reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

dziewczyny potrzebuje jakiegoś oryginalnego tekstu na body lub śpioszki dla noworodka, coś śmiesznego zarazem. mam dwie stronki z takimi ubrankami z gotowymi tekstami ale można też zamówić z własnym tekstem. bodziakowo.pl oraz dejna.pl

reklama
Magda właśnie mi się one najbardziej podobają na wiosnę.... szkoda ze nie są niebieskie...ale w końcu to tylko kolor..... przy bliższym poznaniu wyglądają lepiej niż z oddali...

te 4 w pierwszym rzędzie tez fajne normalnie zgłupieć można...

zauważyłam, ze większości podobają się te 4 w pierwszym rzędzie....

Myfa kurtka super.Buciki wybrałabym 1 lub 2 ,lubie taki styl .A ja znowu naciełam sie na allegro,kupiłam kurteczkę wiosenną wójcika ,miała być w stanie bardzo bobrym,ubrana kilka razy.Jest natomiast pomechacona,materiał jest taki jakby był prany strasznie dużo razy,brakuje 2 sznureczków na dole.Sprzedająca mieszka z 10 km ode mnie wiec chciałam kurtkę sama odebrać ale sie nie zgodziła, już teraz wiem dlaczego.Gdybym ją zobaczyła to bym nie wzięła.Właśnie napisałam maila,zobaczymy co mi odpisze.

reklama
i sprawa sie sama rozwiazala w rozmiarze odpowiednim byly akurat te z z 2 rzedu ostatnie....mysle jednak a kurtka dzisiaj przyszla i jest super chociaz male zmechacenia ma od wewnetrznej strony rekawkow naszczescie niewidoczne...

Do góry