reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

myfa powiem Ci że 68 zl za kg to nie jest tak duzo.. bo ja niedaleko siebie mam hurtownie co sprzedaje w worku za 60 zł/kg.... za końcówki kolekcji... alleee trzeba kupic 25 kg i są ubrania w worku od 0-12 lat:sorry2::baffled::baffled: mozna sie pobawic w allegro o sprzedaz ale... zalezy cos ie trafi..

reklama
no tak ryzyko za duze....ja ubolewam ze nie mam jak tam jedzic, czesciej, ale jak mlody pojdzie do przedszkola bede z najmlodszym chyba jedzic bo jak narazie to przy okazji tam zagladam.... zauwazylam ze na tygodniu najlepiej tam isc...noi sa super ubrania dla doroslych...

Iwona7510 całkiem niedawno zaraz przed wyjazdem byłam w galaxy i tam w resered kids kupiłam małej pare fajnych ciuszków za małe pieniądze bo przecenki wspaniałe kurteczkę za 24 zł,spodenki za 19,bluzeczkę za 12 bardzo byłam zadowolona a w H&M zawsze drogo nawet na przecenach:baffled:

Myfa super zakup:-)
ivaz wózeczki fajne,krzesełko też super :-)

Tak jeszcze a'propos wózków czy któraś z Was ma x-landera
Zastanawiam się właśnie nad kupnem. Będę wdzięczna za opinię o tym wózku - zastanawiam się nad modelem xa lub xrun.

X-landery maja tyle samo zwolenników co przeciwników. Mnie ogólnie wózek z wyglądu się podoba, ale jak dla mnie za ciężki, prawie 15 kg plus dziecko, ewentualnie zakupy. Ale sporo ich wszędzie jeździ, to może watto za ta kase ten wózek kupić. niech się moze wypowiedzą uzytkowniczki :tak:

ja mam avers do reserved kids raz tam kupilam i dalam sobie spokoj bluza po wypraniu zrobila sie szmata a nawet nie bede pisac ile dalam (bluza dla starszaka mojego) napewno teraz sie poprawili ja kupilam ja jak dopiero na rynek weszla kolekcja dla dzieci... smieszy mnie tylko bo oni podrabiaja ciuszki nexta :-)

Myfa, kurteczka bardzo ładna, fajnie że cena też ok.

Ada z re kids ma taką sukienkę ze ślimakiem i prałam ją już chyba z tysiąc razy, narazie się z nią nic nie dzieje na szczęście :tak:

reklama
Myfa super kurteczka ktora nabylas:tak:
Ja wieczorkiem wstawie kurteczki,kozuszek i bezrekawnik Julitki na okres jesien-zima.(bezrekawnik juz znacie bo kiedys wstawialam i WRESZCIE do niego dorosla:tak:) No i skarpetki tez wstawie-mam absolutnie genialne skarpetki dla Julity (uwaga-po 4 zl para!) mega kolorowe,nie mechaca sie i z ABSami-w sklepie 1 para takich samych kosztuje 31 zl!facet raz stanal z tym pod blokiem a babki braly dla dzieci cale worki,ja tylko 3 pary bo myslalam ze bedzie jeszcze stal:-(Ale sa niezniszczalne.

wozek 15 kg to ciezki-ja teraz taki mam i nastepny kupie lekki zdecydowanie:tak:

Do góry