reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

reklama
o kurde:-Dno ale jak w razie juz nie karmisz cycem to chlop Ci do lampki winka nie potrzebny w sumie:-)Tylko mi nie mow ze karmisz bo to juz bedzie dramat:-D

Moje maleństwo z tego co wiem norki nie robia problemów jak chce się cos wymienić,wymieniałam kiedys będąc u męża motorówkę taką zabawkę dla syna nie było problemu nawet paragonu nie wołali :tak:a tak po za tym ja tez kupuje nosidło małej na dzień dziecka :-)
sara faktycznie ta chusta to jakas porażka :eek:
co do imienin to wogóle smiesznie wyszło tak jakos całkiem niedawno sprawdzałam kiedy Martyna ma imieniny i okazało się że 30 stycznia tak jak mój syn Maciej :-):-):-)będą razem popijawy kiedys robić hi hi

maniulka - ale czad z tymi podwojnymi imieninami!-normalnie zbieg okolicznosci jak 102!Jakie nosidlo kupujesz???Napisz prosze,ja jeszcze sie ostatecznie nie zdecydowalam a tez juz chce zamowic bo chce juz by mala przodem do swiata w pionie sobie na wszystko lukala i poznawala swiat:tak:

Moje maleństwo z tego co wiem norki nie robia problemów jak chce się cos wymienić,wymieniałam kiedys będąc u męża motorówkę taką zabawkę dla syna nie było problemu nawet paragonu nie wołali :tak:a tak po za tym ja tez kupuje nosidło małej na dzień dziecka :-)
sara faktycznie ta chusta to jakas porażka :eek:
co do imienin to wogóle smiesznie wyszło tak jakos całkiem niedawno sprawdzałam kiedy Martyna ma imieniny i okazało się że 30 stycznia tak jak mój syn Maciej :-):-):-)będą razem popijawy kiedys robić hi hi

Mam nadzieje ja paragon na szczescie mam tylko ze do wtorku jednak musze czekac bo pn wolny

fajne-ja o ile dobrze kojarze podobne wklejalam tutaj kilka stron temu,bo tez myslalam o takim.Juz sie tyle tych nosidel naogladalam na allegro ze mi sie w oczach troi,obserwowanych aukcji z nosidlami na allegro mam chyba ze 30:szok::-DJa wiem ze dobre nosidlo to takie ktore ma usztywniane plecki,2 szelki bo odciaza kregoslup,pas biodrowy tez sie przydaje jak juz plecy wysiadaja no i oslona na glowke jak wiatr,deszcz,czy dziecko spi tez sie przydaje.No i oddychajacy material i sama nie wiem co jeszcze bo spac mi sie chce juz:-D

reklama
Do góry