reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

Ja jednak wolę leżaczek. My zamawiamy taki. Widziałm go nazywo - koleżanka ma dla swego 5 miesięcznego synka. Jest fajny bo ma regulacje oparcia, wobracje, fajne zabawki na pałąku, zywe kolory i cena ok.
FISHER PRICE- LEZACZEK BUJACZEK HUSTAWKA! NOWA,GW (630952123) - Aukcje internetowe Allegro
a tu jest demo Fisher-Price - Baby Gear - Baby Products and Advice

My tez mamy taki leżaczek-dla mnie świetny jest. OLiwier już od miesiąca go używa (najbardziej leżąca pozycka, wcześniej teraz potrafi w nim siedziec i zajac sie sobą przewaznie godzine a czasem i dłużej. Za wibracjami strasznie teraz juz nie przepada, ale wczesniej sie przydawały. Aaaa i uwielbia grającego kotka:-)

reklama
miałam na myśli, że jeśli mam pod biustem 92, a w tabeli jest napisane że rozm 90 jest pomiędzy 88 a 93 to powinnam wziąć 90? słyszałam, że ponoć rozmiar pod biustem powinno się mierzyć tak 92 zaokrąglamy w dół i minus 5 cm :) dlatego napisałam, czy trzymają rozmiarówkę i powinnam wziąć 90 czy 85 :) hihi ale zakręciłam :)
no skumałam już:-)
Ja wzięłam 90 bo tyle mam pod biustem a faktycznie powinnam wziąć tak jak piszesz 85 bo chwila moment po jednym założeniu i już za luźny, nawet jak na kolejne oczka się już zapnie.
Alles polecam:tak: choc mam tylko taki zwykły ale o wiele lepiej t

miałam na myśli, że jeśli mam pod biustem 92, a w tabeli jest napisane że rozm 90 jest pomiędzy 88 a 93 to powinnam wziąć 90? słyszałam, że ponoć rozmiar pod biustem powinno się mierzyć tak 92 zaokrąglamy w dół i minus 5 cm :) dlatego napisałam, czy trzymają rozmiarówkę i powinnam wziąć 90 czy 85 :) hihi ale zakręciłam :)
no skumałam już:-)
Ja wzięłam 90 bo tyle mam pod biustem a faktycznie powinnam wziąć tak jak piszesz 85 bo chwila moment po jednym założeniu i już za luźny, nawet jak na kolejne oczka się już zapnie.
Alles polecam:tak: choc mam tylko taki zwykły ale o wiele lepiej trzyma biust niż zwykłe Naturana

My tez mamy taki leżaczek-dla mnie świetny jest. OLiwier już od miesiąca go używa (najbardziej leżąca pozycka, wcześniej teraz potrafi w nim siedziec i zajac sie sobą przewaznie godzine a czasem i dłużej. Za wibracjami strasznie teraz juz nie przepada, ale wczesniej sie przydawały. Aaaa i uwielbia grającego kotka:-)

My również mamy ten leżaczek:-D heh robi furorę wśród marcowych maluszków;-)

Amelka ma taka hustawke i ja i ona jestesmy z niej bardzo bardzo zadowolone:tak::-)
(nie moge znalesc linka wiec wklejam zdjecie:-p)
hustawka.jpg

Moje malenstwo my mamy lezaczek i tez ta sama chuśtawke co Ty, ale moja Marysia nie lubi jak jej sie włacza te muzyczki i nie przepada za tym bujaniem(chyba za mocno to buja).Wiec mam ta chustawke w kuchni i mała tylko w niej lezy a nieraz sama ja delikatnie w niej bujam.

reklama
Iwona mi sie tez na poczatku wydawalo ze za mocno sie to buja i nie wlanczalam tego tylko samo od czasu do czasu ja bujnelam ale wtedy jej sie to nie podobalo i kiedys moj D jej to wlonczyl i sie spodobalo od tamtej pory juz wlanczamy:tak: a melodyjki raczej jej odpowiadaja a najbardziej chyba podobaja jej sie kwiatki i projektor:-) (choc projektor uwywamy zadko)

Do góry