reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

Jadźka, wiesz co, rower rowerkowi nie równy, ja z Sarą mamy takie same rowerki od sprzedawcy z logiem Super pojazdy i jesteśmy zadowolone z tych rowerków, a Kitki i Ivaz mają właśnie te z linka i coś z tymi koszykami jest nie tak u nich. Rowerki na pierwszy rzut oka wyglądają identycznie tylko daszki mają inne i chyba po tym poznać. Tylko, że te "nasze" rowerki mają być dopiero w kwietniu bo tak schodziły.
to znaczy że ich jeszcze nie macie?

Dziewczyny a ja z prośbą bo już zgłupiałam muszę szybko dać odpowiedz, bo szwagier dzisiaj ma zakupić buciki i mam powiedzieć które....wklejam link z kurteczka którą wygrałam i buty które wybrać ????????

Kurteczka H&M na wiosnę 80cm (941752114) - Aukcje internetowe Allegro

Clarks
kurtka super z wyborem bucików to też miałabym problem

Myfa kurtka super.Buciki wybrałabym 1 lub 2 ,lubie taki styl .A ja znowu naciełam sie na allegro,kupiłam kurteczkę wiosenną wójcika ,miała być w stanie bardzo bobrym,ubrana kilka razy.Jest natomiast pomechacona,materiał jest taki jakby był prany strasznie dużo razy,brakuje 2 sznureczków na dole.Sprzedająca mieszka z 10 km ode mnie wiec chciałam kurtkę sama odebrać ale sie nie zgodziła, już teraz wiem dlaczego.Gdybym ją zobaczyła to bym nie wzięła.Właśnie napisałam maila,zobaczymy co mi odpisze.
no to nieciekawie. Ja na szczęście niemiałam jeszcze takich przykrych hisori

Ja ostatnio dokonałam zakupu
86302697754336952713.jpg
85105709324143048380.jpg

86891074611862794205.jpg
i jestem bardzo zadowolona. A potem zrobie fotki jaką czaderską kurtke sebek dostał od chrzesnego i do tego czapka i spodnie.

reklama
Jadźka - taką bluzeczkę early days w paseczki mamy identyczną :-)
jest super i Jasiek w niej świetnie wygląda

dziewczyny - super zakupy!:-D

Jadzka ja mam ten rowerek wg mnie to jakiś wybrakowany wyrób, koszyczka z tyłu nie można zamocować bo ma źle wyprofilowane uchwyty (kitki tez ma ten rowerek u niej jest to samo), w ogóle ten plastik jest badziewny, ale jak odglądałam ktoregos dnia rowerki w sklepie w podobnej cenie to wg mnie wszystkie wyglądają tak samo badziewiasto, ladne są tylko na zdjęciach a wykonanie i jakość tragedia

Jadźka, ja i Sara mamy te rowerki bo Juli dostała na roczek już jakieś 3 tyg temu a moja siostra zamawiała 2 tyg temu. Potem Kitki chciała zamówić i właśnie tak jej odpisali :)
Ale fajne ciuszki zakupiłaś:blink:

zaraz znajdę link do świetnego rowerka, fakt że droższego, ale zdecydowaliśmy się na kupno drugiego, bo ten co mamy to jak wyżej już pisałyście zwykły badziew :baffled:

Ostatnia edycja:
Kobieta mi odpisała że mogę jej odesłać kurtkę.Powiem wam że była bardzo sympatycznawięc wiec zdecydowałam że kurtkę zostawiam.A dwa brakujące sznureczki ma mi dosłać bo zdjęła do prania.

reklama
Jadźka fajne ciuszki:-)
A co się dzieje z twoim suwaczkiem Sebkowym
o widzisz musze sprawdzić

Jadzka ja mam ten rowerek wg mnie to jakiś wybrakowany wyrób, koszyczka z tyłu nie można zamocować bo ma źle wyprofilowane uchwyty (kitki tez ma ten rowerek u niej jest to samo), w ogóle ten plastik jest badziewny, ale jak odglądałam ktoregos dnia rowerki w sklepie w podobnej cenie to wg mnie wszystkie wyglądają tak samo badziewiasto, ladne są tylko na zdjęciach a wykonanie i jakość tragedia
Dzięki za opinie, Dobrze że nie kupiłam bo M by mnie z tym rowerkiem pogonił

zaraz znajdę link do świetnego rowerka, fakt że droższego, ale zdecydowaliśmy się na kupno drugiego, bo ten co mamy to jak wyżej już pisałyście zwykły badziew :baffled:

no wklej chętnie zobacze

Do góry