reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

reklama
Justyna, Gosia ja napisałam e-maila do Nestle (cidr@pl.nestle.com), że nie miałam ankiety w szpitalu a chciałabym materiały i paczkę reklamowa:tak::-) Ja akurat nie miałam z żadnej firmy ankiet:baffled:Miła Pani mi odpisała i paczka przyszła za 4 dni:-):-) proponuje i Wam tak zrobic:tak:
A do Hippa to mi odpisali ze mam sie na jakas strone zarejestrowac, super rodzice ale juz tam kiedys sie rejestrowałam i nic... Jak zadzwonicie to dajcie znac:rofl2:

Myfa w jakim Ty lumpeksie kupujesz nowe rzeczy? czy w Radomiu czy u siebie w Legionowie? Kurcze ja nie wiem gdzie znaleść dobry lumpeks

Madzik w wawie jest bardzo fajny lumpeksik na Niekłańskiej 35, otwarty z resztą w tamtym tygodniu, mają śliczne rzeczy, same firmówki: next, george, adams, mathercare, mini mode, H&M i duzo nowych ubranek, a jak używane to w bardzo dobrym stanie. Dwa razy mają w tygodniu dostawę i są tam tylko rzeczy dla dzieci, a cenowo tez moze być

Myfa,jak wystawie aukcje z dziewczynkowymi ciuszkami po Julitce+ z lumpka, to podam ci na priva.Dzis chce troche swoich wlasnych ciuchow wystawic w ktore juz sie pewnie nie zmieszcze-Kupa roboty z tym jest aby foty nastrzelac i dobrze ciuszki wyeksponowac!A chcesz dla chlopaka ubranka?Mam wlasnie wystawione bo sie na wage za grosze obkupilam chlopiecych ciuszkow:-pOpylilam nawet 3 bluzki tesciowej ktore chciala do smieci wyrzucic:-D:-D:-D

Powiem wam tylko,ze wczoraj facet kupil nawet...parasolke (taka wielka nieskladana),mimo ze w opisie aukcji bylo ze tylko odbior osobisty w Łodzi!:-DWiec mu napisalam ze moge mu anulowac aukcje bo wraz z kosztem przesylki ktory wynosi 13 zl to mu sie nie oplaca (mialby nowa taniej u innych sprzedawcow) a on na to ze nie,on sie pozuwa do zakupu parasolki nawet drozszej o te 13 zl:-D:-D:-Dza przeproszeniem na jakichs jeleni natrafiam,i dobrze:-p

Vinniki x-lander to fajny wózek według mnie, choć osobiście go nie mam. Z tym, że xa lepszy od xruna. Widziałam x-runa na żywo, wydaje się taki wielki niezgrabny, no i przednie koło ma nieskrętne - więc szczerze nie ma dla mnie nic fajnego wtym wózku, no chyba, że rzeczywiście zamierzam biegać z Romkiem. XA jest fajny, zwrotny, dobry będzie na zimę bo jednak jest troszkę zabudowany, a waga no cóż wózek zabudowany to musi i trochę ważyć, ale ty chyba w domu mieszkasz to i tak nie będziesz musiała go nosić

Myfa80 a ja z ciuszków reserved jestem bardzo zadowolona dla syna mam sporo dla małej teraz pierwszy raz kupiłam,z syna ciuchami nic się nie dzieje chociaż piorę non stop i to mocnymi środkami bo np.spodnie wiecznie zielone na kolanach od trawy,koszulki świetny materiał gatunkowo a małej bluzeczka to moja ulubiona ostatnio często jej zakładam sa tam takie 2 rybki nadruk z brokatem i nic a nic nie schodzi więc ja jestem zadowolona no i z cen tym bardziej:-):-):-)

Maniulka ja najczęściej kupuje na allegro.Lubię dla małej ubrania z firmy burberry i ralpha laurena.Są to ubrania bardzo drogie ale często na allegro znajde cos fajnego i udaje mi sie kupić w cenie ubran tańszych firm.Wczoraj kupiłam piękna sukienke burberry na 2 lata(tylko raz ubrana) i to całkiem tanio.

Ostatnio kupiłam do ubrania kaszmirowego pajacyka laurena za 60 zł ,z metkami ,a moja koleżanka kupiła idealnie tego samego pajacyka w niemczech za 180 euro_Ona kupuje takie drogie ubrania dla dziecka i nie mogła uwierzyc ze ja wynajduje to samo tyle taniej.

reklama
maniulka to super, to znaczy ze sie poprawili bede musiala przetestowac ich jeszcze raz mam nadzieje ze tym razem sie nie zawiode,

Iwona ja tez mam ciuszki tych firm ale wiekszosc burberry gatunkowo przebijaja jak dla mnie wszystkie firmy, ale fakt drogie jak cholerka, ja znalazlam nowki w ciuchach na wage mialam farta...

Do góry