reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

Mordoklejka - my właśnie takie pianinko z gwiazdkami kupiliśmy używane :) Fajnie grają te gwiazdki, przy pomniałaś mi że muszę kupić do tego baterie :)

Znajomy fajnie kiedyś powiedział, że w takich zabawkach fajne jest to że kiedyś w końcu się wyczerpią baterie i jest cisza :))) ma rację heheheh

reklama
Tak to fakt zabawki grające dają nieźle po uszach:-)
modroklejka super te wszystkie zabawki ale w niektórych to cena powala faktycznie no a przecież ile to dziecko się tym pobawi jak zacznie chodzić to takie zabawki beda na chwile a furorę zrobia gary i wszystko co zakazane.podoba mi się ta ostatnia zabawka i cena jeszcze całkiem ok :tak:

Fajne te zabawki tylko ja mam problem z podejmowaniem decyzji jak jest za duzo opcji wyboru:-DNie wiem na co sie zdecydowac.Narazie czekam na pelzaka,malpke na wozek i zabawke na lozeczko-powinny juz lada dzien/chwila przyjsc.:tak:

magdalenka-zostawiam sobie dwa wozki-czyli moj dotychczasowy czolg tez zostaje:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
ja tez mam taka tablice-ale u nas wisi na drzwiach do pokoju adasia-bo adam to tak pompatycznie i na wozek nie powisilismy...moze jakby adas było to tak

laila-ten ogródek tez fajny...chyba najbardziej popularny włąsnie-przynajmniej u mnie-sporo znajomych ma

magdalenka - u nas te tablice były hitem sezonu letniego - na każdym stoisku było tego pełno - po 15zł, również teksty typu - milicja, o.dyrektor, prezes, super laska, sexi girl itd :))) Mój Filip też dostał taką tablicę od cioć :) Zawiesiłam na wózku i fajnie komentują nie raz ludzie - ooo Filip jedzie! :)

A co do zabawek to my też kupowaliśmy używane na allegro - taka mega paka z Anglii, Filip uwielbia te zabawki bo grają i świecą, i mamy też jeździk - tygrysek z Kubusia Puchatka i faktycznie ma skrętne koła takie jak pufa na kółkach :)
a jak wyglada ten jezdzik? moglabys wstawic linka?:-);-)

reklama
Do góry