reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

Miki był fanem Brzyduli - jedyny serial jaki oglądałam - i świetnie przy niej tańczył - stojąc podskakiwał, kucał, kwiczał i śmiał się.... ale już koniec - chyba muszę mu ściągnąć piosenkę na kompa

co do pluszaków - niecierpię ich - tylko leżą i się kurzą, a ponadto większość made in china, dzieciaczki nie powinny ich jeść bo "śierść" tych potworów zostaje w buzi....:baffled:

reklama
my pluszaków mamy sporo - Nika je bardzo lubi... prawie każdy ma imię, z dwoma śpi...

ostatnio miałam problem z łyżeczką dla Juli, bo te z avent jakieś dziwne są a tą od hippa zostawiłam u teściów - i kupiłam w kauflandzie takie plastikowe łyżeczki do jajek fackelmana - rewelacja, naprawdę - są tak wyprofilowane, że bardzo dobrze wyjmuje się nimi jedzonko ze słoiczka czy butelki, dość głębokie, jedzonko nie spada z nich - i kosztowały całe 2,99 za 6 sztuk ;-)

modro - co do Twojego zapytania, u nas krzesełko uczydełko sie sprawdza, to zaraz po chodziku i stole edukacyjnym jej ulubiona zabawka. Siada i wstaje sama, kuca przy nim lub stoi, czasami skubaniecj wchodzi noga na siedzienie :tak:. Najbardziej lubi słuchać melodyjek i dzwięków tej ksiązeczki tam. Ma tak melodyjkę przy kotku chyba gdzie tańczy kiwajać się w rytm :tak:, lubi też tą lampeczkę. Nie mam złego zdania o zabawakach FP jak wy, jak dla nas są ok. Adzie też się podobają. wiele ich nie mamy, bo ani gąsienicy, ani slimaka z klockami ani szczeniaczka też nie. klocki ostatnio Ada dostała pod choinkę, takie zwykłe ale duże elementy. Na lego jeszcze przyjdzie czas :tak:

carolin-ja kogokolwiek pytam o dobre buciki domowe (i nie tylko domowe ale poki co kapcie) to mowia mi ze z befado_Oni maja i miekkie podeszwy i twarde.Wiec takie mamy,ale Juli sciaga je po najdalej 2 min.Jak waszym dzieciom daje sie utrzymac buty na nogach>Julita pokona rzepy,sznurowki,klamerki...
BEFADO - wygoda i zdrowie naszych stóp

skarpety z ABS zakladalam Julicie jak byla mlodsza,teraz mamy skarpetko-buty (juli miala je na fotkach z wigilii)-dol z miekkiej skorki,gora skarpetowa-ale i to sciaga z nog.Jak ja bede z nia po dworzu chodzila jak ona wszystko ze stopek sciaga?:-D

nam też ortopeda powiedział aby po domu skarpetki lub właśnie tzw. buto-skarpetki o których pisze Sara
natomiast rehabilitantka polecała na pierwsze buty polecała szczególnie Ecco, później Bartka
tylko te butki mają swoją cenę niestety
sprawdzałam, że Ecco na przecenie 139,00 przed przeceną 199,00:baffled:

reklama
carolin-ja kogokolwiek pytam o dobre buciki domowe (i nie tylko domowe ale poki co kapcie) to mowia mi ze z befado_Oni maja i miekkie podeszwy i twarde.Wiec takie mamy,ale Juli sciaga je po najdalej 2 min.Jak waszym dzieciom daje sie utrzymac buty na nogach>Julita pokona rzepy,sznurowki,klamerki...
BEFADO - wygoda i zdrowie naszych stóp

zdolne te dzieciaczki :)

Do góry