reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

dziewczyny potrzebuje jakiegoś oryginalnego tekstu na body lub śpioszki dla noworodka, coś śmiesznego zarazem. mam dwie stronki z takimi ubrankami z gotowymi tekstami ale można też zamówić z własnym tekstem. bodziakowo.pl oraz dejna.pl

reklama
Magda właśnie mi się one najbardziej podobają na wiosnę.... szkoda ze nie są niebieskie...ale w końcu to tylko kolor..... przy bliższym poznaniu wyglądają lepiej niż z oddali...

te 4 w pierwszym rzędzie tez fajne normalnie zgłupieć można...

zauważyłam, ze większości podobają się te 4 w pierwszym rzędzie....

Myfa kurtka super.Buciki wybrałabym 1 lub 2 ,lubie taki styl .A ja znowu naciełam sie na allegro,kupiłam kurteczkę wiosenną wójcika ,miała być w stanie bardzo bobrym,ubrana kilka razy.Jest natomiast pomechacona,materiał jest taki jakby był prany strasznie dużo razy,brakuje 2 sznureczków na dole.Sprzedająca mieszka z 10 km ode mnie wiec chciałam kurtkę sama odebrać ale sie nie zgodziła, już teraz wiem dlaczego.Gdybym ją zobaczyła to bym nie wzięła.Właśnie napisałam maila,zobaczymy co mi odpisze.

reklama
i sprawa sie sama rozwiazala w rozmiarze odpowiednim byly akurat te z z 2 rzedu ostatnie....mysle jednak a kurtka dzisiaj przyszla i jest super chociaz male zmechacenia ma od wewnetrznej strony rekawkow naszczescie niewidoczne...

Do góry