AgnieszkaSz-r
Mama VI 2007 i IV 2010
He he he... s drugi temat obok fitnesu to będzie jak przytyć po ciąży i chętnie go założe... ja bym chciała 54-55 kg wazyć.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
tiiiaaaa... a ja wcinam tera big maca, czytam i mam duży dylemat pod którą grupę się podpiąć....
a ja mam ślinotok i zaraz moje macki zabiorą ci tego big maca:-)jesus....jutro jak pojadę do Gdańska na wizytę zrobie skok na maca tym bardziej że mam takie kupony rabatowe ważne tylko do jutra. Np kup 2 zestawy trzeci gratis i takie tam.....któraś reflektuje??
ło matko -widze ze dyskusja robi się już dziwna...
Każdy chyba zdaje sobie sprawę że można tyć różnie i niekoniecznie ze swojej winy. Ja to wiem i się z tym zgadzam.
Każda też wie ze nie waga jest najważniejsza
no ale niech mi nikt nie mówi -jak moja szwagierka -że 4 czekolady dziennie są dla dobra dzidzi bo dzidzia potrzebuje magnezu, ze to takie urocze że kiełbachę z grilla zagryzała kilogramem schabowych -bo mięsko to białko a dzidzia potrzebuje i ze to takie urocze jest ze przytyła z 70kg do ponad 100
no bez jaj ze to jest troska o dobro i zdrowie dziecka
Wiecie jak to się mówi... nic w rozsądnych ilościach nie zaszkodzi... czyli można jeść wszystko byle by jeść z głową...
Owszem dziecku i magnez i białko potrzebne ale wiadomo że magnez to nie tylo w czekoladzie jest a białko nie tylko w mięchu...