reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

już wkleiłam ;p

jakbym nie miała w ogóle rowerka to bym go kupiła sama, ale że już jeden mamy, ale jest jaki jest, więc będzie jeden miał u babci, a drugi w domku :)

reklama
agnesiaa no zobaczyłam jak już napisałam. Oglądałam ten rowerek ale mojemu m się niepodoba no musze coś sensownego poszukać

A teraz pokaże wam te ciuchy od chrzestnego tylko czapka nie nachodzi na uszy więc musi czekać na leprze czasy takie bez wiatru

dziewczyny buciki jakiej firmy mozna kupić - oprócz ecco i geoxa - chciałabym mieć wybó, bo tam juz butki przymierzaliśmy ale strasznie sa drogie - choć to dobre marki. co jeszcze możecie polecić??

Justyna , super są też primigi.Przymierz w sklepie żeby wiedzieć jaki rozmiar a potem poszukaj takich na allegro,będą sporo tańsze.Ja kupowałam Marysi na jesień i w sklepie zapłaciłam 180 zł a na allegro znalazłam pózniej takie same,nowe za 99zł.Fajne są też naturino ale też drogie.

Justyna Clarksy tez sa super.
Ja ostatnio znow kupilam Szymkowi oczywiscie na promocji----hehe jak ja to lubie;-):-)

JAdzka swietne prezenty dostal Twoj synek...

Maniulka sluszna uwaga...ze synek Jadzki mial urodziny:zawstydzona/y:

Justyna , naturino są lepsze niż geoxy i ecco,mają taką wkładkę która działa tak jakby dziecko chodziło po piasku.Popytaj w sklepach lub popatrz na allegro.Na allegro są starsze kolekcje i są sporo taniej.Ogólnie to mają śliczne buciki ale na allegro właśnie ciężko o jakieś fajniejsze a u mnie w szczecinie nie ma sklepu który je ma.Primigi to włoskie buciki coś na poziomie ecco, są bardzo fajne i można na allegro upolować nowe, sporo taniej.
Nad tymi naturino zastanawiam sie dla Marysi http://www.allegro.pl/item946800936_super_buciki_naturino_r_21_nowe_okazja.html są sporo taniej.Tylko właśnie na allegro jest ich mały wybór.Lepiej poszukać na w sklepach internetowych.

Ostatnia edycja:
reklama
Ja ostatnio oglądałam wlasnie buciki Naturino sa przepiękne, może się pokuszę i sandałki kupię wlasnie tej firmy, może będą jakies wyprzedaże, a ceny rzeczywiśćie zaporowe.
Teraz mamy ecco wg mnie są świetne z resztą mąż i Oskar chodzą przeważnie też w tych butach więc firma u nas sprawdzona, ale damska kolekcja to zupełnie nie moja bajka. Kupiłam tez clarksy z wyprzedazy za 60zł, ale dla Zosi za duże, bedą na jesień, chyba ze jej noga szybko urośnie wtedy najwyżej sprzedam na allegro, pewnie bez straty, bo nowe firmowe buciki ida jak swieże bułeczki

Do góry