reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

reklama
Kurdę chyba rzeczywiście macie racje, że w tym śpiworku z owczej wełny może być za ciepły nawet jak na zimę. a polarowego można by używać przy zimniejszej jesieni czy wiośnie ... ale z drugiej strony czy ten polarowy na pewno będzie okey na zimę .... mam straszny dylemat, cały dzień dziś myślę o tych śpiworkach i chyba nie pozostanie mi nic innego jak pójść do sklepu i wymacać;
A co do długości to mi się też podobają te przedłużane, wydają się bardziej uniwersalne i starczą na dłużej (myślę o przyszłej zimie), ale jak Sara napisała, że jej trochę zwisał to tym bardziej nastawiam się na obejrzenie i przymierzenie na żywo do wózka. ostatnio coś mi nie podchodzą zakupy z allegro i chyba się trochę zraziłam do kupowania w ciemno.
Gosi też przydały by się nowe zabawki, eh tylko te ceny :confused2::confused2:
Eve ta fontanna też mi się spodobała, jak przyjdzie napisz "jak wrażenia"
LITTLE TIKES MUZYCZNY OCEAN 3w1 OGRODEK +Gratis!!! (749792087) - Aukcje internetowe Allegro to też fajne i cena wydaje się przystępna

A jeszcze w ramach zakupów (ale dziś się naprodukuję) byliśmy dziś w lumpku i kupiliśmy Gosi śliczny rozpinany bezrękawnik a'la miś jak wyschnie wstawię wam fotę:cool2:

Magdalenka-tak,radze przymierzyc spiworek dlugi do wozka.Bo chodzi o to ze wozki sa rozne,do takiego bardziej z glebokim siedziskiem to moze nie zwisa az tak nisko,ale do mojej parasolki,to zwisa prawie do ziemi.Postanowilam ze za rok kupie samo okrycie na nozki (czyli takie celowo zwisajace) a teraz tylko krotszy spiworek.Zreszta kto wie czy za rok nie bede miala 3 wozka?:-DMowie do meza,kupie przedluzany spiworek to bedzie na za rok-a maz do mnie,ty nie mysl co bedzie za rok bo znow ci sie odmieni i bedzie 3 wozek;-);-)

Zabawki ktore powklejalyscie bardzo fajne-wlasnie nad nimi rozmyslam:rofl2::-D

Ja w lumpku dzis tylko kamizelke z kapturem,spodniczke jeansowa,czapke i bluzeczke kupilam.Tez w praniu teraz:tak:Pochwale sie zbiorowo z zakupami ktore beda w nastepny poniedzialek bo mam maly transfer fotek...:sorry:

Ewelcia-no pewnie ze interes zycia zrobilas!:szok::-D

Juz chyba wiem czemu u mnie spiworek zwisal do ziemi ten dluzszy-porownujac moje oba wozki-czolg z duzymi kolami i tego cybexa widze ze przez mniejsze kolka samo siedzenie jest jakies 15 cm nizej a i siedzisko plytsze,w tym wiekszym wozku spiworek bylby duzo wyzej,chyba o to chodzi:tak:

Sara ale na zimę zostajesz z dwoma wózkami, czy "czołga" sprzedajesz.?
i jakby nie patrzył mąż już teraz dał ci przyzwolenie na zakup następnego wózka:-D:-D

jesli chodzi o spiworki to mnie sie tez wydaje ze polarowy wystarczy-w koncu jak bedzie -15 to i tak z maludami nie wyjdziemy...

my mamy spiworek z mutsy-bo tak jak pisałam-zdziwłam sie ze kosztował 159 zł wiec zamiast kupowac "zastepczy" srednio pasujący za 100 zł kupilismy pasujący dokładnie

sara-powiem ci ze dałas mi do myslenia swoim wozkiem i chyba teraz ja dostaje wozkowej "sraczki":-D:-D:-D

wozeczek mielismy dostac na gwiazdke od dzidków adasia a teraz nie wiem czy przypadkiem sami nie kupimy wczesniej

niby na 100% chciałąm maclarena-ale teraz coraz czesciej odlagam silver corssa-tylko ze my bysmy go kupowali bez spiworka i innych gadzetów i najtaniej na allrego znalazłąm za 599 a w poznaniu w pati i maxie za 559 ale tylko pomaranczowy jest w promocji do konca pazdziernika...i kurka strasznie mnie kusi-za maclarena musiałabym prawie 3 razy tyle zapłącic...

z drugiej strony podobaja mi sie tez inne wozeczki-cały czas podoba mi sie buzz, ale po postach z uwagami o nim od eve i innych dziewczyn raczej odpada, podoba mi sie zapp - ale ten to juz jest mega mały, podoba mi sie spider z mutsy-sama nie wiem na co sie zdecydowac

Oprocz pchacza ktorego kupilam wczoraj to w niedziele zakupilam ala kozaczki malemu z Nexta,ubranko ale na 12-18(spodnie i bluzka)i pajace do spania z Early days.
Kupilam tez czapke ,szalik i rekawiczki w Next ale poszlam do samochodu bo m siedzial z malym i jak zalozylam ja malemu to wygladal lipnie,a malo tego do polowy uszu mu dochodzila ta czapka i poszlam ja oddac;-)
Fajna byla bo z takiego miska i miala oczka usta i nosek a takze uszy !!!

reklama
Do góry