magda19lenka
MTM
Gosia u dziadków ogląda mini mini i UWIELBIA tą rybkę co leci w reklamach
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To ja nie wiem coz tym moim malym jest....on zajmuje sie tylko pchaczem albo wlazeniem pod stol w kuchni albo " sprzata " mi w szafce w kuchni....zabawki moga nie istniec....
Mamy ich sporo.....juz m wczoraj wspominal ze mozna by sie czesci pozbyc...
nom, ja też z niecierpliwościa czekam na wiosnę - bedziemy robić remont i regał z dużego pokoju przeniesiemy do sypialni (to taka dość duża półka na przestrzał) i będzie to na zabawki Jasia, to może będzie jako taki porządek,
teść będzie nam nowe meble robił, a niestety wcześniej nie może.... jeszcze musze je sobie zaprojektować
chociaż musze przyznać, że jakiejś masy zabawek nie mamy.. tak "w miarę rozsądnie". Na szczęście moi rodzice i teściowie sa raczej praktyczni i jakby co to dają nam w prezencie ubranka lub jakieś inne rzeczy, typu szlafroczek Jasiek dostał od moich rodziców, nowa zmianę pościeli do łóżeczka
my tez jakoś duzo zabawek nie kupujemy, bo mamy świadomość, że z różnych okazji Jasiek dostanie ich na pewno duzo...
z kolei wkurzają mnie prezenty w stylu miśki pluszowe... Jasiek się nimi na razie nie interesuje - albo baaardzo krótko, a tylko się kurzą i nie ma ich gdzie upychać.... a mamy ich juz kilka, w tym jeden gigantyczny.. kompletnie nietrafione prezenty.
edit:
a ostatnio jedną z ulubionych zabawek jest bączek, uwielbia na niego patrzeć, oczywiście sam jeszcze nie umie puszczać, ale już próbuje no i odkrył, że jak odwróci go do góry nogami to on się sam wkręca:-)