reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

reklama
Sara ubranka bardzo różowe :-D super zakupy ;-)

ja dziś kupiłam Kubie kurteczkę rozmiar 98, 70zł -> za zwykłą kurteczkę na podszewce, gdzie dla dziewczynek takie kurteczki po 40zł są :baffled: ciekawe dlaczego :-p

agnesia pewnie dlatego że dla dziewczynek za duża konkurencja i ceny spadają, a chłopakom faktycznie trudno coś kupić, wszystkiego jest 10 razy mniej:baffled:

Miałam na zbyciu fajna kurteczkę - pilotkę dla chłopca ale jakoś nie było zbytu i koleżanka wzięła za 25 zł :tak:

Sara - myślę, że zakupy b. udane :)

Kaczuszka ta moja była brązowa :tak:
Wyglądała tak i czapeczkę jej dałam w gratisie
5..jpg

reklama
Jadźka, wiesz co, rower rowerkowi nie równy, ja z Sarą mamy takie same rowerki od sprzedawcy z logiem Super pojazdy i jesteśmy zadowolone z tych rowerków, a Kitki i Ivaz mają właśnie te z linka i coś z tymi koszykami jest nie tak u nich. Rowerki na pierwszy rzut oka wyglądają identycznie tylko daszki mają inne i chyba po tym poznać. Tylko, że te "nasze" rowerki mają być dopiero w kwietniu bo tak schodziły.

Do góry