reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

Mordoklejka - my właśnie takie pianinko z gwiazdkami kupiliśmy używane :) Fajnie grają te gwiazdki, przy pomniałaś mi że muszę kupić do tego baterie :)

Znajomy fajnie kiedyś powiedział, że w takich zabawkach fajne jest to że kiedyś w końcu się wyczerpią baterie i jest cisza :))) ma rację heheheh

reklama
Tak to fakt zabawki grające dają nieźle po uszach:-)
modroklejka super te wszystkie zabawki ale w niektórych to cena powala faktycznie no a przecież ile to dziecko się tym pobawi jak zacznie chodzić to takie zabawki beda na chwile a furorę zrobia gary i wszystko co zakazane.podoba mi się ta ostatnia zabawka i cena jeszcze całkiem ok :tak:

Fajne te zabawki tylko ja mam problem z podejmowaniem decyzji jak jest za duzo opcji wyboru:-DNie wiem na co sie zdecydowac.Narazie czekam na pelzaka,malpke na wozek i zabawke na lozeczko-powinny juz lada dzien/chwila przyjsc.:tak:

magdalenka-zostawiam sobie dwa wozki-czyli moj dotychczasowy czolg tez zostaje:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
ja tez mam taka tablice-ale u nas wisi na drzwiach do pokoju adasia-bo adam to tak pompatycznie i na wozek nie powisilismy...moze jakby adas było to tak

laila-ten ogródek tez fajny...chyba najbardziej popularny włąsnie-przynajmniej u mnie-sporo znajomych ma

magdalenka - u nas te tablice były hitem sezonu letniego - na każdym stoisku było tego pełno - po 15zł, również teksty typu - milicja, o.dyrektor, prezes, super laska, sexi girl itd :))) Mój Filip też dostał taką tablicę od cioć :) Zawiesiłam na wózku i fajnie komentują nie raz ludzie - ooo Filip jedzie! :)

A co do zabawek to my też kupowaliśmy używane na allegro - taka mega paka z Anglii, Filip uwielbia te zabawki bo grają i świecą, i mamy też jeździk - tygrysek z Kubusia Puchatka i faktycznie ma skrętne koła takie jak pufa na kółkach :)
a jak wyglada ten jezdzik? moglabys wstawic linka?:-);-)

reklama
Do góry