reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

edis - fajne lala:-D może kiedys Bóg obdaruje nas córeczką (oby) to będa i lale :-D:-D:-D

karolka - nie widziałam takich nauszników... dziecko nie bedzie ich zdejmowało...?

Kitki - fajne prezenty! będzie się mała miała czym bawić :tak:

alicja - udane zakupy!!!

a my sie wczoraj załapaliśmy na ta promocję w tesco 20% taniej na zabawki i kupiliśmy Jaskowi na mikołajki:
MAGICZNA, KOLOROWA KULA DO RACZKOWANIA firmy SIMBA (829093962) - Aukcje internetowe Allegro
a juz ją mu daliśmy bo sie nie mogłam doczekać :-D i jest naprawde fajna! przyjemne fajne melodie i sama się w kółko toczy, Jasiek sie za nią uganiał

a pod choinkę na razie takiego krokodyla, ale może jeszcze coś do świąt wymyslimy...
myslałam o szlafroczku po kąpieli, widziałam baaardzo fajne w mothercare
a krokodyl wygląda tak:

http://www.fisher-price.com/pl/infanttoys/product.asp?s=bupeek&id=37906

te klocki mi się podobały i chyba można dokupić ich wiecej

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny bardzo udane zakupy:tak:
Kitki-Juli ma to krzeselko uzydelko FP,ale poki co srednio ja interesuje.Chyba jak dotad najbardziej lubi pchacza chicco:tak:
Domi-mielismy podobna kule do raczkowania FP kiedys ale nie wypalila i po kilku dniach ja sprzedalam (za cene wyzsza niz kupilam:-D).Ale moze u was sie sprawdzi:tak:

My kupilismy Julitce pianinko na 6.12:
PIANINO ...DO RE MI...PROFESJONALNA ZABAWA +GRATIS (822560234) - Aukcje internetowe Allegro

i jeszcze mysle co dokupic,bo ten sprzedawca ma sporo zabawek.Nie lubie podejmowac decyzji przy zbyt duzym wyborze,chyba rzuce kostka do gry ;)))

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Karolka - :-D nie doczytałam Twojego posta :-D:-D:-D:-D

Sara - no, zobaczymy jak się sprawdzi ta kula, ale parę dni i juz sprzedałaś? tak szybko się poddałaś?;-)

ostatnio w tv mowili, że poczta polska przyjmuje już w tej chwili zamówienia na przesyłki z terminem po świętach:szok:, więc lepiej wziąć kuriera:-D

modro - od razu mi się spodobal ten krokodyl i wzięłam ostatniego z półki, a inna babka na niego patrzyła i dyskutowała z inną, a potem ta babka za mną chodziła przez pół godziny po całym sklepie, chyba czekała aż zostawię wózek bez opieki i chciała się zaczaić na tego krokodyla:szok: a potem wzięłam jeszcze tą kulę to tez ja wzięła do wózka.

Ostatnia edycja:
carolin nie zgodzę się z Tobą bo akurat zabawki v-tech są droższe od FP nowy pchacz na allegro kosztuje 200zł, fischera sa tańsze, i firma V-tech jest tak samo dobra jak FP czy Chicco nie robi zadnych podróbek to są dobre markowe zabawki

aha to nie wiedziałam, ja widziałam tylko używane na allegro i są tańsze (przynajmniej te, które widziałam na allegro) i stąd też pomyślałam, ze to podróbki :)

Modro-tak,tak,wg mnie na roczek prezent super takie krzeselko,ja sie sama nieraz nim bawie...:-DFajne jestmale i spore wiec ostrzegam tych co maja male mieszkania.
Domi-Ta kula FP glosno sie toczyla (mamy w domu glownie panele i parkiet) oraz ma nieszczegolnie sympatyczne melodyjki,wiec Julita sie jej bala.Jak juz sie oswoila i strach jej przeszedl,to przeszlo i zainteresowanie.A jak kilka dni po kupnie zaczela raczkowac (ale nie dzieki kuli:-D),to natychmiast ja sprzedalam:tak:

a my sie wczoraj załapaliśmy na ta promocję w tesco 20% taniej na zabawki i kupiliśmy Jaskowi na mikołajki:
MAGICZNA, KOLOROWA KULA DO RACZKOWANIA firmy SIMBA (829093962) - Aukcje internetowe Allegro
a juz ją mu daliśmy bo sie nie mogłam doczekać :-D i jest naprawde fajna! przyjemne fajne melodie i sama się w kółko toczy, Jasiek sie za nią uganiał

a pod choinkę na razie takiego krokodyla, ale może jeszcze coś do świąt wymyslimy...
myslałam o szlafroczku po kąpieli, widziałam baaardzo fajne w mothercare
a krokodyl wygląda tak:

http://www.fisher-price.com/pl/infanttoys/product.asp?s=bupeek&id=37906

te klocki mi się podobały i chyba można dokupić ich wiecej
Krokodyl super!!!

A kule mamy taka samo:-D:-D:-D
Dzis byli znajomi i kolezanka kupila Szymkowi w lupku za 2euro:-D:-D:-D........na poczatku sie jej bal,a w szczegolnosci syreny strazy,ale juz jest ok,bawil sie nia.
On juz umie raczkowac no ale Iza pomyslala ze za 2euro to grzechem by bylo nie wziasc!!!:-D

Sara to jednak Juli interesuje sie pchaczem:confused2: bo chyba w czoraj pisalas ze juz jej sie znudzil:sorry:

no to dokupiłam własnie na allegro więcej klocków do krokodyla:cool2:

ewelcia - no własnie... ta kula to bardziej do zabawy podczas raczkowania. niż do nauki raczkowania, bo ta kula nie ucieka tylko się toczy w kółko

Domi ciekawa jestem czy ten krokodyl wypali.... jak byłam w Poznaniu to przyjaciółka ma takiego. Ale mówiła, że jest beznadziejny bo własie "nic nie robi" i że jej chlopaki bez przerwy przycinali sobie paluchy nim (jeden drugiemu) i ogólnie nie była z niego zadowolona. ciekawa jestm jak u Ciebie będzie

reklama
no to dokupiłam własnie na allegro więcej klocków do krokodyla:cool2:

ewelcia - no własnie... ta kula to bardziej do zabawy podczas raczkowania. niż do nauki raczkowania, bo ta kula nie ucieka tylko się toczy w kółko
o do kuli to zgadzam sie , raczej do zabawy a nie do nauki raczkowania.....

A zapomnialam sie pochwalic ze jednak m pojechal dzis na male zakupy i natknal sie w sklepie na klocki tylko takie z grubszej pianki,heh zabawa super ja buduje Szymkowi wieze a on ja rozwala.......mordka mu sie cieszy od ucha do ucha.
Prezen na mikolaja ale ja nie cierpliwa i dalam dzisiaj;-):-p.....

Jeszcze chce kupic jakas miekka pilke

jutro strzele fotke klockow

Do góry