reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

reklama
maniulka
powiem ci ze to ktore podalas to jest jak dla mnie dosc stabilne wez pod uwage ze bedzie tez toroche dociazone, podejrzewam ze tez kwestia na czym stoi np. kafelki panele czy dywan to tez ma dosc duze znaczenie

Leganza ja chciałam zrezygnować z tradycyjnego łóżeczka drewnianego i kupić własnie turystyczne plus kołyska w sypialni,stać będzie na panelach,do tego chciałam kupić materac porządny bo te oryginalne to nie za specjalne są wiec zawsze to dodatkowe obciążenie no nie wiem już sama co o tym mysleć i czy dobrze robię.U mnie to jest też kwestia tego że ja planuje przeprowadzkę do Norwegi wię łatwiej było by mi spakować poprostu to turystyczne trochę pod tym kontem patrze,ale skoro drewniane miało by być lepsze.....mętlik mam ja cholercia:crazy:

maniulka
ciezko powiedziec u mnie to lóżeczko turystyczne + materac bedzie "robiło" za normaalne a ze tesciow mamy spoza mojej miejscowosci to idealnie bedzie spakowac je i do nich wyjechac chocby na weekend. Czytalam duzo opinii na temat tych łożeczek i sa zwolennicy jak i przeciwnicy ale wiecej znalazlo sie osob mowiacy na + o tych lożeczkach

Dziewczyny my tez sie zastanawiamy nad kupnem turystycznego,starsza corka ma drewniane-ktore da sie przerobic na lozko dla przedszkolaka ,natomiast synek narazie bedzie spal u nas w sypialni i ze wzgledu na szafy suwane wnekowe ktore tam mamy musimy miec mniejsze lozeczko( napewno 120x60 rozmiarowo).
Widze ze sporo z nas rozglada sie za turystycznymi;-)

wczoraj usiadłam przed szafa z ciuszkami i policzyłam ile czego mam i zle nie jest-jedno co mnie zastanawia-czy na maj-czerwiec, jak juz bedzie cieplej nasze maluszki będą nosiły koszulki lub body z krótkim rekawem czy raczej z długim,ale z cienkiej bawełny?

Hej widze ze jest temat łóżeczka turystycznego a więc ja miałąmz Kubą drewniane ktore hmm no jakoś sie tam spełniło ale i tak nie za długo bo przeszłąm na turystyczne z którego byłąm bardziejjjjjjjjjjjjjj zadowolona spełniło sie w 100% zaczynając od przewijaka do kołysania do zabawy w wstawaniu bo sa uchwyty w tym co ja chce do lampeczki i wibracji i melodyjek a Co najbardziej mnie cieszyło ze mogłam wytawiac na balkon założyć moskiterę i dziecko sie bezpiecznie dotleniało bez obawy na robactwa później jak był wiekszy to sobie sam wchodził i wychodził i było fajnie co do stabilnosci to powiem tak miałam na panelach i na dywaniki jak z zycia wzięte lepiej na czyms niz na gołej podłodze stawiam maly dywanik pod łozeczko stabilne bylo mialam dodatkowy materacyk włozony i teraz tez kupuje turystyczne napewno:tak:

Modroklejka co do ody na maj to tez wszytsko zalezy jak cieplo bedzie wydaje mi sie ze napewno czasem bedzie bardzo cieplo i z krotkim napewno zaloże body a jak nie to dlugi ale latem to maluszki i tak juz na krotkim rekawku beda spacerować:-)
Nie ma co sie martwic jak bedzie taka potrzeba zawsze mozesz szybko dokupic z miesiąca na miesiąc sama bedziesz widziałą co trzeba a co nie zaufaj mi :tak:

reklama
ja zakupiłam już łóżeczko drewniane, turystyczne kupuje na wyjazdy ale nie mam zamiaru przesadzać z ceną bo mam zamiar kupić potem fajny duży kojec do dużego pokoju więc łóżeczko turystyczne tak ale cena adekwatna do użytkowania - parę wyjazdów w roku.....

Do góry