reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

bansik-sliczne ciuszki!
ivaz-niezly interes na karuzelce:tak:
bansik-mnie tez sie ten wozek podobal z wygladu ale potem sie okazalo ze wlasnie w necie sa takie sobie opinie.Ale najwazniejze bys to ty byla zadowolona:tak:Ja o moim cybexie nie wiedzialam NIC z netu jak go kupowalam,nie wiedzialam nawet ze sa inne cybexy tez i ze mozna go kupic na necie taniej-kompletna tabula rasa,pelen spontan!A teraz jestem bardzo zadowolona,bardzo bardzo,drugi raz tez bym go kupila:tak:A opinie ma chyba niezle,nawet nie wiem:-D

reklama
fajna taka kostka i ma na gorze mule:tak:
a te papugi ktos zna?bo tanie sa i mnie kusza...ale wole wiedziec na wszelki wypadek czy to nie jakis...badziew:-D

Zwróć uwagę na tą drugą-jaka jest wielka!!!! myśle że warta swojej ceny

Sara-ja już gryzaków i gruchawek nie kupuję-teraz stawiam na jakieś edukacyjne układanki, klocki, grające i świecące cuda- te wszystkie gryzaki już nie interesują Szymona. Zabawka do łóżeczka super- i fajna cena jak przyjdzie to napisz czy jest fajna!!!

oki,napisze:tak:
Julita z kolei gryzie wszystko co popadnie,chyba przez te zeby,glownie wlasnie gryzaki.
A na klocki fisher price nie zwraca uwagi.Za to krzeselko uczydelko stoi i sie kurzy-ja juz nie wiem jak jej dogodzic,ona i tak lubi kapcie i kable najbardziej:-D

Sara ja kupiłam mojemu chrześniakowi krzesełko uczydełko i też się nim nie bawił.Dzieci wolą bawić się nie zabawkami.Moja Marysia bardzo lubi centymetr krawiecki.:-)Uwielbia metki od zabawek i ubrań,ale jak jej kupiłam Pana Metke to już nie jest nim zainteresowana.

Saro ja kupiłam ta kulę pełzaka i zaraz ją sprzedaję, moja Zoska się jej panicznie boi, ale fakt kula ma nieprzyjemną dla ucha muzykę, strasznie głośno się toczy. Wczoraj byli u mnie znajomi z 17 miesięcznym synkiem on równiez się jej bał, jak włączyłam to zaczął strasznie ryczć i uciekać, myslałam ze tylko moja Zoska taka bojąca, ale jak widać ze inne dziecko tez tak panicznie zareagowało na tą zabawkę.Mam nadzieję ze Twojej Juli sie spodoba

reklama
my juz tez nie kupujemy adasiowi grzechotek, gryzaczków itp bo ma tego od ciula i ciut ciut! wiekszosc na szczescie dostane bo sama bym takiej ilosci nie kupiła.

sara-mnie sie osobiscie spodobał ten domek co wkleiłas. papuga nie dla nas-adas by piorka wyskubał:-D
atsonia-te kostki tez fajne-moze tez sprawimy adasowi cos podobnego na swieta...

a jesli chodzi o zabawki drewniane to adas uwielbia obgryzac drewniane klocki-ma jeszcze takie po mnie, ale upatrzyłam juz mu fajny zestaw w ikea i motercare-i nie wiem na który sie zdecydowac...aha i w poznaniu jest taki sklep-konik na biegunach-o tam sa tylko zabawki z drewna-takie cuda ze szok! łacznie z replikami motorów i starodawnych aut! wszystkie zwierzeta, domki, farmy, drzewka, drogi, mosty...tylko isc i kase wydawac!

Do góry