reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

Dziewczynki, ja już paczuszke rozpakowałam, wszystko sie zgadza i wygląda tak jak na zdjęciach. Rzeczy faktycznie są nowe, a niektóre noszą lekkie ślady użytkowania (szczególnie body i dwie koszulki). Ubranka posegregowałam kolorystycznie i już pierwsza tura się pierze :-)

I takim oto sposobem ubranka sa pierwsze niż moja córka na świecie.

reklama
m*r sliczniusie łóżeczko i posciel, powiedz kupowalas nowe czy po coreczcee? Ja sie zatsnawiam czy posciel kupic nowa....mam po Hubciu ale nowe to zawsze nowe...

Kupilam wszystko nowe od lozeczka po posciel i przescieradelka,jedynie ochraniacz mam po corce;-),jeszcze dobry jest to nie inwestowalam w nic nowego.Natomiast posciel po corze to ja mam taka zjechana ze nie nadawala sie juz niestety:tak:.Cora ma lozeczko przerabiane na lozko przedszkolaka wiec spi w nim ciagle ...ale by byl placz jakbym ja eksmitowala:-D,nie bylo rady wiec kupilismy drugie lozeczko.

MR alez cudne kolorki poscieli a ochraniacz ze zwierzakami po prostu CZAD!
W takim lozeczku to tylko kolorowe sny dziecko moze miec:-)

Dziewczyny, proszę o radę... Kupiłam sterylizator Canpol Babies - tani, ładny i duży. Ale... nie mieści się do mojej mikrofali. Mam dużą kuchenkę i szczerze mówiąc nawet nie wpadłam na to by zmierzyć czy mi się zmieści. Może nie mieści się przez to, że w kuchence jest też grill. Cóż, sterylizator muszę oddać (mam nadzieję, że na Allegro nie będę miała kłopotów) i zamówić nowy. Kochane, jaki polecacie? Taki, żeby był nieco niższy niż 17,5 cm i nie kosztował fortuny? Ten kosztował tylko 32,95 zł :-)

Tobie chyba chodzi i pojemnik do sterylizacji, który się wklada do mikrofali?? Sterylizator to już osobne urządzenie i go się nie wkłada do mikrofali.

MR...swiete rzeczy na tej stronie co wkleiłas...mebelki mi sie strasznie podobaja...szkoda ze ich w polce nie ma....

łóżeczko przepiękne, bajecznie kolorowe... A na tej stronie też cudeńka- muszę na spokojnie poprzeglądać bo mam rodzinkę w uk więc w razie czego kupią nam coś fajnego- szkoda tylko, że waluta teraz idzie w górę...

Dziewczynki, ja już paczuszke rozpakowałam, wszystko sie zgadza i wygląda tak jak na zdjęciach. Rzeczy faktycznie są nowe, a niektóre noszą lekkie ślady użytkowania (szczególnie body i dwie koszulki). Ubranka posegregowałam kolorystycznie i już pierwsza tura się pierze :-)

I takim oto sposobem ubranka sa pierwsze niż moja córka na świecie.

Eve wstawiła ubranka do prania i spokojna o odzienie swojej córci poszła rodzić:-):-)

reklama
M*R* slicznie wyglada to lozeczko,ale najbardziej mi sie podoba ochraniacz-taki inny w PL takiego nie widzialam a nawet i tutaj chyba ze uwagi nie zwrocilam

Do góry