reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

a JA KUPIŁAM DZIŚ W HURTOWNI zabawek takie grające pianinko dla Szymka-wiecie takie bezfirmowe-oby gralo i świeciło-bo jak ostatnio byliśmy u znajomych w Olsztynie to się pięknie takim bawił-UWAGA WYDAŁAM 13,80ZŁ :-D

reklama
Ja na swoje zakupy wczorajsze czekam, tzn na śpiworek i na zabawkę. M ma wylicytować jeszcze jakiś stolik edukacyjny i narazie bedzie wsio :-)

Modro, co do buzza, ja bym nie polecała skoro masz mutsy. Dwa dość ciężkawe wózki to już moim zdaniem jest zbedne. Ja bym raczej zakupiła któryś z tych które wymienilaś. Swoją drogą jestem z carrery super zadowlona, 100000000 razy bardziej z niż z buzza.

Dziewczyny mieszkajace poza granicami Pl-kupujecie na allegro:eek:?Ja załozyłam sobie konto chyba z 7 lat temu i kupiłam 2 rzeczy ,bo jak zobaczyłam ze za przelew miedzynarodowy mam płacic 12 funtow to mi sie to nie opłaca,jak to rozwiazałyscie?

Ja czasami cos kupie. tzn zamawia mi siostra i ona to odbiera i podaje komus kto bedzie jechal do NO (jakiemus znajomemu)- mam wojka ktory tak raz na poltora mies. jezdzi do Pl tak wiec zawsze cos zabiera i przywozi;-)

kupilam dzis plutno i farby - bede malowac obraz (ale to nie ten watek:-p:-D)

wlasnie sie zastanawiam nad jakims stoliczkiem edukacyjnym dla Amelki i tak przy okazji kupilabym jakiegos pchacza.. tylko ktos z Was pisal kiedys zeby zwracac uwage na to by mialy skretne kola... macie juz jakies na oku??;-)

A sa wogole pchacze ze skretnymi kolkami?
M*R* vtecha to ja tez mam i takiego samego jak Ty,bo na zdjeciu widzialam jak Xavier bawil sie tym panelem

my wogole nie kupjemy pchacza-tylko taki stoliczek własnie...najbardziej podoba mi sie ten

BRIGHT STARTS ------------ STOLIK ZABAW TROPICAL (766099060) - Aukcje internetowe Allegro
ale cene ma powalająca

ten tez fajny, ale tez drogi
Fisher Price AKTYWNY STOLICZEK !! NOWOSC !! (752087610) - Aukcje internetowe Allegro

fajny jest tez ten
FISHER PRICE PIANINKO ORGANKI PRZYRZAD MUZYCZNY (754572170) - Aukcje internetowe Allegro
i ten
CHICCO ZESTAW GIMNASTYCZNY DELUX + GWAR.POL. (766781840) - Aukcje internetowe Allegro
i kto wie czy o taki własnie nie poprosimy mikołaja:-)

teraz znalazłąm jeszcze cos fajnego
http://www.allegro.pl/item766115099_20_funkcyjna_magiczna_multikostka_box_od_ziandrzej.html

moze takie cos własnie adasiowi my kupimy na swieta

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
magdalenka - u nas te tablice były hitem sezonu letniego - na każdym stoisku było tego pełno - po 15zł, również teksty typu - milicja, o.dyrektor, prezes, super laska, sexi girl itd :))) Mój Filip też dostał taką tablicę od cioć :) Zawiesiłam na wózku i fajnie komentują nie raz ludzie - ooo Filip jedzie! :)

A co do zabawek to my też kupowaliśmy używane na allegro - taka mega paka z Anglii, Filip uwielbia te zabawki bo grają i świecą, i mamy też jeździk - tygrysek z Kubusia Puchatka i faktycznie ma skrętne koła takie jak pufa na kółkach :)

Do góry