reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

Dziewczyny chyba nie ma sensu zakladac kolejnego nowego watku typu "kupie-sprzedam" bo chyba takich transakcji bedzie bardzo malo miedzy nami:-D
W kazdym razie mam do sprzedania chuste kieszonke,niebieska,z plytka instruktazowa.W przypadku Julitki nie sprawdzila sie wogole,ale kazde dziecko jest inne:-pCena do uzgodnienia.Zdjecia moge wyslac na maila jak ktos chce.Takze zapraszam na priva jak cos.

Aha i nie wiem czy sie juz chwalilam ale laktator oraz poduszke-rogal udalo juz mi sie sprzedac:)Po prostu przejrzalam co mi sie nie przydaje i pozbywam sie tego co by mi miejsca nie zajmowalo.Moze przyda sie komus innemu.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Nasza-klasa to skarb!Przyznam ze nawysylalam juz od kilku dni do pierwszych lepszych osob z dzieciakami na fotkach maile o sprzedazy chusty i wlasnie jakas babka jest zainteresowana.Nawet jakby ostaecznie nie kupila to ogloszenie ma sie pojawic w gratce.Dla waszych dzieciakow ta chusta i tak bylaby chyba za mala-mam rozmiar chusty L a Juli juz jako 5kg niemowle byla w niej scisnieta (zwlaszcza nozki!).Znalazlam jakies foty z chusta,ale Juli to tylko plakac w niej potrafila.Moze wstawie je dzis o ile mi mala pozwoli bo cos slysze ze budzi sie juz.

Dziewczyna jako ze mam zamiar gotowac dla syna(oczywiscie nie mowie ze sloiczkow nie bede podawac)to interesuje mnie kupno czegos czym bede mogla to jedzenie przerobic na papke.
I teraz tak:nie wiem co mam kupic,myslalam o blenderze ale nigdy nie mialam takiego czegos wiec nie wiem jakie to moze miec jeszcze zastosowanie,przyznam szczerze ze opini w necie nie czytalam i opisow bo brak czasu.
Moze wy macie i mozecie sie podzielic swoimi doswiadczeniami z blenderem,albo polecic cos innego;nie wiem mikser z koncowka do rozdrabniania albo..........nie wiem sama:baffled:

Sara fajnie ze ktos sie interesuje kupnem Twojej chusty:))

A moze mnie przez przypadek znalazlas na Naszej Klasie?!hehhehe

Mialam nie kupywac nosidelka dla malej ale niestety.. niechce lezec w wozku:baffled: a rece juz mi niewytrzymuja wiec dzis kupilam takie nosidelko squaw_view_1149_b.jpg
Ale powiem szczerze ze jestem niezadowolona.. ale to dlatego ze zaplacilam tutaj za nie przeliczajac na zl ponad 4 stowy:szok:
zastanawialam sie jeszcze nad tym (i zaluje ze go nie wzielam bo ten wychodzil ponad 500zl) product.jpg

Kurcze tak zaluje ze nie wzielam tego drugiego ze az zalapalam jakiegos dolaaa:-(
Moze uda mi sie jeszcze wymienic w poniedzialaek ale nie wiem..

Moje maleństwo mam nadzieję że pójdą Ci na rękę i przy dopłacie kupisz to drugie nosidełko :-). Myśmy dostali od kolegi męża używane, ale jak na razie nie mam zamiaru go używać (Patrycja aż tak dużo nie jest na rękach ;-)). Wczoraj kupiliśmy Patrycji na dzień dziecka huśtawkę ze smyka :-) później wstawię zdjęcie. He he co prawda jest jeszcze trochę za mała na nią, ale za dwa miesiące już chyba w pozycji pół leżącej będzie mogła być ;-).

Ewelcia-no tak,tylko to ze ktos sie interesuje to jeszcze nie znaczy ze mi wplaci kase;-)No ale moze uda mi sie sprzedac te chuste.Wstawiam te foty z chusta,kiedys wam obiecalam sesje foto z Juli w chuscie ale mala tak w niej ryczy ze nie dalo rady:-DFotki sa nieciekawe,moj domowy dres na nich rowniez:-D,kadruje-glowe ucinam bo to nie watek zamkniety-to byly robocze foty a lepszych chyba nie dam juz rady zrobic bo julita poza tym ze sie drze w tej chuscie to sie juz w niej nie miesci praktycznie,no chyba ze baaardzo scisnieta.Chociaz zanim ja sprzedam postaram sie jeszcze zrobic sobie foto sesje z Juli w chuscie.Na fotkach widac jakie ma scisniete nozki.A to ma byc niby chusta do 15kg-rozmiar kupilam dobry bo wg swoich i meza obwodow-L.

Moje malenstwo-super te nosidelka-fajne kolory ze takie stonowane.Tu mi sie podoba stonowanie bo nie beda kolidowaly i gryzly sie ze strojem,no i pasuja do faceta bo pewnie Twoj chlop tez bedzie nosil mala-bo takie ostrorozowe toby dziwnie wygladaly.Ja poluje na czarne lub szare:-DFajnie ze moge z Toba o nosidelkach pogadac,bo nie bardzo tu jest z kim o tym gadac:-pNa pewno kupilas oba sa dobre juz chocby dlatego ze maja 2 szelki-to bardzo odciaza kregoslup.I walcz o wymiane takiego nosidla jakie chcesz!

Agusia
-super z ta hustaweczka-mysle ze spokojnie mozna klasc juz mala w pozycje polezaca jesli to nie jest za dlugo jakos:)

A wlaaasnie odnosnie zakupow dla dzieci na dzien dziecka-ja zekam na przesylke z allegro z ciuszkami dla malej-kilka sztuk fajnych nietypowych ciuszkow kupilam jej:-DNp.sukieneczke-bojowke,jak przystalo na twarda kobiete (czego po powyzszych fotkach jak jest zaplakana nie widac ze twarda jest:tak:;-)).Maz tez wiem ze cos knuje,bo ciagle mnie pyta czy juli ma juz dosc skarpetek,grzechotek itp.-widze ze robi wywiad srodowiskowy:rofl2:

Ooo a kiedy wasze pociechy maja imieniny?Julek ma na koniec lipca ]:->

Ooo a kiedy wasze pociechy maja imieniny?Julek ma na koniec lipca ]:->
Wlasnie sprawdzilam;-) Amelka miala juz 30 marca.. a ja nawet nie wiedzialam i nic jej nie dalam:zawstydzona/y::-p
A co do prezentow na dzien dziecka to to nosidelko mialo byc prezentem troszke sie nie udal..:-(
Normalnie nie moge tego przezyc jak sobie tylko przypomne to mam lzy w oczach:eek:
Cos nie tak dziasiaj ze mna:tak::oo:

reklama
eeeeee kochana,glowa do gory.Idz spojrz na spiaca corcie jak slicznie wyglada to sobie poprawisz humor.A moze jakis napoj na odprezenie?napisalabym przytulanki z mezem ale skoro masz biedna @ to nie;-)

Do góry