reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

Właśnie przyszedł nasz leżaczek :-) Skręciłąm sama bo nie mogłam się doczekać, żeby Adę w nim położyć :-):-):tak:
Ale muszę przyznać, że ta opcja bujania to trochę nietrafiona, bo ciężar jest na tą tylnią część rozłożony. U Was też tak jest?? Z góry uprzedzam, ze Ada teraz leży, może na siedząco będzie się bujać.

Aaaaa dobra wykminiłam, trzeba trochę podnieść bujaczek :)))

reklama
Mamy go od godziny 17 dopiero a Ada siedziała w nim około 40 min :-) Chyba jej się podobało a napewno te zabaweczki na pałąku.:-)

Dla tych co mają Buzza 3 i zacina im się przednie koło - pomaga nasmarowanie go smarem :)))

Ostatnia edycja:
Moje Maleństwo mój kolega przypadkiem odkrył, bo też mi się nie rozkładała do końca, ale ona się rozkłada. Trzeba pociągnąć do przodu aż usłyszysz kliknięcie (tedy możesz też bez problemu przenosić gądolę), a żeby ją "odblokować" tzn złozyć spowrotem trzeba te szare dzyndzelki co masz po obu stronach budy nacisnąć na dół. Daj znać czy Ci się udało, jak nie to będziemy mysleć jak mam to pokazać :-)

Haaa:-) udalo sie:tak: Dzieki EVE :happy2:

Chyba nigdy bym niewpadla na to ze te "dzyndzellki" naciska sie w dol... najpierw przekrecalam ale przeczytalam jeszcze raz dokladnie twojego posta i sie udalo:-D

Wczesniej moj D chcial naciagnac ta bude ale mu niepozwalalam bo balam sie ze polamie:-D

reklama
Moje Maleństwo ja bym chyba do tej pory nie wiedziała, gdyby kolega nie zaczął bawić się moim wózkiem :-) Zawsze zastanawiałam się do czego te szare dzyndzle :-D Super że Ci się udało!!

Moja córcia w nowiutkim leżaczku:

Dziewczyny, niedługo ide na wesele (13 czerwiec) i tak sobie szukam kiecki i znalazłam taką: http://www.allegro.pl/item628460268_mona_sukienka_koktajlowa_promocja_38.html i tu sie problem pojawia, że nie wiem jaki rozmiar 38 czy 40. Jak sie mierzyłam to 38 jest na styk, a 40 za duża i masz babo placek :(

Ostatnia edycja:
Do góry