reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

reklama
I nie wytrzymaliśmy:))))) dziś zakupiliśmy wózeczek stokke :)))) przesyłka przyjdzie we wtorek... jednak nie potrafię wytrzymać bez zakupów:))) tak więc mamy już dwa wózeczki i mam nadzieje że na tym poprzestaniemy:))

Kompletuje powoli wyprawke,powoli bo sporo darczyncow wokol i gwiazdka sie zbliza wiec nie ma co wydawac kase na prezenty ktore maja sie zdublowac.Jak juz pisalam dostaniemy fotelik samochodowy,wanienke i podgrzewacz.Kupna sterylizatora nie przewiduje (bez przesady,jak przeleje butelke wrzatkiem to tez bedzie OK),a laktator kupilam sobie przez allegro.Radzilam sie dowiadczonych mamus-kuzynek i kolezanek i co czlowiek to opinia-kazdy mowil co innego wiec wzielam taki jaki mial dobra cene i troszke gratisow mial dorzuconych w stylu butelka,smoczki,wkladki laktacyjne,adopter itp to juz bedzie z glowy:)Pytalam sprzedawcy,pasuje do innych butelek tez.Wogole ten sprzedawca ma sporo innych pierdolek ale nic nie upatrzylam poza laktatorem.Czy jest dobry czy nie to tak naprawde okaze sie w praktyce:) BabyOno LAKTATOR ELEKTRYCZNY GRATIS ! hit cena ! (497456978) - Aukcje internetowe Allegro

czytałam gdzies jak mamy chwaliły ten laktator...

ja mam ręczny Tommee Tippee, i mam nadzieje ze wystarczy, nadprodukcji nie przewiduję:)

wczoraj zaczełam sie nad czyms innym zastanawiac...kupilismy termomert elektroniczny-taki wielofunkcyjny-do ucha, do czoła, mozna mierzyc temp w pomieszczeniu i na powierzchni np butelki czy wanieniki z wodą...

czy w związku z tym jest sens kupowac taki z miekka koncówka do pupy? czy jak w uszku zmierze to wystarczy?

aaa i jeszcze jedno!

kupujecie wagę? kontrolowanie prawidłowego przyrostu wydaje mi sie wazne, ale nie wiem czy wazenie w przychodni co 2-3 tyg wystarczy....

jeśli tak to jaka waga?

reklama
Modroklejko poniewaz nie jestem mama wiec co do termometra nie odpowiem.Waga tez mi sie wydaje istotna,zwlaszcza jak mialby byc wczesniaczek.Ale drogie sa cholery...Gdy nie bedzie wczesniak to mysle ze wazenie w przychodni wystarczy,wiec poki co chyba sie wstrzymam.

Do góry