reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

Ja jakiejś zabaweczki też szukam, takiej co by Ada mogła na siedząco "obsługiwać", może stolik, albo pchacz. Ten drugi byłby bardziej przyszłosciowy. Nie wiem zobaczymy.

Sara, Twój wózio ma śliczny kolorek :tak:

Ten drugi wózeczek zamówiony przez krlnk raczej nie w moim stylu ale przecież nie mnie się ma podobać tylko mamie i dziecku :tak:

reklama
A ja się ostatnio opuściłam z zakupami dla Zośki, chociaż wczoraj kupiłam jej kubek niekapek z miękkim ustnikiem.
Ostatnio robiąc aukcje allegro z Zoskowymi za małymi już ciuszkami stwierdziłam, że kupuje jej za dużo ubranek, bo niektórych nawet nie zdążyła założyć i są nowe z metką, a znów inne miała może raz na sobie, więc wniosek z tego taki, że trzeba przystopować, a ja tak lubię robić ciuszkowe zakupki

a ja kupilam jeszcze takie ubranka dla igusia moze nie jakies super ale bardzo tanio mi wyszlo, wklejam foto z allegro:
754420674_6.jpg

skusiła mnie ta koszulka w rózowe paski :tak::-D

A co powiecie o tym śpiworku?? SUPER ŚPIWOREK ŚPIWÓR 3 W 1 POLAR 110cm 31 KOLR (753419689) - Aukcje internetowe Allegro
Kolor 13 lub 26 nie wiem który bardziej pasuje do mojego wózka. Carrera + fotelik/gondola w jednym MATRIX Jane H64 (752037296) - Aukcje internetowe Allegro

Chce własnie polarowy, bo jak wsadze Adę w kombinezon to polakowy nam wystczy.
Eve świetne te śpiworki, do twojego wózeczka to napewno coś z niebieskim może wersja chaber + bąbelki, lub granat + błękit, ewentualnie

A co powiecie o tym śpiworku?? SUPER ŚPIWOREK ŚPIWÓR 3 W 1 POLAR 110cm 31 KOLR (753419689) - Aukcje internetowe Allegro
Kolor 13 lub 26 nie wiem który bardziej pasuje do mojego wózka. Carrera + fotelik/gondola w jednym MATRIX Jane H64 (752037296) - Aukcje internetowe Allegro

Chce własnie polarowy, bo jak wsadze Adę w kombinezon to polakowy nam wystczy.
Eve świetne te śpiworki, do twojego wózeczka to napewno coś z niebieskim może wersja chaber + bąbelki, lub granat + błękit, ewentualnie szafirowy + czarny.
Ja to się znów zastanawiam czy kupować kombinezon, czy tylko samą ciepłą kurteczkę i właśnie taki śpiwór tylko że może z owczej wełny ponoć są cieplejsze.

reklama
Eve-sliczne spiworki-design wrecz FANTASTYCZNY i nietypowy:tak:

Ja zdecydowanie polarkowy bo w kombinezonie to wystarcz na nasze niezbyt mrozne zimy a w wielki mroz nie bede sie fatygowac na spacer leniuch jeden;-)Dlatego wybralam polarkowy spiworek taki co by i np na marzec czy listopad byl nie za cieply.I nie szukalam przedluzanego spiworka-chociaz te Eve co ty znalazlas sa tak sliczne ze bym chyba brala:tak:Przymierzalam kolo siebie spiworki 110 cm i tak smetnie zwisaja do ziemi prawie,julitce jeszcze daleko nogami do ziemi w wozku wiec wybralam spiwor 93 cm a te skrocone wersje dlugich spiworkow konczace sie suwakiem nie bardzo mi leza.

A teraz o zabawkach-szukalam wczoraj dla Julitki i kupilam jej zabawke na lozeczko:
ZABAWKA EDUKACYJNA NA ŁÓŻECZKO DISNEY my baby3+ (761040453) - Aukcje internetowe Allegro
malpke na barierke wozka (da sie przyczepic bo na zywo ja widzialam mimo ze nie jest to typowa zabawka do wozka-wyatrczy nadziac na palak:-D bo mam zdejmowany):
FISHER PRICE #91 GRZECHOTKA GRYZACZEK MALPKA Ww (758887171) - Aukcje internetowe Allegro
oraz tego pelzaczka co niektore z was tez maja:
KULA PEŁZAK od FISHER PRICE!!! (761152699) - Aukcje internetowe Allegro

natomiast szukajac w/w zabawek wpadly mi w oko nastepujace-papuga pleciuga (to taki dyktafon?):
PAPUGA PLECIUGA POWTARZA KAZDE SLOWO,ŁAP OKAZJE (755481761) - Aukcje internetowe Allegro

domek interaktywny:(jest ich duzo roznych typow)
BAJKOWY DOMEK EDUKACYJNY-super zabawka dla dzieci (760080594) - Aukcje internetowe Allegro

i taki stojak do wstawania:
LITTLE TIKES Stojak gimnastyczny pierwszy krok Wr (749859113) - Aukcje internetowe Allegro

czy ktos ma te zabawki lub planuje kupic?zwlaszcza interesuja mnie opinie o papudze i stojaku:-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry