reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

modro - ta sukienka i rajstopki są słodziaszne!!!!! po prostu prześliczne!:-D:-D:-D

Iśku - Kitki ma jakiś x-lander. Wiem że chyba w x-landerze spacerówkę można zamontować tylko przodem do kier. jazdy

reklama
modro - baaardzo dobrze wymyślilście:-):tak:popieram
obecnie dzieci mają o wiele za dużo zabawek...
sama pamiętam święta, gdzie była moja kuzynka z 2 dzieci (jakoś chyba 3 i 6lat), to te dzieci wcale się nie cieszyły z zabawek... wszystko miały. teraz tez kuzynka mówi, żeby kupować wszystko, byle nie zabawki

magdalenka - tak mam ten sam wózek :eek: gondola była super, ale fotelik i spacerówka mi się nie podoba, no i nie wiem czemu go kupiliśmy, bo zależy mi na kołach wyłącznie pompowanych, no cóż błąd to błąd ;-)

XA ma skrętne przednie koła a X3 stacjonarne, właśnie chcę wózek terenowy, nie wiem gdzie ja oczy miałam jak kupowałam ten co mamy :-p
dzięki za porady, popatrzę na allegro po ile ten mutsy :tak:

moja siostra wlasnie jezdzi i tez szuka fotelika dla malej i ten chicco mowi ze ma dziwny material ale jest bezpieczniejszy wg testow od coneco i romer na jnim sie wzoruje jesli chodzi o wyglad... a w sumie romer czy maxi cosi bezpieczniejsze...ja tam juz sama nie wiem kurcze...siostra mowi ze juz maxi c...nie kupi... mnie ciekawi to oddychanie w tym foteliku bo u mnie chlopaki strasznie sie poca...

najchetniej kupilabym z iso fixem chicco ale drogi...

a czemu Maxi Cosi nie kupi?
Słyszałam że w tych bez wkładek na główke to dzieci mniejsze troche "latają":-:)-( dlatego ostro mysle...

a materiał oddychający to lepszy niż w tych welurowych ale tez sie dzieci poca:-( fajny za to jest ten pokrowiec na te foteliki frotte, niby na lato ale w zime tez go przecież mozna używac..to chyba troche niweluje pocenie się.
U nas z isofixem odpada bo mamy 5 letni samochód w którym nie ma mocowani na to. zreszta w testach wypadaja podobnie z iso i bez..

A ja dziewczyny mam pytanie o bramki na schody,
to tańsza wersja która jako tako nam się widzi. Co o niej sadzicie?
BRAMKA, BARIERKA OCHRONNA, NOWA SOLIDNA do 115cm (827889606) - Aukcje internetowe Allegro

to droższa wersja.. Masywniej wygląda ale jak kupie 3 takie bramki(tyle potrzebujemy na schody itp) to zbankrutuje:no:

Barierka Bramka JEDYNY ORYGINAŁ ATEST SUPER OKAZJ (827873028) - Aukcje internetowe Allegro

reklama
Do góry