reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

reklama
Budowa -super!! powodzenia dziewczyny. Mi sie jak na razie marzy , wprawdzie dzialke mamy ale w Opolu a teraz przeprowadzamy sie do Krakowa a tam ceny sa zabojcze :-(

Moja mam wlsnie sie wybudowala, wszystko drozeje z dnia na dzien. Wiec jak mozecie to kupcie materialy ktore mozna jeszcze teraz, w niektorych hurtowniach mozna kupic materialy i umowic sie ze odbierze sie je np na wiosne.

oj dziewczyny! czego ja sie dowiedzialam ostatnio!! ojoj.

chodzi o moja rodzinke...
wiecie ze moj brat m adziewczyne w wieku 19 lat (on ma 33) no i dzidzia bedzie! :tak: i wiecie kiedy- w marcu hehe! ale nie wiemy na kiedy bo w sumie dopriero si edowiedzielismy i juz jakos glupio bylo dopytywac bo to szok. ale sie porobilo i to jeszcze nie koniec!
moj szwagier tez sie spodziewa dzidzi i to kiedy? w marcu! ;-) (jego zona ma termin na 22 marca- tak ja ja mialam) ale jaja co nie?

najlepsze jest to ze ta moja niby "bratowa" i moja szwagierka byly kiedys przyjaciolkami (to rowiesnice) a teraz sie serdecznie nienawidza i przyjdzie im lezec razem na porodowce :tak: normalnie micha mi sie cieszy ciagle, z tego ze zycie potrafi byc takie zamotane!

a propo mojej szwagierki to nawet nazywamy sie tak samo bo ona tez ma na imie Magda no i nazwisko to samo... bo po mezu :szok:

mamooli: a ty sie martwilas swoja Niespodziewanka! :-D

niop, a pamietasz ja w lipcu tez drzalam ze jestem w ciazy. no i jakby sie okazalo ze jestem to tez na marzec bym miala termin. kto wie moze i wszystkie trzy bysmy na porpdowce lezaly razem :confused: a ja ich tak nie lubie...

Mama Oli a bedziecie chcieli znac plec dzieciatka czy raczej niespodzianka:confused::-)
Bo ja tez tak sie kiedys nad tym zastanawialam i chyba nastepne dzieciatko to chcialabym aby byla to niespodzianka choc nie wiem hehe czy tyle bym wytrzymala:laugh2::happy:

reklama
Do góry