To prawda,Zawitkowski tez pisze ze najlepiej boso-takze moja panna chyba wie instynktownie co robi...ale powaznie,jak ja z nia na dwor wyjde jak ona wszystko ze stop sciaga?
;-)
Te skarpetko-buty ktore mamy to takie:
ZIK Skarpety z podeszwą kapcie 16 cm 3 wzory (876575727) - Aukcje internetowe Allegro
Dol z miekkiej skorki,gora skarpetowa-je tez sciaga ale po hmm...10 min
Ja nadal polecam befado-mamy 2 pary takich bucikow,jedne zwykle kapcie,drugie na rzepy sztywniejsze-naprawde fajne (tyle ze Juli sciaga je ze stop).Zrobilabym foty ale mam zepsuty aparat foto.W kazdym razie moje obie a nawet obetrzy kuzynki uzywaja tych bucikow i mi je polecily,jak rowniez moja znajoma.
Bardzo ciezko bylo nam z mezem upatrzec cos dla Julity na roczek-miala byc sesja foto,ale maz slusznie stwierdzil ze mamy tony fotek (duzo tez wywolanych),kupe albumow (nawet w sylwestra zameczalismy gosci fotkami Julity
),wiec sesje foto przelosymy moze na 2 latka?Bo ona w sumie niewiele sie z wygladu zmienila od urodzenia tyle ze wieksza.Na roczek pozycze aparat od brata i sama pocykam foty.A ciezko nam bylo upatrzec prezent bo:
-nie moze to byc NIC z zabawek (toniemy w nich zagracajac nasze gniazdko
)
-nie moze byc NIC z ubranek (ledwo dazy zakladac tyle tego jest)
- nic edukacyjnego bo ksiazeczki,obrazki,pianinka,klocki,ukladanki,jakies krzeselka-uczydelka juz ma (a to w sumie zabawki)
Wymyslilismy wiec...kolejnego grata
,hustawke.Jak nas wkurzy to zdemontujemy i wywieziemy do tesciow.Ale poniewaz drzwi w kuchni nie ma (sa wyjete) wiec jak znalazl mozna ja zamontowac we framudze drzwi:
NAJTANIEJ !! HUŚTAWKA -SŁOŃ HUŚTAWKI MODUŁOWE (867827014) - Aukcje internetowe Allegro
Ja nie wiem,ona juz wszystko ma-czy wy tez tak macie ze nie macie juz co kupowac waszym maluchom?(nie liczac zabawek ktiorych nie chcemy).Nawet jej kasa na koncie praktycznie od chrzcin nie ruszona-kupilismy za nia tylko wozek i fotelik samochodowy