reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

Jula też biega po domu w skarpetkach - buciki to na razie tylko "formalność", żeby bosych nóżek nie miała na spacerze np, przecież nie chodzi jeszcze ;-)

reklama
Sara27 myślę ze huśtawka to fajna sprawa my mamy taką drewnianą zwykłą koleżanka mi pożyczyła tu w No ale Marti do niej jeszcze za mała za to przywiozłam teraz z Pl huśtawkę po synu jeszcze skoczka,wczoraj mała pierwszy raz się bujała-skakała i końca nie było spodobało jej się,syn ja uwielbiał :tak:
Marti tez sciąga wszystkie buciki,skarpetki zresztą też więc tez mam problem :baffled:

Modroklejka ja kiedyś wklejałam linka do tych kapci ale one raczej dladzieci które juz chodzą,bardzo dobrze trzymaja stopę i zalecane sa własnie przez ortopedów,faktycznie nie wyglądaja ale są super:tak:

ja takich butków używałam dla Niki - i mam ich chyba 5 kolejnych rozmiarów - będę ich używać dla Juli, bo one się raczej nie wyrabiają przez noszenie, podeszwy mają dość twarde

O kurcze,ortopedyczne to one sa ale nie wygladaja faktycznie:szok::no:
Troche mi sie kojarza z ciezko chorymi dziecmi-nie wiem czemu,przepraszam za skojarzenie:baffled:

A ja sobie ponarzekam tzn. ostatnio coraz bardziej jestem zawiedziona jakością ubranek Mothercare, drogie cholerstwo a jakość naprawde taka sobie, ostatnio kupiłam Zośce 2 pary spodenek i do tego 3 pak bluzeczek ( pokazywałam te ciuszki na forum ) i spodenki sie prują, na szwach, bluzeczki sie skuliły i takie ciasnawe sie zrobiły. Kiedyś kupiłam 3 pak body te znów sie porozciągały tak, ze dekolt Zoska miała po pas, tuniczka po jednym praniu zrobiła się znów taka szeroka ze bym Zochę 3 razy w nią owinęła. Mogłabym opisywac długo bo w sumie z każdą rzeczą tam kupioną cos się dzieło, całe szczęście ze kupuje na wyprzedazy, ale i tak szkoda kasy. Chyba bede omijała ten sklep szerokim łukiem, wolę Cherokee wg mnie duzo lepsza jakość, wzornictwo podobne a i ceny przystępne, a moze ja mam pecha do tej marki...

reklama
Do góry