reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

Myfa , ja wiekszość ubrań mam burberry ale kupowałam juz w ciąży na allegro i teraz kupuje nawet sporo wieksze(niech leżą i czekaja).Czesto też jezdze do Berlina na zakupy i tam jest outlet dla dzieci burberry,escady itp...Ostatni kupiłam dużo ubran w tym outlecie na nastepne lato dla Marysi ,przecenionych o 70% i to już od tych cen outletowych, ale byłam zadowolona.Bardziej cieszy mnie kupowanie dla dzieci niz dla siebie :-).

reklama
Myfa80 spróbuj może tym razem się przekonasz aaa tylko co do spodni tych dla syna to ogólnie są super tylko trzeba je prasować bo po praniu maskrystycznie wyglądają ;-)
Z tych ciuszków co dostałam jest dużo z tej firmy burberry i ralpha laurena zreszta te ciuszki mam od kogoś dla kogo bardzo liczy się firma obracaja się w takim towarzystwie że nie wypada ubrać dzieka w coś bez firmy,ale ich na to stać a ja póki co korzystam :-)np.nakupowali bucików ale ich córeczka późno zaczeła chodzić więc nie było sensu ubierać jej butów więc mam sporą kolekcje nowych bucików rozmiary 20-21 balerinki wójcika,kozaczki ecco dwie pary,dwie pary półbutów ecco,jedne wiosenne geoxy ile to kasy w kieszeni ;-)

Moja kolezanka tez dziecko ubiera tylko w laurena, burberry,diora itp..,dziecko ma o rok starsze od mojej Marysi ale ma syna wiec niewiele moge od niej kupić.

Ja dla starszej córki kupuje od kolezanki.Jej dziecko jest w tym samym wieku co moja Julka ale duzo wieksze.Ona kupuje bardzo drogie ubrania i strasznie duzo,kozaków jej córka zawsze ma z 10 par wiec jak ja odkupuje to ubrania i buty sa jak nowe.Sandałków i klapek na lato miała gdzies ze 20 par , wiec nawet nie zdąży zniszczyć.Ja oczywiście nie kupuje wszystkiego bo jest tego bardzo duzo(czesc ubran jest nowa z metkami bo nie zdazy ubrać).

Modroklejka - sukieneczka dla dziewczynki śliczniutka ale chyba musiałabym upaść na głowę aby kupic małej takie coś z prawie 500zł:szok::-D

Chyba Kitki ma x-landera t może ona podpowie...

ja mam puzzle za 25 zł kuione gdzieś na straganie nad morzem, na razie się sprawdzają, zero brzydkich zapachów, nic się z nimi nie dzieje, kolorów nie gubią, zobaczymy jak będzie dalej

reklama
sukieneczka jest taka sobie (nic szczegolnego),za to cena jest baaardzo szczegolna:-D:-D:-D
Co do ciuchow ralph lauren-nie mam nic dla Juli tej firmy ale mam bluzke dla siebie kupiona w USA w outlecie za 6 dolcow:-p:-D
Mialam wam wkleic Julity jesienno-zimowe ubranka,meble,puzzle...padam na twarz tyle dzis mialam rzeczy do roboty.Puzzle juz schowane,nie chce mi sie ich rozkladac-moze jutro wkleje,kosztowaly 50 zeta.Ubranka moze cykne,moooze,mebelki ...jak posprzatam:-D:-pjutro?okaze sie.

Do góry