reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

reklama
alicja - super wanienka :tak:
sara - ja kupowałam kilka zabawek u tego sprzedawcy i są tanie rzeczywiście, my mamy bączek, gąsienicę, dinozaura co się naciąga sznurek i on jedzie i świeci, przyssawkę na stolik i narzędzia na zaś bo za 10 zł to taniocha :-)

moje dzisiejsze łowy z lumpa- w sumie dałam 18zl za te 3rzeczy-drogo bo nowa dostawa byla;-) do tego storju mikolaja chce jeszcze dokupic taka opaske ARTKU OPASKI KOKARDKI hit ALLEGRO 6 opaska GRATIS! (808260460) - Aukcje internetowe Allegro ta pierwsza czerwona w biale groszki zeby Majek wygladal troche bardziej na Pania Mikolajowa:-p w ogole to wszytskie rozmiary z metek to 80 a przymierzylam Majce i sa w sam raz:szok: ale wszytskie z h&m moze oni akurat maja taka numeracja....albo mi dziecko rosnie a ja nie widze:sorry:

no wlasnie wiem ale nie moge znalezc zadnej odpowiadajacej mi kolorem ta jakos tak najbardziej pasuje..... a mam pytanie do mamus dziewczynek gdzie kupujecie opaski?? Na allegro czy moze w jakichs sieciowkach tez sa??
Ta czapka z warkoczykami super tylko ze to dla doroslego

Gosiu ja kiedyś (w wakacje) zamówiłam 2 opaski od tego artku i jakoś średnie one są, pisze że rozmiar jest uniwersalny .... ja zamówiłam 2 i była w obwodzie różnica 2 cm. one są różnej szerokości; kremowa jest dobra dopiero teraz, zielona ciągle jest za duża :sorry: i one są dosyć wąskie i ciągle małej spadają, więc zakładam je jej tylko na chwilkę do zdjęcia, bo nie nadają się tak, żeby mała w nich pochiodziła

karolcia- fajne te nauszniki-a damskich nie ma???? bo ja bardzo kiepsko wyglądam w czapce i też bym sobie takie sprawila do kąpletu z mężem !!!!:-)

reklama
Madzik jak też takiego nie znalazłam, ostatnio weszłam do jednaego (ale w Centrum) a tam od 20zł wzwyż:szok::szok:, bo na tej mojej Pradze to kiepskie te ciuchlandy, samo badziewie sprzedają

Do góry