reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

reklama
Ivaz ten pchacz ktory Wy macie tez jest fajny!!!
Moj Szym napoczatku tez operowal ten panel:-) przewracal go do gory nogami,siadal na nim normalnie wszystko z nim robil,pchal go tak jak to pudelko na filmiku :tak:.

bo to tez firmy v-tech, polowałąm na taki jak wy macie na allegro (najbardziej mi się podobają), ale dwa razy mnie przelicytowali, a 100zł to trochę przy dużo, za używaną zabawkę, a ten się trafił w miare tani to się skusiłam:tak:

Ivaz, bardzo fajna zanaweczko, z tego co zauważyłam to-tech robi dużo podróbFishera i bardzo fajnie, ponieważ niestety fisher jest dość drogi a tak to można zamiennik sobie nabyć :)

Ivaz, bardzo fajna zanaweczko, z tego co zauważyłam to-tech robi dużo podróbFishera i bardzo fajnie, ponieważ niestety fisher jest dość drogi a tak to można zamiennik sobie nabyć :)

carolin nie zgodzę się z Tobą bo akurat zabawki v-tech są droższe od FP nowy pchacz na allegro kosztuje 200zł, fischera sa tańsze, i firma V-tech jest tak samo dobra jak FP czy Chicco nie robi zadnych podróbek to są dobre markowe zabawki

wszystkie zakupy superowe!!!
my tez mielismy wczoraj dzien zakupowy. kupilismy Karolince w koncu fotelik do samochodu. jest super:tak: Karoli tez sie podobal, smiala sie w glos jak wracalismy ze sklepu i ciagle zagladala przez szybe, zadowolona, ze w koncu wszystko widzi:-D taki ten fotelik, tylko ze mamy kolor czerwony, bo byly tylko takie i cale czarne:
:: Bb Confort ::
na tym nie koniec zakupow;-) kupilismy tez taka wanienke dla Malej:
http://www.bangla.pl/dla-dzieci/laz...ielowe/okbaby-basenik-wanienka-opla-p1867.htm
jeszcze nie wyprobowalismy, bo musimy pierwsze dokupic dluzszy waz do prysznica, ale mam nadzieje, ze zda egzamin, bo juz od jakiegos czasu probowalam wymyslic rozwiazanie jak ja teraz kapac w naszej malej lazieneczce z prysznicem:eek:
aha i na koniec kupilam jeszcze
Gryzaczek - naszyjnik z bursztynu miodowy - oliwki/31 cm - Ekodzieciak
tutaj wszystkie dzieciaki na basenie takie mialy. zastanawialam sie po co im one. poszperalam w internecie i znalazlam info, ze bursztyny sa pomocne przy zabkowaniu. nie wiem czy za bardzo w to wierzyc, ale kupilam - na pewno nie zaszkodzi;-)
no i jeszcze jakby prezentow bylo malo, wczoraj przyszedl wujek do Karoliny z takim prezentem mikolajkowym
http://www.babyclub.pl/product-pol-2445-Mowiaca-farma-Chicco.htmlhttp://sklep.ekodzieciak.pl/gryzacz....html?osCsid=dc597017b261f84e85c8aca466009c6b
troche sie pospieszyl, ale mowil ze skoro za tydzien lecimy do Polski to chce, zeby sie zdarzyla jeszcze troche nim pobawic:tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry