reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

Ja jednak wolę leżaczek. My zamawiamy taki. Widziałm go nazywo - koleżanka ma dla swego 5 miesięcznego synka. Jest fajny bo ma regulacje oparcia, wobracje, fajne zabawki na pałąku, zywe kolory i cena ok.
FISHER PRICE- LEZACZEK BUJACZEK HUSTAWKA! NOWA,GW (630952123) - Aukcje internetowe Allegro
a tu jest demo Fisher-Price - Baby Gear - Baby Products and Advice

My tez mamy taki leżaczek-dla mnie świetny jest. OLiwier już od miesiąca go używa (najbardziej leżąca pozycka, wcześniej teraz potrafi w nim siedziec i zajac sie sobą przewaznie godzine a czasem i dłużej. Za wibracjami strasznie teraz juz nie przepada, ale wczesniej sie przydawały. Aaaa i uwielbia grającego kotka:-)

reklama
miałam na myśli, że jeśli mam pod biustem 92, a w tabeli jest napisane że rozm 90 jest pomiędzy 88 a 93 to powinnam wziąć 90? słyszałam, że ponoć rozmiar pod biustem powinno się mierzyć tak 92 zaokrąglamy w dół i minus 5 cm :) dlatego napisałam, czy trzymają rozmiarówkę i powinnam wziąć 90 czy 85 :) hihi ale zakręciłam :)
no skumałam już:-)
Ja wzięłam 90 bo tyle mam pod biustem a faktycznie powinnam wziąć tak jak piszesz 85 bo chwila moment po jednym założeniu i już za luźny, nawet jak na kolejne oczka się już zapnie.
Alles polecam:tak: choc mam tylko taki zwykły ale o wiele lepiej t

miałam na myśli, że jeśli mam pod biustem 92, a w tabeli jest napisane że rozm 90 jest pomiędzy 88 a 93 to powinnam wziąć 90? słyszałam, że ponoć rozmiar pod biustem powinno się mierzyć tak 92 zaokrąglamy w dół i minus 5 cm :) dlatego napisałam, czy trzymają rozmiarówkę i powinnam wziąć 90 czy 85 :) hihi ale zakręciłam :)
no skumałam już:-)
Ja wzięłam 90 bo tyle mam pod biustem a faktycznie powinnam wziąć tak jak piszesz 85 bo chwila moment po jednym założeniu i już za luźny, nawet jak na kolejne oczka się już zapnie.
Alles polecam:tak: choc mam tylko taki zwykły ale o wiele lepiej trzyma biust niż zwykłe Naturana

My tez mamy taki leżaczek-dla mnie świetny jest. OLiwier już od miesiąca go używa (najbardziej leżąca pozycka, wcześniej teraz potrafi w nim siedziec i zajac sie sobą przewaznie godzine a czasem i dłużej. Za wibracjami strasznie teraz juz nie przepada, ale wczesniej sie przydawały. Aaaa i uwielbia grającego kotka:-)

My również mamy ten leżaczek:-D heh robi furorę wśród marcowych maluszków;-)

Amelka ma taka hustawke i ja i ona jestesmy z niej bardzo bardzo zadowolone:tak::-)
(nie moge znalesc linka wiec wklejam zdjecie:-p)
hustawka.jpg

Moje malenstwo my mamy lezaczek i tez ta sama chuśtawke co Ty, ale moja Marysia nie lubi jak jej sie włacza te muzyczki i nie przepada za tym bujaniem(chyba za mocno to buja).Wiec mam ta chustawke w kuchni i mała tylko w niej lezy a nieraz sama ja delikatnie w niej bujam.

reklama
Iwona mi sie tez na poczatku wydawalo ze za mocno sie to buja i nie wlanczalam tego tylko samo od czasu do czasu ja bujnelam ale wtedy jej sie to nie podobalo i kiedys moj D jej to wlonczyl i sie spodobalo od tamtej pory juz wlanczamy:tak: a melodyjki raczej jej odpowiadaja a najbardziej chyba podobaja jej sie kwiatki i projektor:-) (choc projektor uwywamy zadko)

Do góry