reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka i inne cuda dla nas i maluszków :)

reklama
cześć,
jestem czerwcówką 2013- odsprzedam nową (zapakowaną) butelkę Tommee Tippee 260 ml ze smoczkiem 1 i dodatkowo mam jeszcze jeden smoczek 1- też nowy
, Butelka 10 zł a za smoczek drugi 5 zł, jak w komplecie to ja pokryję koszt przesyłki
jak by się któraś zdecydowała to proszę o wiadomość na PW
pozdrawiam :)

Wybrałam do pielęgnacji serię Hipp Babysanft, i mam nadzieję że maluszek się nie uczuli i będzie nam służyła bo pachnie bosko :) i jest polecana no zobaczymy.

camelka- ja kupiłam stanik w takim rozmiarze jak mam teraz, narazie jeden jak sie okaże że będę karmić i cycole urosną to zakupię następne :D

Hipp jest bardzo dobry. Jedyną rzeczą na którą narzeka mój mąż, który kąpie Malucha, że płyn do kąpieli jest bezbarwny i nie widać ile się go leje.

A stanik ja mam dwa rozmiary większy a jak długo nie karmie, to i tak robi się przyciasny.

testując zakupione "sprzęty" w praktyce stwierdzam że u mnie hitem okazała się poduszka do karmienia poofi. Baaardzo duża pomoc. Mała dziamga sobie sama a ja mam wolne ręce do pisania :-):-):-)

lori mam prośbę możesz wstawić linka do tej poduszki do karmienia bo muszę jakąś nabyć a w sklepach nic mi nie przypasowało

Tez miałam poduszke do karmienia ale nam sie akurat nie przydała, i tak musiałam brać małą na rece i cycucha w druga, brodawke miedzy palcami. Nie było szans zeby mala ciagneła cyca bez mojego trzymania. nie wiem czy za duze cycki, czy za duze brodawki . Na szczescie jednak szybko sie nauczyła , polozna pokazała mi od razu po urodzeniu jak przystawiac i nie mialysmy zadnych problemow ani boli z tym zwiazanych , mam nadzieje ze teraz tez tak bedzie :)

jeszcze z fajnych rzeczy to mąż zgrał mi aplikację na tableta i nie musze ciągle patrzeć na zegarek ile je i czy wystarczająco długo tylko kilkam sobie na tablecie z którego cycka karmie, czas sam leci i widze ile jeszcze musze dociągnać, na którym cycku dojadała etc super sprawa. Zwłaszcza w nocy gdzie człowiek nie kontaktuje, nie musze myśleć na czym skończyłam tylko sobie podglądam :)

reklama
Do góry