reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

reklama
Ivaz ten pchacz ktory Wy macie tez jest fajny!!!
Moj Szym napoczatku tez operowal ten panel:-) przewracal go do gory nogami,siadal na nim normalnie wszystko z nim robil,pchal go tak jak to pudelko na filmiku :tak:.

bo to tez firmy v-tech, polowałąm na taki jak wy macie na allegro (najbardziej mi się podobają), ale dwa razy mnie przelicytowali, a 100zł to trochę przy dużo, za używaną zabawkę, a ten się trafił w miare tani to się skusiłam:tak:

Ivaz, bardzo fajna zanaweczko, z tego co zauważyłam to-tech robi dużo podróbFishera i bardzo fajnie, ponieważ niestety fisher jest dość drogi a tak to można zamiennik sobie nabyć :)

Ivaz, bardzo fajna zanaweczko, z tego co zauważyłam to-tech robi dużo podróbFishera i bardzo fajnie, ponieważ niestety fisher jest dość drogi a tak to można zamiennik sobie nabyć :)

carolin nie zgodzę się z Tobą bo akurat zabawki v-tech są droższe od FP nowy pchacz na allegro kosztuje 200zł, fischera sa tańsze, i firma V-tech jest tak samo dobra jak FP czy Chicco nie robi zadnych podróbek to są dobre markowe zabawki

wszystkie zakupy superowe!!!
my tez mielismy wczoraj dzien zakupowy. kupilismy Karolince w koncu fotelik do samochodu. jest super:tak: Karoli tez sie podobal, smiala sie w glos jak wracalismy ze sklepu i ciagle zagladala przez szybe, zadowolona, ze w koncu wszystko widzi:-D taki ten fotelik, tylko ze mamy kolor czerwony, bo byly tylko takie i cale czarne:
:: Bb Confort ::
na tym nie koniec zakupow;-) kupilismy tez taka wanienke dla Malej:
http://www.bangla.pl/dla-dzieci/laz...ielowe/okbaby-basenik-wanienka-opla-p1867.htm
jeszcze nie wyprobowalismy, bo musimy pierwsze dokupic dluzszy waz do prysznica, ale mam nadzieje, ze zda egzamin, bo juz od jakiegos czasu probowalam wymyslic rozwiazanie jak ja teraz kapac w naszej malej lazieneczce z prysznicem:eek:
aha i na koniec kupilam jeszcze
Gryzaczek - naszyjnik z bursztynu miodowy - oliwki/31 cm - Ekodzieciak
tutaj wszystkie dzieciaki na basenie takie mialy. zastanawialam sie po co im one. poszperalam w internecie i znalazlam info, ze bursztyny sa pomocne przy zabkowaniu. nie wiem czy za bardzo w to wierzyc, ale kupilam - na pewno nie zaszkodzi;-)
no i jeszcze jakby prezentow bylo malo, wczoraj przyszedl wujek do Karoliny z takim prezentem mikolajkowym
http://www.babyclub.pl/product-pol-2445-Mowiaca-farma-Chicco.htmlhttp://sklep.ekodzieciak.pl/gryzacz....html?osCsid=dc597017b261f84e85c8aca466009c6b
troche sie pospieszyl, ale mowil ze skoro za tydzien lecimy do Polski to chce, zeby sie zdarzyla jeszcze troche nim pobawic:tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry