reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

reklama
Nie no sukienka za 500 zł - masakra, ja za niewiele więcej mam 50 szt ubranek ~ MAŁA MODNISIA ~ Zestaw dla córci 6-9-12m 50szt (719935404) - Aukcje internetowe Allegro :-):-):-):-)

Eve gratulację wygranej aukcji, śliczne te ubranka i najważniejsze ze nie sam róż:-), sama szukam czegoś takiego, ale jak na razie to w większości w tych paczkach to króluje kolor różowy, kilka rzeczy w tym kolorze to nie problem, w końcu mam córeczkę, ale wszystko to przesada, dlatego ja przeważnie kupuję pojedyncze sztuki.

Eve ja mam takie bodziaki dla synka i sprawują się bez zarzutu- to są angielskie primarkówki- tanie ale z czystej bawełny i długożywotne:-):-):-), osobiście bym poleciła.

ivaz, ja muszę przyznać, że ja tak średnio na kolory patrzę :-D poprostu mi się aukcja spodobała, a w tamtym tygodniu przegrałam taką podobną. Ze dwie sukieneczki zamierzam odrazu sprzedać, bo mi się nie przydadzą, to sie koszt zmniejszy :) A myślę, że i tak warto było :tak:

kama, w takim razie zamówię ten 7 pak :tak:

Właśnie, mam jeszcze takie pytanie, zima to jakie body będziecie ubierać z dł. i czy kr. rekawem?? Bo jeśli na to pójdzie jeszcze koszulka, sweterek to chyba krótki wystarczy??

reklama
Do góry