reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

reklama
o kurde:-Dno ale jak w razie juz nie karmisz cycem to chlop Ci do lampki winka nie potrzebny w sumie:-)Tylko mi nie mow ze karmisz bo to juz bedzie dramat:-D

Moje maleństwo z tego co wiem norki nie robia problemów jak chce się cos wymienić,wymieniałam kiedys będąc u męża motorówkę taką zabawkę dla syna nie było problemu nawet paragonu nie wołali :tak:a tak po za tym ja tez kupuje nosidło małej na dzień dziecka :-)
sara faktycznie ta chusta to jakas porażka :eek:
co do imienin to wogóle smiesznie wyszło tak jakos całkiem niedawno sprawdzałam kiedy Martyna ma imieniny i okazało się że 30 stycznia tak jak mój syn Maciej :-):-):-)będą razem popijawy kiedys robić hi hi

maniulka - ale czad z tymi podwojnymi imieninami!-normalnie zbieg okolicznosci jak 102!Jakie nosidlo kupujesz???Napisz prosze,ja jeszcze sie ostatecznie nie zdecydowalam a tez juz chce zamowic bo chce juz by mala przodem do swiata w pionie sobie na wszystko lukala i poznawala swiat:tak:

Moje maleństwo z tego co wiem norki nie robia problemów jak chce się cos wymienić,wymieniałam kiedys będąc u męża motorówkę taką zabawkę dla syna nie było problemu nawet paragonu nie wołali :tak:a tak po za tym ja tez kupuje nosidło małej na dzień dziecka :-)
sara faktycznie ta chusta to jakas porażka :eek:
co do imienin to wogóle smiesznie wyszło tak jakos całkiem niedawno sprawdzałam kiedy Martyna ma imieniny i okazało się że 30 stycznia tak jak mój syn Maciej :-):-):-)będą razem popijawy kiedys robić hi hi

Mam nadzieje ja paragon na szczescie mam tylko ze do wtorku jednak musze czekac bo pn wolny

fajne-ja o ile dobrze kojarze podobne wklejalam tutaj kilka stron temu,bo tez myslalam o takim.Juz sie tyle tych nosidel naogladalam na allegro ze mi sie w oczach troi,obserwowanych aukcji z nosidlami na allegro mam chyba ze 30:szok::-DJa wiem ze dobre nosidlo to takie ktore ma usztywniane plecki,2 szelki bo odciaza kregoslup,pas biodrowy tez sie przydaje jak juz plecy wysiadaja no i oslona na glowke jak wiatr,deszcz,czy dziecko spi tez sie przydaje.No i oddychajacy material i sama nie wiem co jeszcze bo spac mi sie chce juz:-D

reklama
Do góry