reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

'Wątek wyprawkowy - do domu i szpitala

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
W szkole rodzenia nam powiedzieli, zeby torbe spakowac 3 tygodnie przed terminem porodu. Ja mam zamiar zrobic to przed swietami, jak juz wszystko kupie do tej torby.

reklama
ja tez mysle ,ze na wigilie bede juz miala torbe spakowana...i wloze ja sobie pod choinke:-)

Mamjakty tak to jedynki - wczoraj sobie paczkę kupiłam.. Cena 23,08 w auchanie i carefourze

Ja mam zamiar też przed swiętami torbę spakować zeby potem sie nie gonić.. i zeby miejsca nie zajmowała.... Przeraża mnie ile gratów do niej trzeba upchać..Ostanio sama nie potrafiłam jej podnieśc..

Ja dla siebie jeszcze nic nie kupiłam a czas leci , dla małej już trzy półki zapełniłam:-D:-D:-D

ja dla siebie koszule nocne dwie kupiłam - takie dopasowane są, jakoś szyte dziwnie bo rękawy szerokaśne, a na piersiach, brzuchu i biodrach dość opiete - ale można miec takie, no nie? no i mam też juz majtki siatkowe, wkłady poporodowe i wkładki laktacyjne - w sumie chyba tylko kosmetyki mi brakują, no nie? ;-)

ja oprócz kapci do szpitala to mam siebie , czas chyba najwyższy zabrać się za kupowanie rzeczy do porodu bo dla dzidzi to już się trochę nazbierało

Też więcej ma dla dzidziusia niż dla siebie. Wprawdzie koszule nocne mam trzy(jedną z bociankiem i zakładkami na karmienie:))i laczki. Mam też szlafrok, co było nie lada wyczynem , bo tego też w domu nie używałam, no ale póki co to torby nie mam i wszelkich higienicznych rzeczy, niedługo trzeba zrobić "napad" na aptekę:)

Ja też jeszcze wielu rzeczy do torby nie mam a czasu coraz to mniej... Pewnie i tak będę 10 razy przepakowywała swoją torbę i dokładała coś...

reklama
Ja mam nastepna wizytę 28, to akurat po niej spakuję torbę, na miesiac przed terminem :-p. Sama nie wiem co mam, gacie mam, podkłady chyba z 1 paczkę, koszule mam, a co poza tym, to nie wiem.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry