reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

Eve sukienka sliczna ale co do rozmiaru to musisz sama zdecydowac;-)

Widzialam zdjecia twojej spaceroweczki:tak: ja jeszcze nie przymierzalam nawet na poczatku jak kupilam:zawstydzona/y: Od kiedy masz zamiar jej uzywac? (bo gondola jest dosc mala- nie wiem ile mojej Amelce jeszcze starczy..:confused:) A tak poza tym to na fotkach jest sama ta spacerowka czy "to cos" co bylo w komplecie co sie naklada ..:-p ale zamotalam hehhe ale nie wiem jak sie to nazywa hehh:-D

reklama
Jeśli Ci chodzi o te dwa siedziska to ja nie mam niestety :-( Mam tylko jedno ale jak widać niedługo (tzn jak pasy beda bardziej na ramionach a nie przy uszach :) )będe już jeździć w spacerówce, na poczatek z max rozłożonym oparciem (wg producenta ta spaceróeka jest przeciez od 0 miesiąca - chociaż ja bym jej nie uzyła tak wczesnie). Myślę, że w lipcu już się przesiądziemy :-)

Będąc wczoraj na zakupach "jedzeniowych" w Auchan kupiłam Adzie fajna książeczkę dzwiekową: Wiejskie zwierzęta". Do każdego zwierzątka jest wierszyk i guziczek do naciśnięcia po którym wydobywa się dzwięk danego zwierzątka. Mamy pieska, krówkę, owcę, konika, swinkę i kotka :-)

AAAA była bym zapomniała zakupiłam też paczkę Hugissów (podpasowały nam ze wzgledu na fajny sciagacz, pielucha jest dopasowana i od tej pory jak ją uzywamy nic z niej wypływa i nie brudzę ubranek). Była promocja mega paka za 38 zł (86 pieluch) i jeszcze książeczkę dodawali o baranku czyścioszku :-D

Dziewczyny potrzebuję waszej pomocy i opinii... chce kupic pas poporodowy... wiem ze juz troche pozno, ale brzuszek jeszcze mi wystaje i chce go jakos ukryc... jaki pas polecacie, ktore sa najwygodniejsze w stosowaniu na co dzien??

Mirabelle,ja nic Ci nie poradze niestety.Wiem ze dziewczyny chwalily tu pas neopronowy czy jakos tam i pas pani teresa.A nie lepiej cwiczyc?Ja STARAM SIE cwiczyc z roznym skutkiem bo troche mam lenia;-)

Czy ktoras z was ma nosidełko i jest zadowolona z zakupu?O chustach nawet nie chce słyszec,planuje ja sprzedac przez gratke:-DNawet juz dalam ogloszenie do gazety,pojawi sie chyba next week.Moja Juli byla w niej powyginana a teraz juz sie w nia nie miesci.Wogole jak wyslalam zdjecia Juli bratu (widzial ja na zywo 2 razy od urodzenia dopiero bo jest za granica) to napisal ze moj maly kolosik wyglada jakby miala z roczek:-DTroche przesadzil ale juz jest prawie wielkosci srednicy maty no i te 6,5kg.Ale do rzeczy,myalalam nad nosidelkami tego typu:

Nosidełko BABY- NEO z ODBLASKAMI promocja PREZENT (639883207) - Aukcje internetowe Allegro

NOSIDEŁKO do 18 miesięcy 2 kolory PROMOCJA!!! (636600050) - Aukcje internetowe Allegro

Cauro INFANT rosnące oddychające nosidełko HIT! (646334917) - Aukcje internetowe Allegro

ACTIVE INFANT super nosidełko! sklep k/ Wawa (642946413) - Aukcje internetowe Allegro

Dodam ze interesuje mnie nosidelko chocby lekko usztywniane pod plecki,
najlepiej z podkladka odpinana pod glowke (mimo ze Juli od dawna trzyma glowe w pionie,to jakby zasnela to nie chce by jej glowa leciala ani zebym musiala ja trzymac).Szelki najlepiej krzyzowe-koniecznie 2 bo tak sie lepiej nosi i mniej bola plecy-regulowane (bo maz tez bedzie nosil) no i zeby mialo kilka pozycji do wyboru.Cena do 100zl.Nosidelko bedzie wykorzystane do podrozy nad morze sierpniowe (na plazy czasem z wozkiem,czasem nosidlo)oraz czasem na spacerki szybkie lub troche dluzsze-mysle ze z pionu mala bedzie mogla lepiej poznawac swiat:tak:A wogole to dzis widzialam bobasa w nosidelku i strasznie mnie wzielo:-D

Pas poporodowy ja mam pani teresy - i jak dla mnie rewelacja. tyle, że staram się ćwiczyćdo tego. brzuszek mam mniejszy a naoszę go tylko kilka godzin bo wieczorem jest mi juz strasznie niewygodnie. nie wiem, czy pas działa na mój brzuch czy na psychikę ale najważniejsze że działa.
a co do nosidła to nie pomogę, ja mam chustę i się przekonałam do niej, na szczęście

Sara ja też nie pomogę ja ma nosideło od siostry takie srarsze troszkę juz kilka lat ma i nie będę kupować nic nowego .Mirabelle ja mam pas zapinany na zapinki ale nie pamiętam jak się nazywa też kupiłam bo któraś z dziewczyn pisała że kupiła na allegro jak znajde gdzie to było to ci napisze.

Mirabelle znalazłam pas taki ja mam i jestem z niego bardzo zadowolona TUMMY TRIMER NEW Gorset Pas Poporodowy jest na allegro może ci sie spodoba.

reklama
Ja co prawda wlazłam w kieckę (38) ale wydaje mi się, że trochę jest za obcisła w biuście :-) mogłam wziąć 40 -stkę.

Do góry