Jadźka
mama 2 synów
to znaczy że ich jeszcze nie macie?Jadźka, wiesz co, rower rowerkowi nie równy, ja z Sarą mamy takie same rowerki od sprzedawcy z logiem Super pojazdy i jesteśmy zadowolone z tych rowerków, a Kitki i Ivaz mają właśnie te z linka i coś z tymi koszykami jest nie tak u nich. Rowerki na pierwszy rzut oka wyglądają identycznie tylko daszki mają inne i chyba po tym poznać. Tylko, że te "nasze" rowerki mają być dopiero w kwietniu bo tak schodziły.
kurtka super z wyborem bucików to też miałabym problemDziewczyny a ja z prośbą bo już zgłupiałam muszę szybko dać odpowiedz, bo szwagier dzisiaj ma zakupić buciki i mam powiedzieć które....wklejam link z kurteczka którą wygrałam i buty które wybrać ????????
Kurteczka H&M na wiosnę 80cm (941752114) - Aukcje internetowe Allegro
Clarks
no to nieciekawie. Ja na szczęście niemiałam jeszcze takich przykrych hisoriMyfa kurtka super.Buciki wybrałabym 1 lub 2 ,lubie taki styl .A ja znowu naciełam sie na allegro,kupiłam kurteczkę wiosenną wójcika ,miała być w stanie bardzo bobrym,ubrana kilka razy.Jest natomiast pomechacona,materiał jest taki jakby był prany strasznie dużo razy,brakuje 2 sznureczków na dole.Sprzedająca mieszka z 10 km ode mnie wiec chciałam kurtkę sama odebrać ale sie nie zgodziła, już teraz wiem dlaczego.Gdybym ją zobaczyła to bym nie wzięła.Właśnie napisałam maila,zobaczymy co mi odpisze.
Ja ostatnio dokonałam zakupu