reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

agnesia poddałaś mi całkiem niezłą myśl z zakupem tego MC w Anglii, mamy tam znajomych, którzy może by się zgodzili kupić nam ten wózek i przywieźć właśnie na święta wielkanocne, oczywiście powiedziałam mojemu, to stwierdził że jak bym o tym pomyślała 2 tyg temu to już bym miała wózek w domu, bo akurat mama kolegi była w odwiedzinach u niego...

reklama
nam buty jeszcze nie potrzebne :eek: ale pewnie już niedługo ;-)

a na wózek już się zdecydowałam i nic mnie nie odciągnie od zakupienia go :-D początkowo nie bardzo mi się podobał, ale jak przeczytałam opinie Justyny i innych osób to wygląd jest w tym momencie drugorzędny, a poza tym im dłużej na niego patrze tym bardziej mi się podoba zwłaszcza w tym brązowym kolorze z dodatkami.

Dziewczyny jeśli szukacie super parasolki to na allegro widziałam Inglesine max, miałam taką dla Julki i jest rewelacyjna.Gdybym nie miała już maclarena to bym ją kupiła.Ma taką fajną rączkę i super sie podbija, juz tego modelu nie produkują ale ten na allegro jest nowy powystawowy. Powiem wam ze byłam kiedyś z tego wózka bardziej zadowolona niż teraz z mzclarena bo jest taki bardziej zabudowany. Inglesina Max Okazja W-wa (942292699) - Aukcje internetowe Allegro Jak dla mnie to jest super i cena tez bo ja kiedyś za uzywany płaciłam 600zł.

nam buty jeszcze nie potrzebne :eek: ale pewnie już niedługo ;-)

a na wózek już się zdecydowałam i nic mnie nie odciągnie od zakupienia go :-D początkowo nie bardzo mi się podobał, ale jak przeczytałam opinie Justyny i innych osób to wygląd jest w tym momencie drugorzędny, a poza tym im dłużej na niego patrze tym bardziej mi się podoba zwłaszcza w tym brązowym kolorze z dodatkami.[/QUOT

agnesiaa Rolls-Royce tez nie jest ładnym samochodem, ale i tak każdy wie ze to luksusowe auto to samo tyczy się maclarena;-)

reklama
czesc

Mam problem z forum-moge czytac otwarty a przy logowaniu mnie wywala!Nie wiem co jest grane,dzis musialam sie logowac raz za razem 4 razy.Nawet ze zlosci juz mi sie nie chce nic czytac,popisze tutaj na zakupach:-D

W lumpku skiepscil mi sie towar-chyba zmienili zrodlo dostaw bo ostatnio wyszlam stamtad...ze wstretem normalnie.Same dziady a byly takie fajne sztuki wczesniej.Takze narazie zakupy robie na allegro:tak:Chociaz na wiosne i lato jestesmy juz przygotowane,zostaly tylko sandalki do kupna.

co do wozkow-jak to mowia o gustach sie nie dyskutuje.warto miec wlasne zdanie ale im dalej w las tym wiecej drzew,kumacie;-)Mnie wiele popularnych wozkow w tym maclareny o ktorych mowa sie nie podoba-po prostu takie "szaraki" nie wyrozniajace sie z tlumu (chociaz jakosc na pewno dobra-tu nie zamierzam zaprzeczac bo wierze),a ja lubie szczypte pieprzu wokol siebie-mam na mysli nawet ciuchy dla siebie,nie tylko wozki:tak:Ale musi to byc szczypta bo co za duzo to niezdrowo.bardzo mi za to przypadl do gustu x-lander xs,kolezanka tez zachwycona-napisala mi "ale ty to sie znasz na wozkach":-D:-D:-Djak latwo przez net tworzy sie iluzja,bo ja sie wogole nie znam na wozkach!A inglesina ma sliczne kolorki.Juz o iluzjach na necie nie chce wspominac bo szkoda gadac-moj m.ostatnio zauwazyl ze jeden z jego kolegow sfotografowal sie na NK w nie swoim aucie na pokaz...Normalnie NK
zaczyna mnie tez smieszyc,wiekszosc moich przyjaciolek i kuzynki wszystkie pokazsowaly konta.ja jeszcze sie trzymam twardo:)

A rollsy nie sa takie zle,auta calkiem calkiem.Za to garbusy ktore potrafia osiagnac niezle ceny nie podobaja mi sie-na ich widok sie smieje,smieszne sa:tak:Po prostu ile ludzi tyle gustow.

W tym tyg odpuszczam nauke (kolo poszlo calkiem OK chyba) i pospotykam sie troche z moimi dziewczynami.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry