reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

'Wątek wyprawkowy - do domu i szpitala

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Celinko chciałabym Cię zobaczyć w tym kocu:-):-D:laugh2:
Melulu masz rację w listopadzie powinno już nam być gorąco-bo w końcu będzie miało co grzać:rofl2: czego nie mogę się doczekać bo mi od początku ciąży wiecznie zimno:happy::confused:
A z tą bazą Daga to się z Tobą zgadzam pewnie w jakichś 10% jest bezpieczniej z nią niż bez ale ogólna zaleta to wygoda -jak chcesz zaoszczędzić na czasie i dużo będziesz podróżować to na pewno warto zainwestować inaczej za każdym razem niestety trzeba ten fotelik przymocowywać:sorry2:Warto? poszukaj na Alegro ,na pewno znajdziesz coś taniego
a propo wanienki to ja mam tylko taki stojak na który kładzie się maleństwo i wstawia do wanny ,pewnie stracę na tym trochę na rachunkach na wodzie ale dziecko jest w tym super bezpieczne i poradziły mi to doświadczone mamy

reklama
super wątek :tak::tak:
Ja jak dotąd podpytywałam znajome mamy co trzeba kupić, a tu proszę profesjonalne i porządne listy, na pewno z nich skorzystam;-)dzięki

Acha a propos fotelików, czy możecie coś polecić?? bo tak się trochę z mężem orientowaliśmy, ale nadal się nie zdecydowalismy na żaden model (kwestie adapterów, jakieś uchwyty Isofix w samochodzie, kompatybilność z wózkiem...ech dużo tego) :confused:

U nas podróże to takie 400km przynajmniej więc szukamy czegoś wygodnego i bezpiecznego :tak:

Super wątek, ja już robie listeę zakupów. Dzieki wam dziewczny nie kupimy zbednych rzeczy. mama pytanie czy naprwade przydaje sie aż 40- 50 pieluch flanelowych?

właśnie ja też się zastanawiałam czy tyle pieluch to nie za dużo :) moja kuzynka miała ok 20 i jej tyle zdecydowanie wystarczyło :) więc to chyba zależy ;)

ja kupuje fotelik Roana bo mam taki wozek i mozna na stelazy zamontowac. Fotelik ROAN Babies 0-10kg - [ROAN] - Urwis Wrocław - wszystko dla
Synek mial normalny fotelik bez bazy i bylo ok. jakos po pol roku kupilismy wiekszy playa i byl tez super.
Calineczka Artykuły dla dzieci i niemowląt
Troche drozszy ale sie sprawdzil. Tym bardziej sie przyda bo jest od 0 kg i mozna go calkiem polozyc. tyle ze z samochodu nie zabierzesz spiacego dziecka na przyklad. Ale nie mam zamiaru uzywac go od poczatku a jak bede widziec ze ten pierwszy juz jest kusy to bede miala od razu wiekszy. teraz synek ma taki az do 150 cm wiec tez bedzie na dlugo. Mysle ze w foteliki akurat warto inwestowac. tez jezdzimy daleko a i po miescie lepiej w lepszym.

reklama
Super wątek, ja już robie listeę zakupów. Dzieki wam dziewczny nie kupimy zbednych rzeczy. mama pytanie czy naprwade przydaje sie aż 40- 50 pieluch flanelowych?

Wystarczy, na pewno :)

A propos pieluch do prania, czy ktoś z Was oprócz mnie planuje na codzień uzywać pieluch wielorazowych zamiast jednorazowych?

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry