reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

Myfa , ja wiekszość ubrań mam burberry ale kupowałam juz w ciąży na allegro i teraz kupuje nawet sporo wieksze(niech leżą i czekaja).Czesto też jezdze do Berlina na zakupy i tam jest outlet dla dzieci burberry,escady itp...Ostatni kupiłam dużo ubran w tym outlecie na nastepne lato dla Marysi ,przecenionych o 70% i to już od tych cen outletowych, ale byłam zadowolona.Bardziej cieszy mnie kupowanie dla dzieci niz dla siebie :-).

reklama
Myfa80 spróbuj może tym razem się przekonasz aaa tylko co do spodni tych dla syna to ogólnie są super tylko trzeba je prasować bo po praniu maskrystycznie wyglądają ;-)
Z tych ciuszków co dostałam jest dużo z tej firmy burberry i ralpha laurena zreszta te ciuszki mam od kogoś dla kogo bardzo liczy się firma obracaja się w takim towarzystwie że nie wypada ubrać dzieka w coś bez firmy,ale ich na to stać a ja póki co korzystam :-)np.nakupowali bucików ale ich córeczka późno zaczeła chodzić więc nie było sensu ubierać jej butów więc mam sporą kolekcje nowych bucików rozmiary 20-21 balerinki wójcika,kozaczki ecco dwie pary,dwie pary półbutów ecco,jedne wiosenne geoxy ile to kasy w kieszeni ;-)

Moja kolezanka tez dziecko ubiera tylko w laurena, burberry,diora itp..,dziecko ma o rok starsze od mojej Marysi ale ma syna wiec niewiele moge od niej kupić.

Ja dla starszej córki kupuje od kolezanki.Jej dziecko jest w tym samym wieku co moja Julka ale duzo wieksze.Ona kupuje bardzo drogie ubrania i strasznie duzo,kozaków jej córka zawsze ma z 10 par wiec jak ja odkupuje to ubrania i buty sa jak nowe.Sandałków i klapek na lato miała gdzies ze 20 par , wiec nawet nie zdąży zniszczyć.Ja oczywiście nie kupuje wszystkiego bo jest tego bardzo duzo(czesc ubran jest nowa z metkami bo nie zdazy ubrać).

Modroklejka - sukieneczka dla dziewczynki śliczniutka ale chyba musiałabym upaść na głowę aby kupic małej takie coś z prawie 500zł:szok::-D

Chyba Kitki ma x-landera t może ona podpowie...

ja mam puzzle za 25 zł kuione gdzieś na straganie nad morzem, na razie się sprawdzają, zero brzydkich zapachów, nic się z nimi nie dzieje, kolorów nie gubią, zobaczymy jak będzie dalej

reklama
sukieneczka jest taka sobie (nic szczegolnego),za to cena jest baaardzo szczegolna:-D:-D:-D
Co do ciuchow ralph lauren-nie mam nic dla Juli tej firmy ale mam bluzke dla siebie kupiona w USA w outlecie za 6 dolcow:-p:-D
Mialam wam wkleic Julity jesienno-zimowe ubranka,meble,puzzle...padam na twarz tyle dzis mialam rzeczy do roboty.Puzzle juz schowane,nie chce mi sie ich rozkladac-moze jutro wkleje,kosztowaly 50 zeta.Ubranka moze cykne,moooze,mebelki ...jak posprzatam:-D:-pjutro?okaze sie.

Do góry