reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

MM-super ta Myszka-hihihi!!!

alicjatrzyna- jeśli chodzi o zabawki na allegro zwłaszcza te firmowe-to ludzie leja się o nie!!! ja też jeszcze nic nie wylicytowałam, no porócz tych ostatnich ale mogłam sobie pozwolic bo to laska wystawiła z mojego miasta-więc koszt wysyłki odpadł :tak:

reklama
Ah co za wateczek:tak::tak::tak::-):-):-)

magdalenka-buahahaha:-D:-D:-Dja mysle ze m.powiedzial to ironicznie,ale ze jestem zmienna i mi sie odmienia to akurat prawda:-D
MM-ale czadowa ta myszka!Teraz mysle ze bylaby ladniejsza,niz ta kula-pelzak ktora zamowilam.Jeszcze nie przyszla i az sie boje jak Julita zareaguje...
modroklejka-u mnie wozkowa "sraczka" trwala jakies 2-3 tyg:-DTeraz juz jestem "zaspokojona".:eek::-DSilver crossy tez sa fajne,facet w sklepie mocno nas naginal wlasnie na silvery:tak:
ewelcia-niezle zaszalalas z zakupami!
MR-zmartwilas mnie,maz chce na gwiazdke kubek z logo jego ulubionej druzyny hokejowej-philadelphia flyers czy jakos tam,to przesylka wyniesie mnie wielekorotnie wiecej jak sam kubek widze...
Ivaz-super ten kombinezonik!Sliczny kolorek:tak:

Przyszly dzis 2 paczki-jedna z nestle+gerber+ cos tam - taka "po 9 mcu"-poradnik zywieniowy i jaies probki zarelka oraz ramka na foto dziecka.
No i przyszedl tez spiworek-jest dobrze dopasowany kolore, tzn o to jasniejszy czyli dokladnie taki jak aplikacje na tapicerce wozka.Fajnie pasuje-sliczny:tak:A dalam za niego 60 zl,chociazte Eve maja ladniejszy design:tak:

Nika fajne, mam takie samo - pomarańczowe, tez kupiłam uzywane w stanie idealnym (małą ryska na nodze) ale za 100zł, tylko że nie z allegro a z esrwisu gumtree, tam jest chyba taniej

No to ivaz lepszy interes zrobiłaś:tak:. Ja nawet nie miałam pojęcia, że takie coś jest.
Przed chwilką był listonosz i przyniósł nam telefon z chicco za etykiety z Gerbera:-).

reklama
Dziewczyny mieszkajace poza granicami Pl-kupujecie na allegro:eek:?Ja załozyłam sobie konto chyba z 7 lat temu i kupiłam 2 rzeczy ,bo jak zobaczyłam ze za przelew miedzynarodowy mam płacic 12 funtow to mi sie to nie opłaca,jak to rozwiazałyscie?
Ja mam konto w PL i jak kupuje cos z allegro to place z tego Polskiego konta,nigdy jeszcze nie prosilam sprzedawce zeby wyslal mi tutaj.
Czesto ktos ze znajomych lata do PL a ja zamawiam cos tam i podaje sprzedawcy inny adres niz ten ktory mam na allegro!!!

Nika fajne krzeselko.

Sara tak,zaszalalam a mialam juz nic nie kupowac,ale mate sprzedalam za 35e:-).

MM fajna ta myszka;-)

Do góry