reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Wątek główny

reklama
Gratulacje dla wszystkich zaciążonych :-) Dobra passa trwa:-) Ja też coraz częściej myślę, jak by to było mieć drugą dzidzię, ale mój maż na razie ani słyszeć nie chce ;) To ciekawe, bo za Jaśkiem świata nie widzi :)

Koga - najgorsze było łażenie po urzędach (to akurat była moja działka) a potem pilnowanie ekip, żeby wszystko zrobili jak należy (ale tym na szczęściej zajmował się mój mąż). W razie budowalnych wątpliwości - chętnie służę radą :)

Witam dziewczynki serdecznie znów troszkę wolnego czasu mam i zaglądam do Was. Witaj MamoOli jeszcze raz gratulacje i usciski !!!!

Co do zachciewajek - mój gin już wie że chcę rozpocząć pracę nad dzidziusiem w kwietniu/ maju tak by urodzić w styczniu - nad mężem pracuje bo tez na razie słyszeć nie chce ( tym bardziej że tez mamy rozpocząć budowę domku), ale najwyżej go zgwałce.

Co do budowy Pytia można będzie skorzystać z Twoich porad ???

agawa no to widac że zdecydowana jesteś i mąż nie ma nic do gadania:-D :-D trzymam kciuki żeby plan się udał, no i może obejdzie sie bez gwałtu:-D zaczniecie sie starać akurat jak mnie przyjdzie rodzić...
Wy przyjemnośći a ja ból.... no ale po bólu przyjdzie radość taką mam nadzieje

dziś radości mi brakuje.... znowu ryczałam
i miałam (mam) żal do losu że zdecydował za mnie......:-( :-(

Maggusia co do płci to oczywiście będe chciala wiedzieć

Mama Oli nie mysl tak!
zobaczysz poradzicie sobie :tak: i wszytsko jakos sie ulozy.
Jestem tego pewna ze nie zamienisz tego na nic choc napewno bedzie momentami jakos ciezko ale wszytsko da sie przetrwac a tym bardziej jak M cie wspiera:happy:

Mamaoli, kochana buziaki dla Ciebie!!!
przytul.gif

Myślę, że jutro obudzisz się znowu z uśmiechem na ustach! Tymbardziej, że dziś śpimy godzinkę dłużej :)

reklama
Mamaoli głowa do góry dobrze się mówi ale pamiętaj wszystko ma swój plan i nic nie dzieje się bez przyczyny. KTOŚ tak zdecydował bo jesteście wspaniali. Wiem że ci ciężko i masz złe myśli ale od czego ma się przyjaciół - pomogą my z bb aż garniemy się do pomocy :)

Do góry