Ada chyba taki rowerek dostanie na roczek od chrzestnej ROWERKI z miękkimi kołami !! MODEL NA ROK 2010 ! (824623065) - Aukcje internetowe Allegro
reklama
karolka84
mama kwietniowa '09
ATsonia tak jak mówiła Modro te opaski sa multipłciowe , poszukaj na allegro innych aukcji to znjdziesz
A donośnie opasek z ARTKU zamawiałam latem dla Gabuli i obie już są na nią za małe Mam chęć zamówić kolejną ale obawiam się czy bedzie dobra Jakaś czerwoną opaskę naświęta muszę jej dokupić do sukienki
Aha przyszedł dziś fotelik samochodowy Gabuli się spodobał!
A donośnie opasek z ARTKU zamawiałam latem dla Gabuli i obie już są na nią za małe Mam chęć zamówić kolejną ale obawiam się czy bedzie dobra Jakaś czerwoną opaskę naświęta muszę jej dokupić do sukienki
Aha przyszedł dziś fotelik samochodowy Gabuli się spodobał!
mordo, karolcia-poszukam
wiecie co....własnie przez te piękne poaski, kokardki i ozdoby do włosów zazdroszczę Wam, że macie córeczki-piękne są!!!!
ale nic straconego, my tez za jakiś czas postaramy się tym razem o córeczkę plan jest tak dopięty na ostatni guzik, że nawet imię mamy już prawie wybrane
wiecie co....własnie przez te piękne poaski, kokardki i ozdoby do włosów zazdroszczę Wam, że macie córeczki-piękne są!!!!
ale nic straconego, my tez za jakiś czas postaramy się tym razem o córeczkę plan jest tak dopięty na ostatni guzik, że nawet imię mamy już prawie wybrane
- Lenka- mój typ
- Hania-typ męża
magda19lenka
MTM
ATsoniu a co jak będzie synek też macie już typy imion? U nas synek będzie Jakubem, ale to za ileś tam lat ....
Jeszcze co do tych opasek (dziecięcych). To ogółem fajne są tylko właśnie są różne rozmiarowo. Karolka napisała, że jej Gabi już wyrosła, a na moją jedna ciągle jest za duża ..... i weź bądź mądry i traf właściwą opaskę .....
Jeszcze co do tych opasek (dziecięcych). To ogółem fajne są tylko właśnie są różne rozmiarowo. Karolka napisała, że jej Gabi już wyrosła, a na moją jedna ciągle jest za duża ..... i weź bądź mądry i traf właściwą opaskę .....
Iśku
Fanka BB :)
Atsonia - mi też się podobają te imiona, ale u nas zbyt popularne się zrobiły, więc myślę o Oldze, bo chcę krótkie imię ;-) a co do córeczek to ja strasznie chciałam córeczke i jak lekarz powiedział ze synek to przez parę godzin byłam strasznie smutna, ale szybko te myśli odpędziłam i zaczęłam się cieszyć synkiem, a teraz wręcz bardzo się cieszę bo dla dziewczynek wszystko jest takie słodkie, cukierkowe, a dla chłopców normalne ze mi się to bardziej podoba i zabawki którymi nigdy się nie bawiłam
magda19lenka
MTM
i zabawki którymi nigdy się nie bawiłam
wczoraj kopiliśmy Gosi takie małe pianinko i Tomasz jak się do niego dorwał zaczął wygrywać "wlazł kotek na płotek" i próbował grać jak ne keybordzie zaczął wspominać jak to on w dzieciństwie miał i grał ale się uśmiałam z niego, że zamiast zabawkę dziecku to jemu kupiliśmy
A co do tych cukierkowych strojów to macie racje, ciężko trafić na coś nie-różowego
Dominika81
Fanka BB :)
mordo, karolcia-poszukam
;-)
- Lenka- mój typ
- Hania-typ męża
my też będziemy się starać o dziewczynkę :-):-):-)
co do imion jeszcze nie wiem;-)
ale pisałam na wz o mojej kuzynce w ciąży to oni dla dziewczynki mają takie same typy jak Ty tzn. ona chciałaby Lenka a On Hania lub Helenka i chyba będzie Helenka (jeśli oczywiście będzie dziewczynka)
a mi się te imiona za specjalnie nie podobają :/
Ostatnia edycja:
reklama
magda19lenka
MTM
Modro a Adaś na drugie tez ma imię po tacie?
Iśku a po co Ci teraz taka "ciężka" spacerówka? I z tego co zauważyłam na zdjęciach to ty nie masz tego samego (przeklętego i okropnego wózka) co ja? bostona? Chyba żadna z dziewczyn nie ma x3, za to sporo ma xa
Iśku a po co Ci teraz taka "ciężka" spacerówka? I z tego co zauważyłam na zdjęciach to ty nie masz tego samego (przeklętego i okropnego wózka) co ja? bostona? Chyba żadna z dziewczyn nie ma x3, za to sporo ma xa
Ostatnia edycja: