reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

agnesia poddałaś mi całkiem niezłą myśl z zakupem tego MC w Anglii, mamy tam znajomych, którzy może by się zgodzili kupić nam ten wózek i przywieźć właśnie na święta wielkanocne, oczywiście powiedziałam mojemu, to stwierdził że jak bym o tym pomyślała 2 tyg temu to już bym miała wózek w domu, bo akurat mama kolegi była w odwiedzinach u niego...

reklama
nam buty jeszcze nie potrzebne :eek: ale pewnie już niedługo ;-)

a na wózek już się zdecydowałam i nic mnie nie odciągnie od zakupienia go :-D początkowo nie bardzo mi się podobał, ale jak przeczytałam opinie Justyny i innych osób to wygląd jest w tym momencie drugorzędny, a poza tym im dłużej na niego patrze tym bardziej mi się podoba zwłaszcza w tym brązowym kolorze z dodatkami.

Dziewczyny jeśli szukacie super parasolki to na allegro widziałam Inglesine max, miałam taką dla Julki i jest rewelacyjna.Gdybym nie miała już maclarena to bym ją kupiła.Ma taką fajną rączkę i super sie podbija, juz tego modelu nie produkują ale ten na allegro jest nowy powystawowy. Powiem wam ze byłam kiedyś z tego wózka bardziej zadowolona niż teraz z mzclarena bo jest taki bardziej zabudowany. Inglesina Max Okazja W-wa (942292699) - Aukcje internetowe Allegro Jak dla mnie to jest super i cena tez bo ja kiedyś za uzywany płaciłam 600zł.

nam buty jeszcze nie potrzebne :eek: ale pewnie już niedługo ;-)

a na wózek już się zdecydowałam i nic mnie nie odciągnie od zakupienia go :-D początkowo nie bardzo mi się podobał, ale jak przeczytałam opinie Justyny i innych osób to wygląd jest w tym momencie drugorzędny, a poza tym im dłużej na niego patrze tym bardziej mi się podoba zwłaszcza w tym brązowym kolorze z dodatkami.[/QUOT

agnesiaa Rolls-Royce tez nie jest ładnym samochodem, ale i tak każdy wie ze to luksusowe auto to samo tyczy się maclarena;-)

reklama
czesc

Mam problem z forum-moge czytac otwarty a przy logowaniu mnie wywala!Nie wiem co jest grane,dzis musialam sie logowac raz za razem 4 razy.Nawet ze zlosci juz mi sie nie chce nic czytac,popisze tutaj na zakupach:-D

W lumpku skiepscil mi sie towar-chyba zmienili zrodlo dostaw bo ostatnio wyszlam stamtad...ze wstretem normalnie.Same dziady a byly takie fajne sztuki wczesniej.Takze narazie zakupy robie na allegro:tak:Chociaz na wiosne i lato jestesmy juz przygotowane,zostaly tylko sandalki do kupna.

co do wozkow-jak to mowia o gustach sie nie dyskutuje.warto miec wlasne zdanie ale im dalej w las tym wiecej drzew,kumacie;-)Mnie wiele popularnych wozkow w tym maclareny o ktorych mowa sie nie podoba-po prostu takie "szaraki" nie wyrozniajace sie z tlumu (chociaz jakosc na pewno dobra-tu nie zamierzam zaprzeczac bo wierze),a ja lubie szczypte pieprzu wokol siebie-mam na mysli nawet ciuchy dla siebie,nie tylko wozki:tak:Ale musi to byc szczypta bo co za duzo to niezdrowo.bardzo mi za to przypadl do gustu x-lander xs,kolezanka tez zachwycona-napisala mi "ale ty to sie znasz na wozkach":-D:-D:-Djak latwo przez net tworzy sie iluzja,bo ja sie wogole nie znam na wozkach!A inglesina ma sliczne kolorki.Juz o iluzjach na necie nie chce wspominac bo szkoda gadac-moj m.ostatnio zauwazyl ze jeden z jego kolegow sfotografowal sie na NK w nie swoim aucie na pokaz...Normalnie NK
zaczyna mnie tez smieszyc,wiekszosc moich przyjaciolek i kuzynki wszystkie pokazsowaly konta.ja jeszcze sie trzymam twardo:)

A rollsy nie sa takie zle,auta calkiem calkiem.Za to garbusy ktore potrafia osiagnac niezle ceny nie podobaja mi sie-na ich widok sie smieje,smieszne sa:tak:Po prostu ile ludzi tyle gustow.

W tym tyg odpuszczam nauke (kolo poszlo calkiem OK chyba) i pospotykam sie troche z moimi dziewczynami.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry