reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy

reklama
od czwartku 19.02 w lidlu dużo promocji na artykuły dla dzieci :-)

no i zauważyłam że jest promocja na gerbera za 8 słoiczków coś jest, ale niepamiętam co bo gazetkę wyrzuciłam...

no i na kaszki bebilon za 4 kod kreskowe pluszowy miś :-)

w tesco też promocja na bobovitę, grbera i bobofruty - tak zwane 3 w cenie 2 itp. wielopaki

przy zakupie 8 produktów gerbera dostaje się misia w prezencie, na pewno w tesco, poza tym w tesco od czwartku również promocja na pampersy, ale nie tak korzystna jak ta za 41,99, no ale zawsze parę zlotych mniej, nie pamiętam juz ile, no i te trzypaki w cenie dwóch produktów, o których pisała nikula.
Można się zalogowac na stronie rossmanna i odebrać w sklepie prezent, ale oczywiście nie w moim mieście :wściekła/y:, bo lista drogerii wyświetla się po zalogowaniu dopiero, natomiast widziałam masę drogerii poznańskich, bo ja tylko wielkopolskie sprawdzałam

W Realu do 25 lutego jest promocja na niektóre artykuły dla dzieci, np. mega paczka pieluszek Huggies Premium Super-Flex (różne rozmiary) kosztuje 41,95 zł, a opakowanie 4x300 ml soczku Bobo Frut (różne smaki) kosztuje 6,99 zł.

W Biedronce od 23 do 25 marca pieluszki Huggies Premium junior (56 szt.), maxi (66 szt.) i midi (78 szt.) będą kosztowały 33,99 zł, a jako gratis śliniaczek.

Ostatnia edycja:
Witam !:happy:

Postanowiłam zadać pytanie na wątku zakupowym, bo mam nadzieję że również mamy z zamkniętego zechcą mi pomóc:tak:;-)

Stoję przed wyborem fotelika 9-18 kg - do tej pory mała mieści się w nosidełku, zresztą nasze podróże ograniczają się do wizyt u lekarza:tak: Lecz na wakacyjny wypad będzie nam już potrzebny większy i bezpieczniejszy fotelik:sorry:

I stąd moje pytanie - wybrałam trzy modele które jako tako cenowo są w moim zasięgu:

WYPRZ_FOTELIK SAM. MAXI COSI PRIORI +WYS 0!+ LEGO! (648211028) - Aukcje internetowe Allegro

CHICCO KEY 1, 9-18 kg, GWARANCJA PL od ręki W-wa (643919382) - Aukcje internetowe Allegro

Fotelik samochodowy Concord Trimax 9 wzorów!!! (642635843) - Aukcje internetowe Allegro

Sprawdzałam w zestawieniu testów na polskiej stronie o fotelikach i wszystkie dostały 3 punkty czyli w miarę;-)

Tylko tak: maxi cosi i concord nie mają zagłówka - i tak mi się wydaje że taki zagłówek to wygodniejszy dla malucha... a może się mylę?

Do tego concord na dole przy siedzeniu ma z obu stron takie podparcia i zastanawiam się czy nie jest w tym miejscu za mało obudowany? (mam nadzieję że zrozumiecie o co chodzi;-))

Bardzo proszę o opinie, które będą pomocne w podjęciu przeze mnie decyzji:tak::tak::tak:
A może któraś z mam ma którykolwiek z wyżej wymienionych i podzieli się swoimi doświadczeniami:tak:;-)

Ja mam chicco key i jestem bardzo zadowolona, ten zagłówek jest przydatny dla mniejszego dziecka w szczególności na polskich drogach gdzie jest dziura na dziurze i głowa lata na wszystkie strony, Ala może w nim spokojnie spać, bo rozkłada tak, że głowka nie leci jej do przodu i w ogóle wygląda na wygodny i chyba taki jest bo Ala lubi w nim jeździć. O innych się nie wypowiem bo nie znam nikogo kto by miał foteliki tych firm.

reklama
Do góry