reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

reklama
agawa - jeśli tylko będę umiała, to chętnie pomogę i podzielę się doświadczeniem. Wyremontowaliśmy jeden, stary dom (remont kapitalny), a potem sprzedaliśmy go i wybudowaliśmy nowy, także na ten temat mogę powiedzieć ;)

maggusia - no z BB to MamaOli, ale tak się jakoś wokół ciężarówek namnożyło (w rodzinach, wśród znajomych, itp.)

dzięki dziewczyny
dzis już lepiej ze mną i z moim samopoczuciem
Michał zabrał nas dziś do krakowskiej galerii Kazimierz
co prawda nie ma co wydawać ale znalazłam ladne i niedrogie buty dla Oli na zimę, Maksiu był zauroczony widokami i grzeczny jak nigdy a Ola miala wielka atrakcje z ruchomych schodów
troche to było męczące jeżdzić z nią tam i z powrotem ale tyle mialo dziecko radochy:-D :-D
później zadzwoniła moja ciocia z zaproszeniem no i poszliśmy w odwiedziny
troche tylko z jedzeniem namieszalam i potworne mam teraz mdłości...

MamaOli- jeszcze nie gratulowałam dzidziunia!!! Wszystkiego naj, naj i żeby mdłości szybko poszły.
Może teraz masz poczucie, że będzie ciężko, ale wyobraź sobie Waszą rodzinkę za jakiś czas. Dzieci roześmiane, szczęśliwe, że są w trójkę. A jakie będą miały wsparcie w dorosłym życiu.:tak: Będzie super, wszystko się ułoży. Widocznie, tak miało być. Głowa do góry!:happy:

hej dziewczynki
mamooli serdeczne gratulacje ja w londynie juz prawie miesiac ale jest oki

dziewczyny mozliwe ze za dwa tyg bede podlaczona do sieci moj brat wszystko zalatwial i umowil sie na przyszly tydzienm na podlaczenia wiec mam nadzieje ze bede mogl,a do was czesciej zagladac
pozdrawiam wszystkie serdecznie buziaki papa

reklama
MamaOli! Przyjmij i nasze gratulacje!! :-) Nie chce sie powtarzac, ale sama zobaczysz ze wszystko sie ulozy!! Mam nadzieje ze mdlosci niebawem ustapia (wiem co czujesz, bo ja strasznie cierpialam przez 4 miesiace) i bedziesz mogla cieszyc sie swoimi juz teraz trzema maluchami!:tak::tak:;-);-)

Do góry