reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

reklama
no tak:-D:-D:-D:-D:-D

ja z mezem mam umowe...wszystko co zarobie na allegro na sprzedazy ciuszków moge wydac na nastepne...ew dołozyc troche...tak wiec u mnie ruch w ciuchac jest spory...co chwila sie cos sprzedaje, co chwila cos kupuje...

Czy ktoś moze kupował takie body: Śliczne BODY 7 PACK EarlyDays 6-12M (716105674) - Aukcje internetowe Allegro
Ja chcę kupić te z zajączkami.

osobiscie nie polecam tesciowa mi przywiozla je , z tej firmy sa lepsze gatunkowo (ja mam t z liczbami)...te sa najtansze i roznia sie niestety gatunkiem od pozostalych....bardziej sa rozciagliwe, bawelna juz nie ta sama...jesli chcesz cos porzadniejszego polecam georga nawet z tesco sa juz lepsze jak porownuje i cheeroke tez polecam moja siostra teraz nabyla dla swojej malej i naprawde sa super gatunkowo....

modroklejko ja taki sam pare dni temu dodalam do obserwowanych haha zastanawiam sie caly czas , mam prosbe zrobila bys foto jak w srodku one wygladaja?

Myfa, ja z tesco też mam bodziaki i też mi odpowiadają :tak: Ale M mi auto sprzątnął i nie mam jak sie dostać do dklepu a autobusem to juz królewna (czy. ja) nie pojedzie :-D

Czy ktoś moze kupował takie body: Śliczne BODY 7 PACK EarlyDays 6-12M (716105674) - Aukcje internetowe Allegro
Ja chcę kupić te z zajączkami.

Eve tak jak Myfa napisze że zdecydowanie lepsze te z Tesco bo te Early days się strasznie na szerokosć rozciągają:baffled::baffled: mój Oliwier wygląda jak w sukienkach alladynkach:-D z Tesco uwielbiam te body i w ogóle ciuszki Cheerokee:tak:
Piękny zestaw wylicytowałas:tak:
Modroklejka super dresiki-chyba kupie:tak:

a ja własnie kupiłam wózek- Maclarena XLR:-) Męzowi się wczoraj spodobał i dziś go zamowiliśmy.. Będzie na zimę bo jest ładnie zabudowany tez spiworkiem i sprzedam tego mojego wielkiego ciężkiego czołga którego mam..
Dziś będę chyba go miała w domu:tak:

reklama
Do góry