reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

Iwona-buahahaha:-Ddobre z tym panem metka,dzieci sa przekorne.Moja Julita tez lubi centymetr krawiecki:tak:
Ivaz-przerazilas mnie ta kula!A ta cholera tania nie jest,jak julita bedzie sie jej bala to tez sprzedam-co za zabawka!
Modro-julita tez ma duzo grzechotek i gryzakow (wlasnie chce jako caly zestaw na allegro wystawic kolo grudnia) ale zadna nie przejdzie przez palak od wozka-a ta ma szeroka raczke,ta malpka wiec przejdzie (widzialam ja na zywo tylko prawie 1,5 raza drozsza niz na allegro).Co do papugi-ja myslalam ja postawic na parapecie przy lozeczku,bo nie dosc ze jest wielka to jeszcze faktycznie Julita by ja zjadala!
jeszcze nie wiem czy ja kupimy-ale mnie kusi,dam znac jak kupie:-DKsiazki tez gniecie i zjada-taka z nia edukacja jest...:-DNatomiast czy drewniane zabawki czy plastik-nigdy sie nad tym nie zastanawialam.Narazie mam tylko awersje do gumowych-smierdza,oblepiaja sie paprochami i wlosami-a fuuuujjjj!!!!

reklama
Co do spiworków to ja własnie chcę polarkowy. Na zimę mamy kombinezony więc w owczej wełnie było by za goroąco. Zimy coraz łagodniejsze, polar nam wystarczy. Co do " przedłużaczy" to ja chętnie sparwdzę jak to działa, zawsze przecież mogę odpiąć i korzystać z którkiej wersji. Zdecydowałam ostatecznie na kolo chaber+bąbelki :tak:

Zabawki, ehhh, też musze cos zakupić,Ada ładnie sie bawi już na siedzaco. Będę wybierać sposród: LITTLE TIKES MUZYCZNY OCEAN 3w1 OGRODEK +Gratis!!! (749792087) - Aukcje internetowe Allegro
CHICCO edukacyjny STOLIK 2 W 1 + KLOCKI + MUZYKA (754161594) - Aukcje internetowe Allegro
LITTLE TIKES 1621 MUZYCZNY OGRODEK ZABAW 5w1 NEW ! (756950231) - Aukcje internetowe Allegro

i pewnie jeszcze ze dwie jakies mniejsze zabawki orócz tego:
PIRAMIDA EDUKACYJNA - SUPER ZABAWA (756021355) - Aukcje internetowe Allegro
FONTANNA Z PIŁECZKAMI HAPPY BALL- WYPRZEDAŻ !!! (755846426) - Aukcje internetowe Allegro

Sara to co Ty kupiłaś na łózeczko to ja też juz miałm to kupić ale wylicytowałam wtedy to akwarium fisher price. Jeździ teraz w samochodzie, przyczepiłam do zagłówka :tak:

kurcze,a chciałam Cie ostrzec ale juz nie zdażylam,
gdzies czytałam w necie, na jakimś forum kobieta pisala, że jej dziecko normalnie tą piłeczką sie prawie przydławilo czy coś, bo podobno te fontanny to podróbki fontann playskool i te happyballa maja chyba za mały rozmiar piłeczek. nie wiem czy to prawda, ale gdzieś wyczytałam
nie chce krytykować twoich zakupów , ale po prostu jakoś tak mi sie obiło o uszy

gosia, też zauważyłam, bo play kosztuje o 100 zł wiecej, ale jak z każda rzeczą dziecka nie zostawia się samego. Zobaczymy jak przyjdzie.

Śpiworek też już zamówiłam.

Eve- my mamy tą zabawkę:
: LITTLE TIKES MUZYCZNY OCEAN 3w1 OGRODEK +Gratis!!! (749792087) - Aukcje internetowe Allegro

jest super-Szymon się nia bardzo chetnie bawi a jej super plus jest taki, ze można się nią bawić na leżąco, na siedząco i stojąco-polecam!!!

reklama
Eve - super ten śpiworek, do którego link podałaś 2 str wcześniej, chyba też taki kupię.
Co do drewnianych zabawek to narazie są Lenki ulubionymi. Ma pajacyka, taką jakby bransoletkę z dzwoneczkiem i zawieszkę do wózka- widać troszkę na zdjęciu.

Do góry