reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

reklama
Sara ubranka bardzo różowe :-D super zakupy ;-)

ja dziś kupiłam Kubie kurteczkę rozmiar 98, 70zł -> za zwykłą kurteczkę na podszewce, gdzie dla dziewczynek takie kurteczki po 40zł są :baffled: ciekawe dlaczego :-p

agnesia pewnie dlatego że dla dziewczynek za duża konkurencja i ceny spadają, a chłopakom faktycznie trudno coś kupić, wszystkiego jest 10 razy mniej:baffled:

Miałam na zbyciu fajna kurteczkę - pilotkę dla chłopca ale jakoś nie było zbytu i koleżanka wzięła za 25 zł :tak:

Sara - myślę, że zakupy b. udane :)

Kaczuszka ta moja była brązowa :tak:
Wyglądała tak i czapeczkę jej dałam w gratisie
5..jpg

reklama
Jadźka, wiesz co, rower rowerkowi nie równy, ja z Sarą mamy takie same rowerki od sprzedawcy z logiem Super pojazdy i jesteśmy zadowolone z tych rowerków, a Kitki i Ivaz mają właśnie te z linka i coś z tymi koszykami jest nie tak u nich. Rowerki na pierwszy rzut oka wyglądają identycznie tylko daszki mają inne i chyba po tym poznać. Tylko, że te "nasze" rowerki mają być dopiero w kwietniu bo tak schodziły.

Do góry