reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

edis - fajne lala:-D może kiedys Bóg obdaruje nas córeczką (oby) to będa i lale :-D:-D:-D

karolka - nie widziałam takich nauszników... dziecko nie bedzie ich zdejmowało...?

Kitki - fajne prezenty! będzie się mała miała czym bawić :tak:

alicja - udane zakupy!!!

a my sie wczoraj załapaliśmy na ta promocję w tesco 20% taniej na zabawki i kupiliśmy Jaskowi na mikołajki:
MAGICZNA, KOLOROWA KULA DO RACZKOWANIA firmy SIMBA (829093962) - Aukcje internetowe Allegro
a juz ją mu daliśmy bo sie nie mogłam doczekać :-D i jest naprawde fajna! przyjemne fajne melodie i sama się w kółko toczy, Jasiek sie za nią uganiał

a pod choinkę na razie takiego krokodyla, ale może jeszcze coś do świąt wymyslimy...
myslałam o szlafroczku po kąpieli, widziałam baaardzo fajne w mothercare
a krokodyl wygląda tak:

http://www.fisher-price.com/pl/infanttoys/product.asp?s=bupeek&id=37906

te klocki mi się podobały i chyba można dokupić ich wiecej

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny bardzo udane zakupy:tak:
Kitki-Juli ma to krzeselko uzydelko FP,ale poki co srednio ja interesuje.Chyba jak dotad najbardziej lubi pchacza chicco:tak:
Domi-mielismy podobna kule do raczkowania FP kiedys ale nie wypalila i po kilku dniach ja sprzedalam (za cene wyzsza niz kupilam:-D).Ale moze u was sie sprawdzi:tak:

My kupilismy Julitce pianinko na 6.12:
PIANINO ...DO RE MI...PROFESJONALNA ZABAWA +GRATIS (822560234) - Aukcje internetowe Allegro

i jeszcze mysle co dokupic,bo ten sprzedawca ma sporo zabawek.Nie lubie podejmowac decyzji przy zbyt duzym wyborze,chyba rzuce kostka do gry ;)))

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Karolka - :-D nie doczytałam Twojego posta :-D:-D:-D:-D

Sara - no, zobaczymy jak się sprawdzi ta kula, ale parę dni i juz sprzedałaś? tak szybko się poddałaś?;-)

ostatnio w tv mowili, że poczta polska przyjmuje już w tej chwili zamówienia na przesyłki z terminem po świętach:szok:, więc lepiej wziąć kuriera:-D

modro - od razu mi się spodobal ten krokodyl i wzięłam ostatniego z półki, a inna babka na niego patrzyła i dyskutowała z inną, a potem ta babka za mną chodziła przez pół godziny po całym sklepie, chyba czekała aż zostawię wózek bez opieki i chciała się zaczaić na tego krokodyla:szok: a potem wzięłam jeszcze tą kulę to tez ja wzięła do wózka.

Ostatnia edycja:
carolin nie zgodzę się z Tobą bo akurat zabawki v-tech są droższe od FP nowy pchacz na allegro kosztuje 200zł, fischera sa tańsze, i firma V-tech jest tak samo dobra jak FP czy Chicco nie robi zadnych podróbek to są dobre markowe zabawki

aha to nie wiedziałam, ja widziałam tylko używane na allegro i są tańsze (przynajmniej te, które widziałam na allegro) i stąd też pomyślałam, ze to podróbki :)

Modro-tak,tak,wg mnie na roczek prezent super takie krzeselko,ja sie sama nieraz nim bawie...:-DFajne jestmale i spore wiec ostrzegam tych co maja male mieszkania.
Domi-Ta kula FP glosno sie toczyla (mamy w domu glownie panele i parkiet) oraz ma nieszczegolnie sympatyczne melodyjki,wiec Julita sie jej bala.Jak juz sie oswoila i strach jej przeszedl,to przeszlo i zainteresowanie.A jak kilka dni po kupnie zaczela raczkowac (ale nie dzieki kuli:-D),to natychmiast ja sprzedalam:tak:

a my sie wczoraj załapaliśmy na ta promocję w tesco 20% taniej na zabawki i kupiliśmy Jaskowi na mikołajki:
MAGICZNA, KOLOROWA KULA DO RACZKOWANIA firmy SIMBA (829093962) - Aukcje internetowe Allegro
a juz ją mu daliśmy bo sie nie mogłam doczekać :-D i jest naprawde fajna! przyjemne fajne melodie i sama się w kółko toczy, Jasiek sie za nią uganiał

a pod choinkę na razie takiego krokodyla, ale może jeszcze coś do świąt wymyslimy...
myslałam o szlafroczku po kąpieli, widziałam baaardzo fajne w mothercare
a krokodyl wygląda tak:

http://www.fisher-price.com/pl/infanttoys/product.asp?s=bupeek&id=37906

te klocki mi się podobały i chyba można dokupić ich wiecej
Krokodyl super!!!

A kule mamy taka samo:-D:-D:-D
Dzis byli znajomi i kolezanka kupila Szymkowi w lupku za 2euro:-D:-D:-D........na poczatku sie jej bal,a w szczegolnosci syreny strazy,ale juz jest ok,bawil sie nia.
On juz umie raczkowac no ale Iza pomyslala ze za 2euro to grzechem by bylo nie wziasc!!!:-D

Sara to jednak Juli interesuje sie pchaczem:confused2: bo chyba w czoraj pisalas ze juz jej sie znudzil:sorry:

no to dokupiłam własnie na allegro więcej klocków do krokodyla:cool2:

ewelcia - no własnie... ta kula to bardziej do zabawy podczas raczkowania. niż do nauki raczkowania, bo ta kula nie ucieka tylko się toczy w kółko

Domi ciekawa jestem czy ten krokodyl wypali.... jak byłam w Poznaniu to przyjaciółka ma takiego. Ale mówiła, że jest beznadziejny bo własie "nic nie robi" i że jej chlopaki bez przerwy przycinali sobie paluchy nim (jeden drugiemu) i ogólnie nie była z niego zadowolona. ciekawa jestm jak u Ciebie będzie

reklama
no to dokupiłam własnie na allegro więcej klocków do krokodyla:cool2:

ewelcia - no własnie... ta kula to bardziej do zabawy podczas raczkowania. niż do nauki raczkowania, bo ta kula nie ucieka tylko się toczy w kółko
o do kuli to zgadzam sie , raczej do zabawy a nie do nauki raczkowania.....

A zapomnialam sie pochwalic ze jednak m pojechal dzis na male zakupy i natknal sie w sklepie na klocki tylko takie z grubszej pianki,heh zabawa super ja buduje Szymkowi wieze a on ja rozwala.......mordka mu sie cieszy od ucha do ucha.
Prezen na mikolaja ale ja nie cierpliwa i dalam dzisiaj;-):-p.....

Jeszcze chce kupic jakas miekka pilke

jutro strzele fotke klockow

Do góry