reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

reklama
Laila06
JA kupuje takie łóżeczko turystyczne Wózki dziecięce, foteliki samochodowe, łóżeczka dla dzieci, akcesioria dziecięce, sklep internetowy + materac gryczano-kokosowy.
ogladalam je w tym wlasnie sklepie i jak dla mnie bomba zastanawialam sie jeszczez nad takim Wózki dziecięce, foteliki samochodowe, łóżeczka dla dzieci, akcesioria dziecięce, sklep internetowy ale ma gorsze wykonanie(wizualne) a co podoba mi sie w tych dwóch lozeczkach to to ze maja bardzo fajne przewijaki takie "klasyczne", ktore mozna sciagnac

leganza bardzo dziękuje super:))) ja jednak musze rozejrzeć się za czymś mniejszym:/ nigdy nie wiadomo na jaki pokój się trafi gdzieś na wyjeździe.. też chce przewijak o dodatkowo jakies kieszenie.. pułki ... pierwszy wyjazd już w okolicy wakacji wiec już zaczynam szukać

Ostatnia edycja:
tez tak się zastanawiam nad turystycznym bo jak będziemy wyjeżdzać do jego rodziców zeby mala miala gdzie spac i zeby w wozku nie spała. No nic przyjedzie pogadamy popatrzymy a to juz za 4 dni :)))))))))

Laila06
co do tych łożeczek turystycznych to juz lepiej kupic opcje bez przewijaczka bo te co podalas to sa w ogole nie praktyczne dziecko sie zapada i głowka i nózki leza na "belkach"

a ja jestem przeciwniczka lozeczka turytstycznego jako opcji na stale...nie mam dobrych doswiadczen z nimi....w domu mam drewniane wg mnie najbezpieczniejsze lozeczka ,,,turystyczne mam u rodzicow ale takie juz dla starszych maluchow....dokupilam jeszczde normalny materac jak do drewnianego zeby wygodnie maly mial.....u mnie takie roziwazanie zdalo egzamin na 5....
z Hubertem...
teraz maluszek tez bedzie spal w drewnianym....

co do przewijakow to jak dla mnie bardzo dobre sa te co zaklada sie na lozeczko drewniane....
takie mam
PRZEWIJAK NA ŁÓŻECZKO/ KOMODĘ PROFILOWANY 4kol (493117207) - Aukcje internetowe Allegro

reklama
Do góry