Moje maleństwo
Mamusia Amelki
Heheh Sara Ty to potrafisz poprawic humor Nawet gdyby nie @ to z przytulanek nici sama jestem w domu;-) tzn z Amelka
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Moje maleństwo z tego co wiem norki nie robia problemów jak chce się cos wymienić,wymieniałam kiedys będąc u męża motorówkę taką zabawkę dla syna nie było problemu nawet paragonu nie wołali a tak po za tym ja tez kupuje nosidło małej na dzień dziecka :-)
sara faktycznie ta chusta to jakas porażka
co do imienin to wogóle smiesznie wyszło tak jakos całkiem niedawno sprawdzałam kiedy Martyna ma imieniny i okazało się że 30 stycznia tak jak mój syn Maciej :-):-):-)będą razem popijawy kiedys robić hi hi
Moje maleństwo wiem wiem że wolne mąż się chwalił tylko za nic w swiecie nie wie co za swięto cos wspominał ze jakies koscielne chyba:-)