reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek szpitalno - porodowy !!

He he he... s drugi temat obok fitnesu to będzie jak przytyć po ciąży :-p i chętnie go założe... ja bym chciała 54-55 kg wazyć.

reklama
tiiiaaaa... a ja wcinam tera big maca, czytam i mam duży dylemat pod którą grupę się podpiąć....

a ja mam ślinotok i zaraz moje macki zabiorą ci tego big maca:-)jesus....jutro jak pojadę do Gdańska na wizytę zrobie skok na maca tym bardziej że mam takie kupony rabatowe ważne tylko do jutra. Np kup 2 zestawy trzeci gratis i takie tam.....któraś reflektuje??:-D

ło matko -widze ze dyskusja robi się już dziwna...

Każdy chyba zdaje sobie sprawę że można tyć różnie i niekoniecznie ze swojej winy. Ja to wiem i się z tym zgadzam.
Każda też wie ze nie waga jest najważniejsza

no ale niech mi nikt nie mówi -jak moja szwagierka -że 4 czekolady dziennie są dla dobra dzidzi bo dzidzia potrzebuje magnezu, ze to takie urocze że kiełbachę z grilla zagryzała kilogramem schabowych -bo mięsko to białko a dzidzia potrzebuje i ze to takie urocze jest ze przytyła z 70kg do ponad 100:szok:

no bez jaj ze to jest troska o dobro i zdrowie dziecka

Hi hi hi... No to sie dziewczynki rozgadałyście na temat wagi... Ja z kolei bylam dzisiaj z cora w kinie na "Alvin i wiewiorki" i wszamałam cała pake biszkoptów sama:-) hehhee... teraz syty obiedzik i wiecie co.... hehhe... I JESTEM NADAL GŁODNA!!! hihihihi... mniam mniam... Mam smak na super lodowata colę:-)

a ja mam ślinotok i zaraz moje macki zabiorą ci tego big maca:-)jesus....jutro jak pojadę do Gdańska na wizytę zrobie skok na maca tym bardziej że mam takie kupony rabatowe ważne tylko do jutra. Np kup 2 zestawy trzeci gratis i takie tam.....któraś reflektuje??:-D

Tez mam takie kupony... i nawet kilka wykorzystalam - juz mi przez nie niedobrze na mysl o macu!!!!

13x13 - zgadzam sie z toba mozna sobie czasem pofolgowac jednak z rozmyslem... Ja podczas 1 ciży pozeralam doslownie tony słodyczy i przytylam tez dosc sporo... A słodycze niczemu dobremu nie słuzą... Choc teraz tez sobie pozwalam, nie powiem... Ale potrafie powiedziec DOSC!!
Jednakze obrazania slownego i komentowania czyjejs figury rowniez nie pochwalam!!

ło matko -widze ze dyskusja robi się już dziwna...

Każdy chyba zdaje sobie sprawę że można tyć różnie i niekoniecznie ze swojej winy. Ja to wiem i się z tym zgadzam.
Każda też wie ze nie waga jest najważniejsza

no ale niech mi nikt nie mówi -jak moja szwagierka -że 4 czekolady dziennie są dla dobra dzidzi bo dzidzia potrzebuje magnezu, ze to takie urocze że kiełbachę z grilla zagryzała kilogramem schabowych -bo mięsko to białko a dzidzia potrzebuje i ze to takie urocze jest ze przytyła z 70kg do ponad 100:szok:

no bez jaj ze to jest troska o dobro i zdrowie dziecka

Wszystko w granicach zdrowego rozsądku!!!A że Polacy nie gęsi i swój rozum mają.....to jak kupują dwa zestawy w mc-u i trzeci jest gratis dzielą się ze współtowarzyszem wyżerki:eek::-D

Wiecie jak to się mówi... nic w rozsądnych ilościach nie zaszkodzi... czyli można jeść wszystko byle by jeść z głową...
Owszem dziecku i magnez i białko potrzebne ale wiadomo że magnez to nie tylo w czekoladzie jest a białko nie tylko w mięchu...

Wiecie jak to się mówi... nic w rozsądnych ilościach nie zaszkodzi... czyli można jeść wszystko byle by jeść z głową...
Owszem dziecku i magnez i białko potrzebne ale wiadomo że magnez to nie tylo w czekoladzie jest a białko nie tylko w mięchu...

Bleee a mnie juz odrzuca od miesa, najgorzej jak MUSZE zjesc, bo nie mam innego wyboru
:eek: Przez gardlo ledwo mi przechodzi - najpierw moj przelyk sie buntuje, a pozniej zoladek:confused2:

reklama
Mi tez nie jest zal kobiet w ciazy ktore jedza jedza i jedza.Bardziej wspolczuje tym ktore puchna,i nie wygladaja przez opuchlizne olsniewjaco.
Ja uwazam ze kobieta w ciazy przede wszystkim (!!!) powinna jesc z glowa,ja staram sie tak postepowac,bo moj organizm nie jest smietnikiem,wszystkie narzady jakie sa w srodku maja mi sluzyc przez wiele lat,i jak one beda funkcjonowac za 10-20 lat w duzej mierze zalezy tego co jemy.A poza tym chce byc zdrowa,i sprawna mama dla moich dzieci ktorym bede potrzebna przez najblizsze kilka/nascie/dziesiat lat:tak:

Do góry