reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

Dziewczyny, ponieważ ja jako pewnie ostatnia Marcówka zakupię jutro łóżeczko - to mam pytanie. Czy sprawdzają się łóżeczka z kołyską. Chodzi mi o coś takiego Łóżeczko RADEK II kołyska TEAK KLUPŚ+ materac (565002899) - Aukcje internetowe Allegro (kolor przypadkowy).

Moja koleżanka takie mi radzi kupić, a ja nie wiem, czy to się sprawdza. Chcemy na pewno takie troszkę większe, żeby już nie wymieniać i dopiero potem przenieść Małą na tapczanik czy coś w tym guście...

moja kuzynka ma dla swojego synka takie lozeczko i z tego co wiem to zadowolona jest. :tak: ale jako kolyski uzywala go tylko do pol roku bo pozniej bala sie ze jak zacznie juz powoli maly wstawac to sie gibnie razem z lozeczkiem:-p

reklama
Dziewczyny, ponieważ ja jako pewnie ostatnia Marcówka zakupię jutro łóżeczko - to mam pytanie. Czy sprawdzają się łóżeczka z kołyską. Chodzi mi o coś takiego Łóżeczko RADEK II kołyska TEAK KLUPŚ+ materac (565002899) - Aukcje internetowe Allegro (kolor przypadkowy).

Moja koleżanka takie mi radzi kupić, a ja nie wiem, czy to się sprawdza. Chcemy na pewno takie troszkę większe, żeby już nie wymieniać i dopiero potem przenieść Małą na tapczanik czy coś w tym guście...

Ja mam takie. Jak dla mnie super. Rzeczywiscie kolyski uzywa sie tylko na poczatku, ale to zawsze fajnie-nosi sie dzieciaczka na rekach, buja a potem przeklada na lozeczko i jeszcze mozna go troche pobujac - jest wtedy wieksza szansa ze sie nie wybudzi.
W kazdym razie ja polecam:)

Eve, super ciuszki!!!!!

Ja torbe też mam juz od jakiegoś czasu spakowana, dopakuje jeszcze tylko kilka kosmetyków i aparat no i ładowarke do tel i bedzie wszystko:-)

Rozlozylismy lozeczko nareszcie:-)
narazie zero karuzelek,bo wiem ze to nie bawi od razu niemowlaczka,zalozymy pozniej;-)

Ostatnia edycja:
Swietny ten ochraniacz na łózeczko!!!!

Ja karuzeli nawet jeszcze nie kupiłam, myślę, ze maluszek albo ją dostanie, a jak nie to wiem, ze niektórzy w rodzince chcą dać kasę dla maluszka, więc za to mu kupie w prezencie:-)

reklama
Do góry