reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

reklama
edis -ta rybka też mi się podoba, ale nie mieli jej w sprzedaży jak robiłam u nich zakupy zabawkowe, a reszta (kaczka i żabka) jakieś "takie se" są;-)

ATsonia tak jak mówiła Modro te opaski sa multipłciowe , poszukaj na allegro innych aukcji to znjdziesz:tak:

A donośnie opasek z ARTKU zamawiałam latem dla Gabuli i obie już są na nią za małe:no: Mam chęć zamówić kolejną ale obawiam się czy bedzie dobra:eek: Jakaś czerwoną opaskę naświęta muszę jej dokupić do sukienki:tak:

Aha przyszedł dziś fotelik samochodowy:tak: Gabuli się spodobał!

mordo, karolcia-poszukam :)

wiecie co....własnie przez te piękne poaski, kokardki i ozdoby do włosów zazdroszczę Wam, że macie córeczki-piękne są!!!!

ale nic straconego, my tez za jakiś czas postaramy się tym razem o córeczkę :-D plan jest tak dopięty na ostatni guzik, że nawet imię mamy już prawie wybrane
  • Lenka- mój typ
  • Hania-typ męża
;-)

ATsoniu a co jak będzie synek :-D:-D też macie już typy imion? :-D U nas synek będzie Jakubem, ale to za ileś tam lat ....:cool2::cool2:

Jeszcze co do tych opasek (dziecięcych). To ogółem fajne są tylko właśnie są różne rozmiarowo. Karolka napisała, że jej Gabi już wyrosła, a na moją jedna ciągle jest za duża ..... i weź bądź mądry i traf właściwą opaskę .....

Atsonia - mi też się podobają te imiona, ale u nas zbyt popularne się zrobiły, więc myślę o Oldze, bo chcę krótkie imię ;-) a co do córeczek to ja strasznie chciałam córeczke i jak lekarz powiedział ze synek to przez parę godzin byłam strasznie smutna, ale szybko te myśli odpędziłam i zaczęłam się cieszyć synkiem, a teraz wręcz bardzo się cieszę bo dla dziewczynek wszystko jest takie słodkie, cukierkowe, a dla chłopców normalne ze mi się to bardziej podoba :tak: i zabawki którymi nigdy się nie bawiłam :-D

:tak: i zabawki którymi nigdy się nie bawiłam :-D

wczoraj kopiliśmy Gosi takie małe pianinko i Tomasz jak się do niego dorwał :-D:-D:-D zaczął wygrywać "wlazł kotek na płotek" i próbował grać jak ne keybordzie :-D:-D zaczął wspominać jak to on w dzieciństwie miał i grał :-D:-D:-D:-D ale się uśmiałam z niego, że zamiast zabawkę dziecku to jemu kupiliśmy :-D:-D:-D:-D:-D

A co do tych cukierkowych strojów to macie racje, ciężko trafić na coś nie-różowego:confused2:

mordo, karolcia-poszukam :)

wiecie co....własnie przez te piękne poaski, kokardki i ozdoby do włosów zazdroszczę Wam, że macie córeczki-piękne są!!!!

ale nic straconego, my tez za jakiś czas postaramy się tym razem o córeczkę :-D plan jest tak dopięty na ostatni guzik, że nawet imię mamy już prawie wybrane
  • Lenka- mój typ
  • Hania-typ męża
;-)

my też będziemy się starać o dziewczynkę :-):-):-)
co do imion jeszcze nie wiem;-)

ale pisałam na wz o mojej kuzynce w ciąży to oni dla dziewczynki mają takie same typy jak Ty :-D tzn. ona chciałaby Lenka a On Hania lub Helenka i chyba będzie Helenka (jeśli oczywiście będzie dziewczynka)
a mi się te imiona za specjalnie nie podobają :/

Ostatnia edycja:
Dominika - tu też spotkałam już Helenki :tak: wracają stare imiona :tak:

dziewczynki posiadające wózek x-lander x3 (jeśli takie tu są) - jak Wasze wrażenia z używania spacerówki? Kusi mnie jej kupno, podoba mi się bardzo

reklama
Modro a Adaś na drugie tez ma imię po tacie?

Iśku a po co Ci teraz taka "ciężka" spacerówka? I z tego co zauważyłam na zdjęciach to ty nie masz tego samego (przeklętego i okropnego wózka) co ja? bostona? Chyba żadna z dziewczyn nie ma x3, za to sporo ma xa

Ostatnia edycja:
Do góry