reklama
alicjatrzyna
mama Karolinki
ja z kolei jak cos kupuje na allegro, to placi za to moja siostra albo mama i jesli zaniedlugo jedziemy do Pl to rzeczy na mnie czekaja, a jesli nie, to podaja mi w paczce busem.
Ja na swoje zakupy wczorajsze czekam, tzn na śpiworek i na zabawkę. M ma wylicytować jeszcze jakiś stolik edukacyjny i narazie bedzie wsio :-)
Modro, co do buzza, ja bym nie polecała skoro masz mutsy. Dwa dość ciężkawe wózki to już moim zdaniem jest zbedne. Ja bym raczej zakupiła któryś z tych które wymienilaś. Swoją drogą jestem z carrery super zadowlona, 100000000 razy bardziej z niż z buzza.
Modro, co do buzza, ja bym nie polecała skoro masz mutsy. Dwa dość ciężkawe wózki to już moim zdaniem jest zbedne. Ja bym raczej zakupiła któryś z tych które wymienilaś. Swoją drogą jestem z carrery super zadowlona, 100000000 razy bardziej z niż z buzza.
Moje maleństwo
Mamusia Amelki
Dziewczyny mieszkajace poza granicami Pl-kupujecie na allegro?Ja załozyłam sobie konto chyba z 7 lat temu i kupiłam 2 rzeczy ,bo jak zobaczyłam ze za przelew miedzynarodowy mam płacic 12 funtow to mi sie to nie opłaca,jak to rozwiazałyscie?
Ja czasami cos kupie. tzn zamawia mi siostra i ona to odbiera i podaje komus kto bedzie jechal do NO (jakiemus znajomemu)- mam wojka ktory tak raz na poltora mies. jezdzi do Pl tak wiec zawsze cos zabiera i przywozi;-)
kupilam dzis plutno i farby - bede malowac obraz (ale to nie ten watek)
wlasnie sie zastanawiam nad jakims stoliczkiem edukacyjnym dla Amelki i tak przy okazji kupilabym jakiegos pchacza.. tylko ktos z Was pisal kiedys zeby zwracac uwage na to by mialy skretne kola... macie juz jakies na oku??;-)
magda19lenka
MTM
a ja mam chrapkę na taką tablicę do wózka
TABLICA REJESTRACYJNA NA WOZEK ,SUPER JAKOSC! (758756342) - Aukcje internetowe Allegro
z mojego okna widać, pasmanterię i oni mają na witrynie takie tablice, muszę się zapytać o cenę
TABLICA REJESTRACYJNA NA WOZEK ,SUPER JAKOSC! (758756342) - Aukcje internetowe Allegro
z mojego okna widać, pasmanterię i oni mają na witrynie takie tablice, muszę się zapytać o cenę
Mój pchacz nie koniecznie musi mieć skretne koła. Zresztą narazie to słuzył by Adzie jako panel edukacyjny. Myślę o takim: CHODZIK - PCHACZ INTERAKTYWNY firmy CHICCO (749827252) - Aukcje internetowe Allegro. Postaram się kupic jakiś uzywany i jeszcze może na stolik starczy :-)
Moje maleństwo
Mamusia Amelki
a ja mam chrapkę na taką tablicę do wózka
My gdzies mamy taka tablice .. gdzies.. bo jak odpadla to juz jej nie montowalam
M
modroklejka
Gość
my wogole nie kupjemy pchacza-tylko taki stoliczek własnie...najbardziej podoba mi sie ten
BRIGHT STARTS ------------ STOLIK ZABAW TROPICAL (766099060) - Aukcje internetowe Allegro
ale cene ma powalająca
ten tez fajny, ale tez drogi
Fisher Price AKTYWNY STOLICZEK !! NOWOSC !! (752087610) - Aukcje internetowe Allegro
fajny jest tez ten
FISHER PRICE PIANINKO ORGANKI PRZYRZAD MUZYCZNY (754572170) - Aukcje internetowe Allegro
i ten
CHICCO ZESTAW GIMNASTYCZNY DELUX + GWAR.POL. (766781840) - Aukcje internetowe Allegro
i kto wie czy o taki własnie nie poprosimy mikołaja:-)
teraz znalazłąm jeszcze cos fajnego
http://www.allegro.pl/item766115099_20_funkcyjna_magiczna_multikostka_box_od_ziandrzej.html
moze takie cos własnie adasiowi my kupimy na swieta
BRIGHT STARTS ------------ STOLIK ZABAW TROPICAL (766099060) - Aukcje internetowe Allegro
ale cene ma powalająca
ten tez fajny, ale tez drogi
Fisher Price AKTYWNY STOLICZEK !! NOWOSC !! (752087610) - Aukcje internetowe Allegro
fajny jest tez ten
FISHER PRICE PIANINKO ORGANKI PRZYRZAD MUZYCZNY (754572170) - Aukcje internetowe Allegro
i ten
CHICCO ZESTAW GIMNASTYCZNY DELUX + GWAR.POL. (766781840) - Aukcje internetowe Allegro
i kto wie czy o taki własnie nie poprosimy mikołaja:-)
teraz znalazłąm jeszcze cos fajnego
http://www.allegro.pl/item766115099_20_funkcyjna_magiczna_multikostka_box_od_ziandrzej.html
moze takie cos własnie adasiowi my kupimy na swieta
Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Iśku
Fanka BB :)
magdalenka - u nas te tablice były hitem sezonu letniego - na każdym stoisku było tego pełno - po 15zł, również teksty typu - milicja, o.dyrektor, prezes, super laska, sexi girl itd )) Mój Filip też dostał taką tablicę od cioć Zawiesiłam na wózku i fajnie komentują nie raz ludzie - ooo Filip jedzie!
A co do zabawek to my też kupowaliśmy używane na allegro - taka mega paka z Anglii, Filip uwielbia te zabawki bo grają i świecą, i mamy też jeździk - tygrysek z Kubusia Puchatka i faktycznie ma skrętne koła takie jak pufa na kółkach
A co do zabawek to my też kupowaliśmy używane na allegro - taka mega paka z Anglii, Filip uwielbia te zabawki bo grają i świecą, i mamy też jeździk - tygrysek z Kubusia Puchatka i faktycznie ma skrętne koła takie jak pufa na kółkach