reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

reklama
alicja - super wanienka :tak:
sara - ja kupowałam kilka zabawek u tego sprzedawcy i są tanie rzeczywiście, my mamy bączek, gąsienicę, dinozaura co się naciąga sznurek i on jedzie i świeci, przyssawkę na stolik i narzędzia na zaś bo za 10 zł to taniocha :-)

moje dzisiejsze łowy z lumpa- w sumie dałam 18zl za te 3rzeczy-drogo bo nowa dostawa byla;-) do tego storju mikolaja chce jeszcze dokupic taka opaske ARTKU OPASKI KOKARDKI hit ALLEGRO 6 opaska GRATIS! (808260460) - Aukcje internetowe Allegro ta pierwsza czerwona w biale groszki zeby Majek wygladal troche bardziej na Pania Mikolajowa:-p w ogole to wszytskie rozmiary z metek to 80 a przymierzylam Majce i sa w sam raz:szok: ale wszytskie z h&m moze oni akurat maja taka numeracja....albo mi dziecko rosnie a ja nie widze:sorry:

no wlasnie wiem ale nie moge znalezc zadnej odpowiadajacej mi kolorem ta jakos tak najbardziej pasuje..... a mam pytanie do mamus dziewczynek gdzie kupujecie opaski?? Na allegro czy moze w jakichs sieciowkach tez sa??
Ta czapka z warkoczykami super tylko ze to dla doroslego

Gosiu ja kiedyś (w wakacje) zamówiłam 2 opaski od tego artku i jakoś średnie one są, pisze że rozmiar jest uniwersalny .... ja zamówiłam 2 i była w obwodzie różnica 2 cm. one są różnej szerokości; kremowa jest dobra dopiero teraz, zielona ciągle jest za duża :sorry: i one są dosyć wąskie i ciągle małej spadają, więc zakładam je jej tylko na chwilkę do zdjęcia, bo nie nadają się tak, żeby mała w nich pochiodziła

karolcia- fajne te nauszniki-a damskich nie ma???? bo ja bardzo kiepsko wyglądam w czapce i też bym sobie takie sprawila do kąpletu z mężem !!!!:-)

reklama
Madzik jak też takiego nie znalazłam, ostatnio weszłam do jednaego (ale w Centrum) a tam od 20zł wzwyż:szok::szok:, bo na tej mojej Pradze to kiepskie te ciuchlandy, samo badziewie sprzedają

Do góry