reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

reklama
no tak:-D:-D:-D:-D:-D

ja z mezem mam umowe...wszystko co zarobie na allegro na sprzedazy ciuszków moge wydac na nastepne...ew dołozyc troche...tak wiec u mnie ruch w ciuchac jest spory...co chwila sie cos sprzedaje, co chwila cos kupuje...

Czy ktoś moze kupował takie body: Śliczne BODY 7 PACK EarlyDays 6-12M (716105674) - Aukcje internetowe Allegro
Ja chcę kupić te z zajączkami.

osobiscie nie polecam tesciowa mi przywiozla je , z tej firmy sa lepsze gatunkowo (ja mam t z liczbami)...te sa najtansze i roznia sie niestety gatunkiem od pozostalych....bardziej sa rozciagliwe, bawelna juz nie ta sama...jesli chcesz cos porzadniejszego polecam georga nawet z tesco sa juz lepsze jak porownuje i cheeroke tez polecam moja siostra teraz nabyla dla swojej malej i naprawde sa super gatunkowo....

modroklejko ja taki sam pare dni temu dodalam do obserwowanych haha zastanawiam sie caly czas , mam prosbe zrobila bys foto jak w srodku one wygladaja?

Myfa, ja z tesco też mam bodziaki i też mi odpowiadają :tak: Ale M mi auto sprzątnął i nie mam jak sie dostać do dklepu a autobusem to juz królewna (czy. ja) nie pojedzie :-D

Czy ktoś moze kupował takie body: Śliczne BODY 7 PACK EarlyDays 6-12M (716105674) - Aukcje internetowe Allegro
Ja chcę kupić te z zajączkami.

Eve tak jak Myfa napisze że zdecydowanie lepsze te z Tesco bo te Early days się strasznie na szerokosć rozciągają:baffled::baffled: mój Oliwier wygląda jak w sukienkach alladynkach:-D z Tesco uwielbiam te body i w ogóle ciuszki Cheerokee:tak:
Piękny zestaw wylicytowałas:tak:
Modroklejka super dresiki-chyba kupie:tak:

a ja własnie kupiłam wózek- Maclarena XLR:-) Męzowi się wczoraj spodobał i dziś go zamowiliśmy.. Będzie na zimę bo jest ładnie zabudowany tez spiworkiem i sprzedam tego mojego wielkiego ciężkiego czołga którego mam..
Dziś będę chyba go miała w domu:tak:

reklama
Do góry