reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

podoba mi się jeszcze Cosatto Dziablo i Swift ale wątpię zeby były tak wytrzymałe jak Maclaren, ja to nigdy nie mogę się zdecydować :-p

Justyna
a powiedz mi czy jak jedziesz po nierównym terenie to czuć każdą nierówność i każdy kamyczek? I zimą też chyba nie da rady, po śniegu, nie? takie uroki małych kółek :/ ale już mam dwa na dużych kołach to jakoś przeżyję :D

Ostatnia edycja:
reklama
moje dzisiejsze zakupy:
na allegro:
SUPER ZESTAW 3 SZT r.86 m.in. 5-10-15 stan BDB (939467015) - Aukcje internetowe Allegro
i w szmatim, upolowałam dwie zasłonki do Kacprowego pokoju :)
S5006475..JPG

Justyna to jest to samo co king z tymze duo jest na isofix, sprawdzcie czy macie w aucie zaczepy do isofixu, ogólnie romery to jedne najlepszych i najbezpieczniejszych fotelików na rynku, wiec ok, aha wybierzcie tapicerkę high line jest o niebo lepsza od classica.

Płaszczyk wysłałam poleconym priorytetem

dzięki:-) u nas właśnie jest isofix ale chcieliśmy fotelik i na pasy i na isofix żeby można go bylo przekładać, ale duo nie ma zagłówka więc nie wiem... Ivaz Ty masz kinga? ciekawa jestem opinii, no i co do fotelików montowanych pasami - za każdym razem trzeba podociągać te pasy? nic nie lata? proszę - dajcie znać jak wasze romery...

może nie jest to dla niektórych duża różnica, ale jak dziadek kupiłby mi u siebie maclarena techno xlr to zaoszczędziłabym 500zł, a przywiózłby mi ją przy okazji jakby jechał na święta, chyba się już napaliłam na ten wózek w kolorze takim jak ma Justyna, ale w miejsce różu będzie niebieski albo zielony :tak:

bo chyba ten XLR ma największe siedzisko z tych parasolkowatych?

niebieski jest bardzo ładny w połączeniu z tym brązem - zielony jest mdły - tylko na obrazku dobrze wygląda... przynajmniej dla mnie. nasz róz to był impuls:-p na razie się sprawdza ale.......... i tak mnie dzisiaj zapytano czy TO cCHŁOPIEC!!!!!!!!!!:-p:szok: barany

podoba mi się jeszcze Cosatto Dziablo i Swift ale wątpię zeby były tak wytrzymałe jak Maclaren, ja to nigdy nie mogę się zdecydować :-p

Justyna
a powiedz mi czy jak jedziesz po nierównym terenie to czuć każdą nierówność i każdy kamyczek? I zimą też chyba nie da rady, po śniegu, nie? takie uroki małych kółek :/ ale już mam dwa na dużych kołach to jakoś przeżyję :D

wiesz co o dziwo nie jest tak źle jak myślałam. fakt nie jest tak jak w gondolce mojej (mam buzza) i coś tam czuć ale myślałam, że będzie gorzej, ale... po śniegu też dałyśmy rade i po kostce i kocich łbach........... także nie jest tak źle:tak:

acha - Iwona, Ivaz czy miałyście kłopot z gwarancją tą "dożywotnią" bo nie mogę zarejestrować wózka na stronie.....

dzięki:-) u nas właśnie jest isofix ale chcieliśmy fotelik i na pasy i na isofix żeby można go bylo przekładać, ale duo nie ma zagłówka więc nie wiem... Ivaz Ty masz kinga? ciekawa jestem opinii, no i co do fotelików montowanych pasami - za każdym razem trzeba podociągać te pasy? nic nie lata? proszę - dajcie znać jak wasze romery...

niebieski jest bardzo ładny w połączeniu z tym brązem - zielony jest mdły - tylko na obrazku dobrze wygląda... przynajmniej dla mnie. nasz róz to był impuls:-p na razie się sprawdza ale.......... i tak mnie dzisiaj zapytano czy TO cCHŁOPIEC!!!!!!!!!!:-p:szok: barany

wiesz co o dziwo nie jest tak źle jak myślałam. fakt nie jest tak jak w gondolce mojej (mam buzza) i coś tam czuć ale myślałam, że będzie gorzej, ale... po śniegu też dałyśmy rade i po kostce i kocich łbach........... także nie jest tak źle:tak:

acha - Iwona, Ivaz czy miałyście kłopot z gwarancją tą "dożywotnią" bo nie mogę zarejestrować wózka na stronie.....

acha - Ewelcia moja teściowa robi takie bereciki - więc ja mam z głowy:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
chłopiec w różu... no w sumie mi się ten róż w brązie podoba, ale chyba jednak będzie niebieski :-D odwagi mi brak na róż dla Kuby :-p

Justyna my też mieliśmy kłopot z zarejestrowaniem wózka na stronie maclarena, ale m napisał do maclarena maila i zaraz tego samego dnia go zarejestrowali, jak chcesz wyśle ci tego maila, całe szczęscie mąż go nie wyrzucił.
Co do fotelika king ma napinacz pasów więc nic nie trzeba poprawiać, wystarczy raz porządnie zapiąć i fotelik się trzyma sztywno nie ma w ogóle luzu i wybierz tą dobrą tapicerkę high line z alcantary świetnie się czyści, latem je chłodna, a zimą ciepła trzeba do niej troche dopałacić ale chyba warto, co do zagłówka to jednak foteliki z zagłówkiem sa bezpieczniejsze

Justyna

Agnesiaa wiadomo, że to nie wóżek na dużych pompowanych kołach, ale jak na parasolkę MC ma świetną amortyzację na 4 koła więc jest nieźle

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Iwona jak sie zarejestruje wóżek (do rejestracji potrzbny jest nr wózka a ten jest wbity na stelażu) na stronie maclarena to otrzymuję sie imienną dozywotnią gwarancję, wg mnie to raczej chwyt marketingowy, bo tak czy owak 2 lata gwarancji na uszkodznia fabryczne masz bez rejestrowania, a później już sie mniej z wózka korzysta, z reszta maclareny się nie psują, kazdy sprzedawca mówi, ze to najmniej awaryjny wózek, ja zerejestrowałam swojego bo to nic nie kosztuje

reklama
Do góry