reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

reklama
oj, no to spotkanko sie wam szykuje?? :-)

ciekawe kto kogo zaczaruje ;-)

a ja jestem cierpiaca :-( naciagnelam sobie miesien w przedramieniu i nie moge totalnie nic robic (jeszcze to prawa reka) nawet nie moge malego nosic, a on jak na zlosc strasznie marudny od wczoraj.
a ta reka mi z dnia na dzien puchnie :szok:

Czekamy na relacje ze spotkania
Mnie za to ręka w nadgarstku boli od jakis dwoch miechów. Jak źle wezme Kube to az mi się cimno z bólu robi przed oczami. Musze isc na przeswietlenie.

Zycze mielgo i udanego spotkanka:-)

Milla i MagadlenaB juz mi do lekarza natychmiast na przeswietlenie isc!:tak:
i zycze powrotu do zdrowia ciumki dla was.

ehhhhh, spotkanie było suuuuuuper :)

byłoby jeszcze fajniejsze, gdyby mnie głowa nie bolała :wściekła/y: wziełam już drugi apap i nic!:wściekła/y::wściekła/y:

wieczorem podeślę Kasi zdjecia i wspólnie wybierzemy fotki naszych dzieci na BB

okazało się, że moja Agata jest zazdrosna o swoje zabawki!!!!:-D

my ściągnęliśmy z Dąbrowy. po dordze jeszcze odwiedziliśy Osinkę i Agatkę.
moje dziecko to typ MACHO - odbierał zabawki Agatce, a mała patrzyłą na niego okragłymi ślepkami i pozwalała, na to. normalnie jestem w szokuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!

co d orehabilitacji - zaczynamy 10.11, dwa razy w tygodniu a od połowy grudnia chyba będzie zwiększona ilość. ale po kolei - lekarka super, Piotrek siedo niej uśiechał. niestety usłyszałam słowa, których nie chciałam usłyszeć........ tak trudno sięz tym pogodzić............

reklama
Kaśka76 napisz coś więcej co i jak z Piotrusiem, może będzie Ci lżej, a może uda się jakoś pomóc - jesteśmy z różnych zakątków Polski, mamy różne znajomości, więc razem będzie łatwiej.

Do góry