reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

reklama
Nie no sukienka za 500 zł - masakra, ja za niewiele więcej mam 50 szt ubranek ~ MAŁA MODNISIA ~ Zestaw dla córci 6-9-12m 50szt (719935404) - Aukcje internetowe Allegro :-):-):-):-)

Eve gratulację wygranej aukcji, śliczne te ubranka i najważniejsze ze nie sam róż:-), sama szukam czegoś takiego, ale jak na razie to w większości w tych paczkach to króluje kolor różowy, kilka rzeczy w tym kolorze to nie problem, w końcu mam córeczkę, ale wszystko to przesada, dlatego ja przeważnie kupuję pojedyncze sztuki.

Eve ja mam takie bodziaki dla synka i sprawują się bez zarzutu- to są angielskie primarkówki- tanie ale z czystej bawełny i długożywotne:-):-):-), osobiście bym poleciła.

ivaz, ja muszę przyznać, że ja tak średnio na kolory patrzę :-D poprostu mi się aukcja spodobała, a w tamtym tygodniu przegrałam taką podobną. Ze dwie sukieneczki zamierzam odrazu sprzedać, bo mi się nie przydadzą, to sie koszt zmniejszy :) A myślę, że i tak warto było :tak:

kama, w takim razie zamówię ten 7 pak :tak:

Właśnie, mam jeszcze takie pytanie, zima to jakie body będziecie ubierać z dł. i czy kr. rekawem?? Bo jeśli na to pójdzie jeszcze koszulka, sweterek to chyba krótki wystarczy??

reklama
Do góry